Aljbin Kurti

"Zeri": Nova vlada na Kosovu nije moguća bez Srpske liste

Blic pre 1 dan
Nova prištinska vlada ne može da bude formirana bez Srpske liste, koja je osvojila najviše glasova na proteklim vanrednim parlamentarnim izborima, a Aljbin Kurti će morati tu stranku da uvrsti u svoj kabinet, piše prištinski "Zeri". Kurti je, naime… »

“Za nezavisno Kosovo najopasnije je da on ostane na čelu države”!

Alo pre 1 dan
Aljbin Kurti 2016. godine molio Boga da Vučić izgubi na izborima, jer se za razliku od opozicije, najbolje bori za interese Srbije. - Verujem da je značajno ne samo za Kosovo nego i za region šta se dešava u Srbiji i u ovom slučaju bi mnogo bolje… »

Kurti: Ne znamo šta Srbi misle i hoće

Slobodna Evropa pre 1 dan
„Mi ne znamo šta Srbi na severu Kosova zapravo misle i hoće, jer im paralelne strukture koje su nasleđe (bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana) Miloševića ne dozvoljavaju da misle, a nama da ih čujemo“, izjavio je predsednik… »

Kurti: Moja vlada će ukinuti taksu i uspostaviti pun reciprocitet sa Srbijom

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Kandidat Samoopredeljenja za premijera Kosova Aljbin Kurti rekao je da će njegova vlada, ukoliko bude formirana, ukinuti kosovske takse na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine i uspostaviti reciprocitet sa Srbijom i dodao da je to normalan… »

Prištinski mediji: Nova vlada u Prištini bez Srpske liste je nemoguća

Telegraf pre 1 dan
Ukoliko bi hteo da u vladu uvede Srbe iz neke druge stranke, prema kosovskom ustavu, piše Zeri, Kurti će morati da dobije odobrenje stranke koja predstavlja ovu zajednicu u parlamentu, a to je, napominju, u ovom slučaju Srpska lista - prenose mediji… »

Kurti: Da u dogovoru sa Crnom Gorom ne bude gubitnika

B92 pre 1 dan
Podgorica -- Aljbin Kurti želi da se odmah kao, kako kaže, novi premijer Kosova sastane sa svojim crnogorskim kolegom. Kurti je to rekao u interjuu za Televiziju Crne Gora i precizirao da će s vlastima u Podgorici razgovarati o demarkaciji kako bi se… »

Britanski ambasador od Vučića i Vulina popio dva šamara od kojih se neće oporaviti za života! (foto)

Alo pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je juče Nikolasa Abota, ambasadora Velike Britanije u Prištini, na čijim su izborima pobedili Aljbin Kurti i njegov pokret „Samoopredeljenje“ objavivši uz pitanje fotografiju Kurtija i Abota ispod… »

Vučić Abotu: Hvala, svi smo sve razumeli

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Svi smo sve razumeli, odgovorio je predsednik Aleksandar Vučić na komentar britanske ambasade u Prištini povodom njegovog pitanja koje je ranije danas uputio ambasadoru Nikolasu Abotu. "Hvala vam na jasnom odgovoru. Svi smo sve razumeli"… »

Vučić Abotu: Hvala, svi smo sve razumeli!

Studio B pre 3 dana
Svi smo sve razumeli, odgovorio je predsednik Aleksandar Vučić na komentar britanske ambasade u Prištini povodom njegovog pitanja koje je uputio ambasadoru Nikolasu Abotu. „Hvala vam na jasnom odgovoru. Svi smo sve razumeli“, napisao je Vučić na… »

Vučić ambasadoru: Pitaću, sve dok ne dobijem odgovor

Studio B pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio pitanje ambasadoru Velike Britanije u Prištini Nikolasu Abotu na čijim su izborima pobedili Aljbin Kurti i njegov Pokret samoopredeljenje. „Pitanje za ambsadora VB u Prištini: Na čijim izborima su… »

Vesti dana »

"Sloboda 2019" - Sve spremno za prikaz

RTV pre 7 satijoš 9 povezanih

El Čapov sin oslobođen posle nereda na ulicama Meksika

Radio 021 pre 33 minutajoš 3 povezane

Srušila se brana u Sibiru, 13 poginulo

RTV pre 34 minutajoš 4 povezane

Vanredno stanje u glavnom gradu Čilea

RTV pre 34 minutajoš 1 povezana