Amazon

Oproštajno pismo direktora Amazona: "To nije tačno"

B92 pre 26 dana
U svom oproštajnom pismu deoničarima, izvršni direktor Amazona Džef Bezos danas je izneo širu viziju budućnosti kompanije. Kako navodi CNBC, njegova vizija posvećena je proširenju posvećenosti Amazonovim mušterijama koliko i brizi za zaposlene u… »

Amazon, Gugl i stotine kompanija u SAD se udružuju u borbi protiv ograničenja glasanja: Pojedini republikanci im poručuju da…

Nedeljnik pre 28 dana
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia Amazon, Gugl, Dženeral Motors i Starbaks su neke od kompanija koje su potpisale saopštenje u kom se suprotstavljaju „bilo kakvom diskriminatornom zakonu u Sjedinjenim Državama koji bi ljudima otežao glasanje”… »

Prvi intervju osnivača Amazona: Da li je slutilo da može postati najbogatiji na svetu?

Telegraf pre 28 dana
"Irelevantnost je najveći neprijatelj", mantra je koju ovaj Amerikanac stalno ponavlja svojim radnicima. Džef Bezos, osnivač Amazona, i već duže vreme najbogatija osoba na planeti, prema oceni Forbsa poseduje neto bogatstvo vredno 198 milijardi… »

Svet će znati za popadiće i džeja: Oni su inspiracija za novu Netfliksovu seriju, gledaće ih širom planete

Blic pre 28 dana
Autori iz Srbije još čekaju dan kada će neko od njih raditi po narudžbini seriju sa tematikom vezanom za naše prostore za platformu Amazon, Netfliks ili HBO. Međutim, junaka i motiva iz naših krajeva ne manjka u stranim projektima. Trenutno su dva… »

FBI: uhapsio muškarca koji je planirao bombaški napad na "Amazon": Verovao da će tako "ubiti" 70 odsto Interneta

Blic pre 29 dana
Američke vlasti uhapsile su osobu koja je navodno planirala bombaški napad na informacioni centar kompanije Amazon, verujući da će time "ubiti" oko 70 odsto interneta. BBC navodi da je Set Aron Pendli (28), koji je uhapšen nakon što je od tajnog… »

Radnici Amazona ipak nisu osnovali sindikat u SAD?

Nova ekonomija pre 30 dana
Amazon je pobedio aktiviste koji su pokušavali da uspostave prvi sindikat radnika ove kompanije u SAD-u. Protiv formiranja sindikata glasalo je 1.798 radnika, dok je "za" glasalo svega 738, prema navodima zvaničnika koje prenosi BBC. U glasanju je… »

Planirao bombaški napad na Amazon?

BizLife pre 29 dana
Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog agenta FBI uzeo eksplozivnu napravu sa namerom da je upotrebi za napad na kompaniju Amazon. Pendli je privukao pažnju FBI kada je neko prijavio njegove objave na mreži, a uhapšen je pod optužbom za… »

FBI uhapsio čoveka koji je planirao bombaški napad na Amazon: Cilj mu je bio da uništi 70 odsto internet usluga…

Nedeljnik pre 29 dana
Yuen Man Cheung / Alamy / Alamy / Profimedia Američke vlasti uhapsile su čoveka koji je navodno planirao bombaški napad na “Amazon”, sa ciljem da uništi 70 odsto internet usluga, prenosi BBC. Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog… »

FBI uhapsio osobu koja je planirala bombaški napad na Amazon

Dnevnik pre 29 dana
VAŠINGTON: Američke vlasti uhapsile su osobu koja je navodno planirala bombaški napad na informacioni centar kompanije Amazon, verujući da će time "ubiti" oko 70 odsto interneta. BBC navodi da je Set Aron Pendli (28), koji je uhapšen nakon što je… »

Agenti FBI-ja uhapsili čoveka koji je planirao bombaški napad na Amazon

RTS pre 29 dana
Američke vlasti uhapsile su čoveka koji je navodno planirao bombaški napad na "Amazon", sa ciljem da uništi 70 odsto internet usluga. Set Aron Pendli uhapšen je nakon što je od tajnog agenta FBI-ja uzeo eksplozivnu napravu sa namerom da je upotrebi… »

Vesti dana »