Danilo Ikodinović

Nataša Bekvalac otkrila šta ne dozvoljava ćerki Hani, a pevačicine reči će oduševiti mnoge (video)

Blic 04.12.2018
Pevačica Nataša Bekvalac već nedeljama žirira u poznatom muzičkom takmičenju za najmlađe "Pinkove zvezdice", a na poslednjem snimanju emisije progovorila je za "Blic" o starijoj ćerki Hani, koju je dobila u braku sa bivšim sportistom Danilom… »

Maja Ognjenović progovorila o trudnoći: I Dača zna, nikada sebe nisam zamišljala kao osobu koja bi rodila dete!

Alo 30.10.2018
Kapiten srpskih odbojkašica ne priča često na tu temu. Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović ne govore baš često o svom privatnom životu, međutim odbojkašica je sada otkrila da priželjkuje dete. NEĆE VAM BITI DOBRO KAD PROČITATE Ta mala, loša… »

Zvala ih je i terala, ali... Danilo Ikodinović otkrio kakav odnos ima Maja Ognjenović prema njegovim ćerkama iz prethodnih…

Kurir 30.10.2018
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i odbojkašica Maja Ognjenović već šest godina su zajedno, a u decembru će proslaviti i prvu godišnjicu braka. - Deca bi bila ostvarenje svih snova, samo što kod nas sportista to sve ide malo drugačije. Dete… »

Zvala ih je i terala! Dača Ikodinović otkrio nepoznat detalj iz odnosa Maje Ognjenović i njegovih ćerki!

Alo 29.10.2018
Vaterpolista Danilo Ikodinović i odbojkašica Maja Ognjenović u decembru će proslaviti i prvu godišnjicu braka. Maja i Danilo retko kad za javnost govore o svom privatnom životu, međutim odbojkašica je sada otkrila da priželjkuje dete. - Deca bi… »

"Zvala ih je i terala": Danilo Ikodinović otkrio detalj iz odnosa Maje Ognjenović i njegovih ćerki iz prethodnih brakova

Blic 29.10.2018
Vaterpolista Danilo Ikodinović i odbojkašica Maja Ognjenović već šest godina su zajedno, a u decembru će proslaviti i prvu godišnjicu braka. Maja i Danilo retko kad za javnost govore o svom privatnom životu, međutim odbojkašica je sada otkrila… »

Ako slučajno ima onih koji sumnjaju u njihovu ljubav, evo kako i koliko se vole Maja Ognjenović i Dača Ikodinović! (foto)

Alo 25.10.2018
I ove fotografije najbolje pokazuju koliko je njihova ljubav velika. Zlatna odbojkašica Maja Ognjenović i nekadašnji isto tako zlatni vaterpolista Danilo Dača Ikodinović su u vezi od 2013. godine, a u brak su ušli tri godine kasnije. View this post… »

Maja Ognjenović: Nikad niko od nas nije doveo u pitanje igranje za Srbiju

Sportski žurnal 25.10.2018
Maja Ognjenović, kapiten zlatne generacije sa Svetskog prvenstva u Japanu, u društvu supruga Danila ikodinovića u poseti „Sportskom žurnalu”. Haos u dnevnom rasporedu, koferi još uvek neraspakovani, umor. Sa jedne na drugi kraj Beograda, treba… »

Maja je potpuno promenila život Danila Ikodinovića, o braku ćute, ali ove fotografije otkrivaju sve

Blic 22.10.2018
Ljubavna priča bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića i odbojkašice Maje Ognjenović počela je 2013. godine, a iako o svojoj ljubavi gotovo nikada ne govore za javnost, emocije koje su iz godine u godinu sve jače ne kriju. Maja Ognjenović u subotu… »

Dirljivo na aerodromu: Poljubac Dače i Maje izazvao eksploziju emocija (Foto)

Srbija danas 22.10.2018
Zlatne odbojkašice dočekane u Beogradu. Veliki doček imale su zlatne odbojkašice Srbije koje su kasno sinoć sletele na aerodorm“Nikola Tesla“. Najbliži prijatelji i rođaci dočekali su sjajne devojke, a kapitena reprezentacije Maju Ognjenović… »

Majo, volim te najviše na svetu! Dača Ikodinović pred kamerom Kurira objasnio svetu koliko voli svoju suprugu kapitena…

Kurir 21.10.2018
Danilo Dača Ikodinović dočekao je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" suprugu Maju Ognjenović, a ekskluzivno u kameru Kurira poručio svojoj lepšoj polovini da je voli najviše na svetu. Dača i Maja svoju ljubav nikada nisu javno eksponirali, a… »

Vesti dana »