Amazon

Planirao bombaški napad na Amazon?

BizLife 12.04.2021
Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog agenta FBI uzeo eksplozivnu napravu sa namerom da je upotrebi za napad na kompaniju Amazon. Pendli je privukao pažnju FBI kada je neko prijavio njegove objave na mreži, a uhapšen je pod optužbom za… »

FBI uhapsio čoveka koji je planirao bombaški napad na Amazon: Cilj mu je bio da uništi 70 odsto internet usluga…

Nedeljnik 12.04.2021
Yuen Man Cheung / Alamy / Alamy / Profimedia Američke vlasti uhapsile su čoveka koji je navodno planirao bombaški napad na “Amazon”, sa ciljem da uništi 70 odsto internet usluga, prenosi BBC. Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog… »

FBI uhapsio osobu koja je planirala bombaški napad na Amazon

Dnevnik 12.04.2021
VAŠINGTON: Američke vlasti uhapsile su osobu koja je navodno planirala bombaški napad na informacioni centar kompanije Amazon, verujući da će time "ubiti" oko 70 odsto interneta. BBC navodi da je Set Aron Pendli (28), koji je uhapšen nakon što je… »

Agenti FBI-ja uhapsili čoveka koji je planirao bombaški napad na Amazon

RTS 12.04.2021
Američke vlasti uhapsile su čoveka koji je navodno planirao bombaški napad na "Amazon", sa ciljem da uništi 70 odsto internet usluga. Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog agenta FBI-ja uzeo eksplozivnu napravu sa namerom da je upotrebi… »

FBI sprečio krvoproliće: Bombaš hteo da napadne svetski poznatu kompaniju, uhapšen u poslednjem trenutku

Srbija danas 12.04.2021
Istražitelji su utvrdili da je on iz Teksasa došao u Vašington da bi bio učesnik nereda na Kapitolu 6. januara. Američke vlasti uhapsile su osobu koja je navodno planirala bombaški napad na informacioni centar kompanije Amazon, verujući da će time… »

FBI uhapsio osobu koja je planirala napad na Amazon: Mislio je da će tako "ubiti" 70 odsto interneta

Telegraf 12.04.2021
Istražitelji su utvrdili da je on iz Teksasa došao u Vašington da bi bio učesnik nereda na Kapitolu 6. januara i da je prijateljima rekao da je sa sobom tada poneo pušku. Američke vlasti uhapsile su osobu koja je navodno planirala bombaški napad na… »

Ništa od radničkog sindikata u Amazonu

Bonitet 12.04.2021
Kompanija najbogatijeg čoveka na svetu izborila se sa radnicima i po svom sudeći neće imati problema sa sindikatom radnika jer ga , za sada, neće ni biti. Na glasanju radnika skladišta u Alabami pobedili su oni koji glasali protiv pristupanja… »

Amazon pobedio?

B92 11.04.2021
Radnici skladišta u Alabami ipak nisu izglasali uspostavljanje prvog Amazonovog sindikata u SAD. Američki sindikat RWDSU najavljuje žalbu jer je Amazon navodno ileglano uticao na ishod glasanja. U glasanju je učestvovala samo polovina od 5.800… »

Italijani ulažu milione u kompaniju u Srbiji: Evo kakve veze ima Miloš Biković sa ovim! "Naši partneri u vašoj zemlji su…

Blic 09.04.2021
Italijanska kompanija za filmsku i televizijsku produkciju "Iervolino Entertainment", koju je osnovao producent Andrea Iervolino i u suvlasništvu je sa Monikom Bakardi, planira da uloži 100 miliona evra u proizvodnju animiranog sadržaja, uz dodatnih… »

„Amazon“ kupuje propale tržne centre — u šta će ih pretvoriti?

Sputnik 09.04.2021
Kompanija „Amazon“, koja je i sama uticala na propadanje tržnih centara u Sjedinjenim Državama, otkupila je u poslednjih nekoliko meseci niz tržnih centra i pretvorila ih u distributivne centre za svoje rastuće carstvo internet trgovine. Kako je… »

Vesti dana »