Aljbin Kurti - vesti

Tači: Iza organizacije Oko naroda stoje Kurti, Ramabaja i Konjufca

Novi magazin petak, 28. decembar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurtij, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda", koja se tereti da je planirala ubistva najviših zvaničnika Kosova i čiji su članovi otkriveni i uhapšeni nakon atentata na prištinskog advokata Azema Vlasija.
Tači je tokom dela svedočenja koje je bilo otvoreno za javnost rekao da je o postojanju organizacije bio obavešten nekoliko dana pre atentata na Vlasija od strane organa bezbednosti."Iza ove kriminalne organizacije kako sam... »

Znate li šta je "Oko naroda"? Tajna organizacija na Kosovu, plaši je se i Tači, a stoji iza ovog atentata!

Srbija danas petak, 28. decembar 2018.
"Iza ove kriminalne organizacije, kako sam informisan, stoje Aljbin Kurti, Glauk Konjufca i Sadri Ramabaja."
Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurti, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda", koja... »

Suđenje za atentat na Vlasija - Tači: Iza organizacije Oko naroda stoje Kurti, Ramabaja i Konjufca

Večernje novosti subota, 29. decembar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurtij, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda"
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurtij, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda", koja se tereti da je... »

"Oko naroda", tajna organizacija na Kosovu od koje strahuje čak i Tači

Telegraf petak, 28. decembar 2018.
On je nekoliko puta tokom suđenja tražio da se ročište zatvori za javnost kako bi "mogao da govori i o nekim pitanjima koja predstavljaju državnu tajnu i koja mogu doprineti dokazivanju krivice optuženih", nakon čega je javnost isključena sa ročišta
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurti, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda", koja se tereti da je... »

Ramuše, prodao si Kosovo Srbima! Žestok napad na Haradinaja u Prištini! Okrenuli se svi protiv njega!

Srbija danas utorak, 18. decembar 2018.
Lider opozicionog Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, odbacio je vladin nacrt sporazuma o konačnom sporazumu Beograda i Prištine kao neprincipijelan.
- Od vlade smo dobili materijal na 30 strana. Premijer nam ga je poslao na engleskom što jasno pokazuje da nije namenjen nama već državama Kvinte. Ovaj materijal jasno govori o principima, ali je pristup neprincipijelan - rekao... »

Kurti: Haradinajev predlog sporazuma neprincipijelan

RTS utorak, 18. decembar 2018.
RTS: Kurti: Haradinajev predlog sporazuma neprincipijelan
Lider opozicionog Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti odbacio je vladin nacrt sporazuma o konačnom sporazumu Beograda i Prištine kao neprincipijelan.
"Od vlade smo dobili materijal na 30 strana. Premijer nam ga je poslao na engleskom što jasno pokazuje da nije namenjen nama već državama Kvinte. Ovaj materijal jasno govori o principima, ali je pristup neprincipijelan", rekao je... »

Žestok napad na Haradinaja u Prištini! Okrenuli se svi protiv njega!

Alo utorak, 18. decembar 2018.
Alo: Žestok napad na Haradinaja u Prištini! Okrenuli se svi protiv njega!
Kad bih ga pročitao bez saznanja ko je autor, mislio bi da ga je pisala neka država koja ne priznaje Kosovo
Aljbin Kurti, lider pokreta Samoopredeljenje, kritikovao je dokument od 30 strana koji je predstavio kao novu platformu za definisanje odnosa sa Srbijom i ponudio je zapadnim ambasadorima na uvid. Kurti je zamerio Haradinaju što... »

Kurti: Građani Kosova izolovani zbog korumpiranih političara

Blic ponedeljak, 10. decembar 2018.
Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da su građani Kosova i dalje u izolaciji, bez mogućnosti da slobodno putuju u Evropu, i to zbog korumpiranih političara u Prišštini. - Postoji samo jedno reššenje - raspisivanje novih izbora. Ova 2018. godina bila je neuspeššna za kretanje Kosova ka EU... »

Kurti: Ostavke zbog datuma liberalizacije viza za Kosovo

Danas utorak, 4. decembar 2018.
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je povodom izjave komesara EU za proširenje Johanesa Hana da je 2020. godina datum za liberalizaciju viza za Kosovo, rekao da zbog toga ostavke treba da podnesu kosovski premijer, predsednik Skupštine i ministarka za evropske integracije.
„Komesar EU za proširenje i dobrosusedske odnose Johanes Han rekao je da je 2020. godina datum liberalizacije viza za Kosovo. Prethodne datume za liberalizaciju u 2018. godini, obećali su samo Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i... »

Šiptari zaratili! Kurti udario na svoju braću krvnike, jedan datum promenio sve!

Alo utorak, 4. decembar 2018.
Alo: Šiptari zaratili! Kurti udario na svoju braću krvnike, jedan datum promenio sve!
Rasulo!
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je na Fejsbuku, reagujući na izjavu komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana da je privremenim prištinskim vlastima kao datum za liberalizaciju viza određena 2020. godina, poručio da tzv.... »

©2019 Netmark d.o.o.