Amazon

Guči i Fejsbuk tužili osobu koja je prodavala lažne proizvode

Radio 021 pre 17 dana
Modna kompanija Guči i tehnološki gigant Fejsbuk podneli su u državi Kaliforniji zajedničku tužbu protiv osobe koja je preko te društvene mreže prodavala lažne proizvode ove firme. Tužba je poslednji primer da se američka kompanija udružuje sa… »

Tool prodaju multiplatinaste tiraže nakon što im je muzika postala digitalno dostupna

Balkan Rock pre 19 dana
Sastav Tool zaradio je mnoštvo multiplatinastih tiraža nakon što je konačno omogućio da njihovi albumi budu dostupni na digitalnim servisima od avgusta 2019. godine. Bend je godinama odolevao da se nađe na servisima kao što su Spotify, Apple Music… »

Na dan dodele nagrade Oskar 2021: 19 štreberskih opaski - od Borata do Bosmana

Radio 021 pre 19 dana
Sve što treba da znate o večerašnjoj, 93. dodeli Oskara - sem svega onog što je sprečila epidemija korona virusa. Getty/Netflix/Amazon/Disney/Focus Nominovana rediteljka Kloi Žao, Viola Dejvis kao mama Rejni, Saša Baron Koen kao Borat, Džo Gardner… »

Najskuplji TV projekat već je oborio sopstveni rekord

B92 pre 21 dana
Kada je objavljeno da će se snimati televizijska serija "Gospodar prstenova", tvrdilo se kako će budžet za nekoliko sezona biti rekordnih 500 miliona dolara. Taj će rekord ipak biti oboren jer, kako javlja "Holivud reporter" (Hollywood Reporter)… »

Pomama za kućama na vodi: Top lokacije su Perućac i "srpski Amazon", a kakve su cene?

Telegraf pre 23 dana
U susret Prvom maju i Uskrsu, gotovo svi kapaciteti su već popunjeni. Tržište nekretnina je, globalno, uspelo da ostane imuno na kovid-19 krizu, i ne samo to: mesecima unazad beleže se veće cene stambenih jedinica, kao i pojačana potražnja koja… »

Amerika u raljama svog i brazilskog Amazona

Al Jazeera pre 22 dana
Više nego u bilo koje vrijeme od sredine 20. stoljeća, u SAD-u postoji politička volja da se konkretno fokusira na pitanje ekonomske pravde, kao i na zaštitu životne sredine. Isto ime vrti se oko dve različite teme sa dalekosežnim značenjem u… »

Najskuplja serija u istoriji – Amazon snima Gospodar prstenova

Domino magazin pre 23 dana
Najskuplja serija u istoriji uskoro stiže. A Amazon uskoro počinje snimanje serije Gospodar prstenova, čija produkcija će prevazići i neke od najpoznatijih naslova. Tačnije, serija će koštati oko 465 miliona dolara, prenosi Hollywood Reporter… »

Discord navodno odbio predlog o prodaji kompanije Microsoft

B92 pre 23 dana
Discord prekida razgovore o prodaji Microsoft-u ili drugim kompanijama, prenosi The Wall Street Journal. Popularna aplikacija za onlajn komunikaciju je u martu pregovarala o prodaji Microsoft-u po ceni koju je Discord procenio na više od 10 milijardi… »

Amazon po Tolkinovim delima snima najskuplju seriju u istoriji televizije

Radio 021 pre 23 dana
Prva velika serija Amazona, prema najavama, biće najskuplja u istoriji televizije, ostavljajući iza sebe Krunu i Igru prestola. Američka TV platforma Amazon za snimanje prve sezone serije "Gospodar prstenova" planira da potroši oko 465 miliona dolara… »

Pola milijarde dolara, za početak: Snima se najskuplja serija u istoriji televizije

Srbija danas pre 23 dana
Para ima, nisu problem. Sledeća velika serija Amazona, prema najavama, biće najskuplja u istoriji televizije, ostavljajući iza sebe "Krunu" i "Igru prestola. Američka TV platforma Amazon za snimanje prve sezone serije "Gospodar prstenova" planira… »

Vesti dana »