Aljbin Kurti

Kurti: 27. juna u Vašingtonu predstavnicima Beograda i Prištine serviraće se sporazum

Novi magazin pre 26 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je danas da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine "servirati sporazum" i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. "Nastavak dijaloga je u skladu sa… »

Kurti o sastanku u Vašingtonu: BG i PR serviraće se sporazum

Nova pre 25 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje (LVV) Aljbin Kurti izjavio je danas da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine "servirati sporazum“ i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. “Nastavak dijaloga je u skladu… »

"Predstavnicima Beograda i Prištine će u Vašingtonu servirati sporazum"

B92 pre 25 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine "servirati sporazum". On je dodao da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. "Nastavak dijaloga je u skladu… »

Kurti: 27. juna u Vašingtonu predstavnicima Beograda i Prištine serviraće se sporazum

Danas pre 25 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je danas da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine „servirati sporazum“ i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. „Nastavak dijaloga je u skladu… »

Kurti: U Vašingtonu će 27. juna biti serviran sporazum

N1 Info pre 25 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine "servirati sporazum" i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. "Nastavak dijaloga je u skladu sa… »

Kurti: Sastanak u Vašingtonu odgovara Beogradu

Vesti online pre 25 dana
Lider Samoopredeljenja i doskorašnji kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas da nastavak dijaloga odgovara zahtevima Srbije, prenosi“Gazeta Ekspres. Kurti je ocenio da sastanak 27. juna u Vašingtonu na koji je Beograd i Prištinu pozvao… »

Kurti: U Vašingtonu će 27. juna biti serviran sporazum, dijalog je na zahtev Srbije

Vesti online pre 25 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine „servirati sporazum“ i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. „Nastavak dijaloga je u skladu sa… »

I Kurti “zna” datume: “Nastavak dijaloga potpuno prilagođen zahtevima Srbije”

Nedeljnik pre 25 dana
Profimedia Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine “servirati sporazum” i da se nastavak dijaloga “odvija na zahtev Srbije”. “Nastavak dijaloga… »

Kurti: Hotijeva vlada zavisi od svakog poslanika Srpske liste

N1 Info pre 28 dana
Lider Pokreta Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa srpskom vladom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste, preneo je RTK2. Kurti je u intervjuu za Kosova pres ocenio da su Kosovu potrebni novi… »

Kurti: Vlada zavisi od Srpske liste

RTV pre 28 dana
PRIŠTINA - Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti tvrdi da vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa Beogradom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste. Kurti je u intervjuu za Kosovapres naglasio da "uzaludna" vlada, kako on naziva… »

Vesti dana »