Amazon

Unesko će proglasiti prvi rezervat koji obuhvata pet država, među njima i Srbija

Sputnik pre 8 dana
Izvršna direktorka Svetske fondacije za prirodu Adrije Nataša Kalauz najavila je da će, nakon više decenija truda i saradnje s ministarstvima i upraviteljima zaštićenih područja, Unesko proglasiti prvi svetski rezervat biosfere Mura-Drava-Dunav… »

Dečak za 2.618 dolara naručio lizalice Sunđer Boba

B92 pre 9 dana
Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrednosti od 2.618 dolara sa Amazona. Noa Brajant iz Bruklina je naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918… »

Dečak (4) za skoro 3.000 dolara naručio Sunđer Bob lizalice: Porodica se hvatala za glavu

Telegraf pre 8 dana
Priča je dobila srećan završetak - Amazon je rekao da su u kontaktu sa porodicom Brajan i da će donirati lizalice lokalnoj humanitarnoj zajednici. Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku… »

Četvorogodišnji dečak tajno naručio 46.818 lizalica Sunđer Boba: Kad je stigao račun usledio je šok! Pošiljka vredna…

Kurir pre 8 dana
Četvorodišnjak iz Njujorka je napravio porodici veliki račun kada je tajno naručio lizalice u obliku lika iz crtanog filma, Sunđer Boba, u vrednosti od 2.618 dolara sa Amazona. Noa Brajant iz Bruklina je naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918… »

Za sunđer boba 2.618 dolara: Dečak iz NJujorka tajno naručio više od 45.000 lizalica

Večernje novosti pre 8 dana
Foto: Printskrin Četvorodišnjak iz NJujorka Noa Brajant, ljubitelj ovog dečijeg junaka je, bez znanja porodice naručio 51 pakovanje u kojem je bilo po 918 lizalica, da se isporuče u kuću njegove tetke. Roditelji su odbili da plate račun, ali je… »

Digital Turbine najavljuje akviziciju AdColony platforme

B92 pre 9 dana
Digital Turbine danas su objavili da je zavšreno prisvajanje AdColony kompanije. Akvizicija AdColony kompanije, vodeće mobilne platforme za oglašavanje - koja servisira agencije i oglašivače sa preko 1,5 milijardi globalnih korisnika mesečno… »

Bezos našao novi način za trošenje novca - jahtu dugu 127 metara

B92 pre 10 dana
Džef Bezos ima nove planove koji, ovog puta, uključuju - megajahtu. Tvorac Amatona naručio je jahtu dugu čak 127 metara od holandske firme "Oceanco", navodi se u odlomku knjige "Amazon Unbound" autora Breda Stouna, koji je objavljen u Blumberg… »

Amazon utrostručio svoju zaradu u prvom kvartalu 2021. godine

PC Press pre 11 dana
Amazon je više nego udvostručio svoju dobit u prvom kvartalu 2021. godine. Kompanija je objavila svoju neto dobit u vrednosti od 8,1 milijardi dolara tokom prvog kvartalnog perioda, što je 224% više u odnosu na isti period prethodne godine. Ukupna… »

Amazon ima svoje evropsko utočište: Zaradio je 44 milijarde evra, ali porez nije platio

Telegraf pre 11 dana
S ranijim gubicima u Luksemburgu, kompanija je već generisala 2,7 milijardi evra kredita koje može iskoristiti za podmirivanje svog budućeg poreza na dohodak. Amazon je prošle godine od prodaje robe i usluga na evropskom tržištu zaradio 44 milijarde… »

Amazon u Evropi zaradio 44 mlrd. Eur, a porez nije platio

BizLife pre 12 dana
Rekordna sezona najvećeg dostavljača u godini kada su Evropljani uglavnom bili vezani za domove usled pandemije nije veliko iznenađenje, prenosi portal Seebiz. Uprkos rekordnoj prodaji, Amazon nije platio porez u svojoj matičnoj evropskoj zemlji… »

Vesti dana »