Amazon

Nova rekreativna staza kroz divljinu rezervata prirode

Dnevnik pre 4 dana
SOMBOR: Evropski Amazon, ili Specijalni rezervat prirode „Gornje Podunavlje“ koji se svojim velikim delom prostire u okolini Bačkog Monoštora, sela somborskog atara, dobio je još jednu turističku atrakciju. Članovi bačkomonoštorskog Udruženja… »

Amazon časti radnike - 100 dolara za potvrdu o vakcini

B92 pre 4 dana
Njujork -- Američki tehnološki div Amazon najavio je danas da otvara 75.000 radnih mesta širom svoje mreže skladišta i centara za distribuciju u SAD i Kanadi. Takođe, kompanija je najavila i da će ponuditi bonus od 100 dolara novim zaposlenima koji… »

Evropski sud objavio da Amazon ne mora da plati 300 miliona dolara poreza

PC Press pre 4 dana
Amazon je pobedio u žalbi EU nakon što ga je Evropska komisija 2017. godine pogodila sa poreskim računom od 300 miliona dolara. Nakon slične odluke u korist Apple-a, presuda je još jedan zastoj za EU ​​u njenom naporu da američki tehnološki… »

Njima je pandemija išla na ruku: Top 10 najvećih kompanija na svetu

BizLife pre 4 dana
Inicirati otpuštanja ili čekati vladin novac, odnosno podršku države? Platiti zakupe ili ispuniti platni spisak? Kako rešiti sav inventar? Poglavlje 11 sada ili kasnije? Ipak, čak i dok su avio-kompanije i manji trgovci najviše bili pogođeni… »

Gigant časti nove radnike: 100 usd – samo za vakcinisane

BizLife pre 4 dana
Jedan od tih bonusa je i 100 dolara za nove radnike koji su vakcinisani protiv koronavirusa. Među radnim mestima za koje Amazon traži radnike su poslovi dostave i rada u magacinu, odnosno pakovanja onlajn narudžbina. Amazon je do sada plaćao radnicima… »

Amazon časti 100 dolara nove radnike s potvrdom o vakcinama

Alo pre 4 dana
Američki tehnološki div Amazon najavio je danas da otvara 75.000 radnih mesta širom svoje mreže skladišta i centara za distribuciju u SAD i Kanadi i da će ponuditi bonus od 100 novim zaposlenima koji poseduju potvrdu da su vakcinisani protiv… »

Amazon želi da zaposli 75.000 radnika, daje po 100 dolara vakcinisanima

Danas pre 4 dana
Kompanija Amazon želi da zaposli 75.000 ljudi i odlučila je da ponudi bonuse kako bi privukla radnike. Jedan od tih bonusa je i 100 dolara za nove radnike koji su vakcinisani protiv korona virusa. Među radnim mestima za koje Amazon traži radnike su… »

Amazon časti 100$ nove radnike: Samo one koji imaju potvrdu o vakcini

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: Tanjug/AP Iz Amazona su dodali da će na tim poslovima nuditi prosečnu početnu platu od 17 dolara po satu, što je odraz nedavnog povećanja zarada u rasponu od 50 centi do tri dolara po satu za više od pola miliona zaposlenih u SAD koji rade u… »

Amazon časti sto dolara radnike koji su vakcinisani

Politika pre 4 dana
NjUJORK - Američki tehnološki div „Amazon” najavio je danas da otvara 75.000 radnih mesta širom svoje mreže skladišta i centara za distribuciju u SAD i Kanadi i da će ponuditi bonus od 100 novim zaposlenima koji poseduju potvrdu da su… »

Amazon časti 100$ nove radnike koji imaju potvrdu o vakcini

RTV pre 5 dana
NJUJORK - Američki tehnološki div Amazon najavio je danas da otvara 75.000 radnih mesta širom svoje mreže skladišta i centara za distribuciju u SAD i Kanadi i da će ponuditi bonus od 100 novim zaposlenima koji poseduju potvrdu da su vakcinisani… »

Vesti dana »