Amazon

Bezos našao novi način za trošenje novca - jahtu dugu 127 metara

B92 pre 1 dan
Džef Bezos ima nove planove koji, ovog puta, uključuju - megajahtu. Tvorac Amatona naručio je jahtu dugu čak 127 metara od holandske firme "Oceanco", navodi se u odlomku knjige "Amazon Unbound" autora Breda Stouna, koji je objavljen u Blumberg… »

Amazon utrostručio svoju zaradu u prvom kvartalu 2021. godine

PC Press pre 1 dan
Amazon je više nego udvostručio svoju dobit u prvom kvartalu 2021. godine. Kompanija je objavila svoju neto dobit u vrednosti od 8,1 milijardi dolara tokom prvog kvartalnog perioda, što je 224% više u odnosu na isti period prethodne godine. Ukupna… »

Amazon ima svoje evropsko utočište: Zaradio je 44 milijarde evra, ali porez nije platio

Telegraf pre 1 dan
S ranijim gubicima u Luksemburgu, kompanija je već generisala 2,7 milijardi evra kredita koje može iskoristiti za podmirivanje svog budućeg poreza na dohodak. Amazon je prošle godine od prodaje robe i usluga na evropskom tržištu zaradio 44 milijarde… »

Amazon u Evropi zaradio 44 mlrd. Eur, a porez nije platio

BizLife pre 2 dana
Rekordna sezona najvećeg dostavljača u godini kada su Evropljani uglavnom bili vezani za domove usled pandemije nije veliko iznenađenje, prenosi portal Seebiz. Uprkos rekordnoj prodaji, Amazon nije platio porez u svojoj matičnoj evropskoj zemlji… »

Amazon ostvario veći profit tokom pandemije nego u prethodne tri godine zajedno

PC Press pre 3 dana
Amazon je jedna od malobrojnih kompanija koje su profitirale od pandemije korona virusa, prvenstveno zahvaljujući povećanom obimu online kupovine. U poslednjem finansijskom izveštaju ove kompanije navodi se da je ona u zadnjih godinu dana zaradila… »

Bezos učvrstio poziciju najbogatijeg na svetu: Imetak premašio 200 milijardi dolara

Srbija danas pre 3 dana
Najnoviji rast Bezosovog bogatstva posledica je dobrih rezultata u prvom kvartalu koje je objavila kompanija Amazon. Vlasnik Amazona Džef Bezos ponovo je učvrstio svoju poziciju najbogatijeg čoveka na svetu. Lična imovina izvršnog direktora Amazona… »

Nove serije: Šta gledati u maju

XXZ magazin pre 6 dana
Prolećna TV šema. The Pursuit of Love (BBC, 9. maj) O ovoj seriji se ne zna mnogo osim da je snimljena po istoimenom romanu Nancy Mitford, a radnju manje-više objašnjava sam naslov. Glumačka podela obećava, s obzirom na to da su u glavnim ulogama… »

Kompanija kojoj sve ide na ruku: Amazon drastično uvećao zaradu, neverovatne cifre

Telegraf pre 6 dana
Potrošači već sada gledaju sadržaj na Amazonu više sati. Američki digitalni div Amazon, kao što se i očekivalo, izvestio je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromesečju zahvaljujući uzletu internet-trgovine u pandemiji. Amazonova neto dobit je u… »

Amazonu zbog pandemije drastično porastao profit

Vesti online pre 6 dana
Američki digitalni div Amazon izvestio je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromesečju zahvaljujući uzletu internet-trgovine u pandemiji koronavirusa. Bezos pohvalio “klaud” sektor Kupci se u pandemiji okrenuli Amazonovoj dostavi. Amazonova neto… »

Amazonu zbog pandemije drastično porastao profit: Bezos posebno pohvalio jedan sektor

B92 pre 6 dana
Američki digitalni div Amazon izvestio je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromesečju zahvaljujući uzletu internet-trgovine u pandemiji koronavirusa. Amazonova neto dobit je u prvom tromesečju iznosila 8,1 milijardu dolara, pokazuje izveštaj… »

Vesti dana »