Amazon

Jeff Bezos kaže da Amazon treba bolje da tretira radnike

PC Press pre 15 sati
Jeff Bezos napušta Amazon sa 200 miliona Prime pretplatnika. Jedna od glavnih stvari koje se tiču poslednjeg pisma akcionarima kompanij pre nego što Andy Jassy preuzme mesto CEO Amazona, jeste adresiranje problema teških uslova za radnike. Poslednji… »

Objavljen novi trejler za Dave Grohlov dokumentarac

Balkan Rock pre 20 sati
Novi dokumentarac Dave Grohla pod imenom “What Drives Us” će biti dostupan preko Amazon Prime Video platforme. Fanovi će moći da pogledaju dokumentarac od 30. aprila putem striming kanala. “Ovaj film je ljubavno pismo svakom muzičaru koji je… »

Amazon otkazao Lord of the Rings; Igru, ne seriju

B92 pre 1 dan
Amazon je otkazao Lord of the Rings MMO igru, prvobitno najavljenu još 2019. godine, prenosi Bloomberg. Ovu igru razvijali su Amazon i kineski Leyou, kompanija koju je kupio Tencent u decembru 2020. a izvori navode da su upravo nesporazumi između… »

Ko su najbogatije porodice: Pedeset najimućnijih poseduje 1,2 biliona dolara

Večernje novosti pre 1 dan
U JAVNOSTI se više govori o najbogatijim pojedincima, nego o samim porodicama. Tu, pre svega, mislimo na DŽefa Bezosa (Amazon), Ilona Maska (Tesla, SpaceX), Bila Gejtsa i ostale koji broje milijarde. Međutim, malo ko zna koje su to porodice iz SAD sa… »

Ko su najbogatije porodice sveta? Pedeset najimućnijih poseduje 1,2 biliona dolara

Srbija danas pre 1 dan
U javnosti se više govori o najbogatijim pojedincima, nego o samim porodicama. Tu se, pre svega, misli na DŽefa Bezosa (Amazon), Ilona Maska (Tesla, SpaceX), Bila Gejtsa i ostale koji broje milijarde. Međutim, malo ko zna koje su to porodice iz SAD sa… »

Znamo za Bezosa, Gejtsa, Maska, a koje su to najimućnije američke porodice?

Telegraf pre 1 dan
Pedeset najbogatijih porodica u zemlji poseduje bogatstvo vredno čak 1,2 biliona dolara, a mi za vas izdvajamo 10 dominantnih. U javnosti se više govori o najbogatijim pojedincima, nego o samim porodicama. Tu, pre svega, mislimo na Džefa Bezosa… »

The Lord of the Rings biće najskuplja TV serija u istoriji

PC Press pre 1 dan
Amazon je objavio da će produciranje prve sezone mega-hit serije u najavi, The Lord of the Rings, koštati čitavih 465 miliona dolara. Ministar turizma i ekonomskog razvoja Novog Zelanda, gde će se serija snimati objavio je da će to biti „najveća… »

Samsung Galaxy M42 5G zvanično stiže 28. aprila, imaće Snapdragon 750G čip

Benchmark pre 3 dana
Ranije ove nedelje pojavile su se informacije da će Samsung predstaviti Galaxy M42 5G tokom aprila u Indiji. Sada je Amazon.in potvrdio da će telefon biti ozvaničen 28. aprila i postavio je promotivnu stranicu za uređaj. Stranica uključuje i nekoliko… »

Kindle: Stigla dugo očekivana opcija

PC Press pre 3 dana
Uređaji za e- čitanje pripadaju grupi najizdržljivijih, te opstaju i pored drugih gadgeta koji nude ovu funkciju. Tako je najpre zbog toga što mogu da se nabave po povoljnim cenama, ali i zbog toga što omogućavaju zdravije čitanje – oči se zbog… »

Najveće industrije sveta – podela, vrednosti i tržišne prilike

N1 Info pre 3 dana
Poznavanje industrije i njenih sektora znatno olakšava način na koji ljudi danas ulažu svoj novac. Takođe, ovo može biti i od velikog značaja mladim ljudima koji tek biraju posao i industriju u kojoj žele da se ostvare zbog vrlo jasnog pregleda… »

Vesti dana »