Danilo Ikodinović

Danilu ikodinoviću slupan džip: Bivši vaterpolista uznemiren zbog oštećenog automobila!

Kurir 04.08.2019
Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima izazvanu sudarom. Naime, prema Dačinim rečima, on je džip pozajmio prijatelju dok je bio na putu, a po povratku su… »

Dači Ikodinoviću ulupan džip! Kola uništena, ovo su svi detalji!

Alo 04.08.2019
On je bio za volanom?! Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima izazvanu sudarom. Naime, prema Dačinim rečima, on je džip pozajmio prijatelju dok je bio na… »

Danilo Ikodinović prošao kroz dramu: U sudaru mu oštećen džip, bivši vaterpolista vidno uznemiren (video)

Blic 04.08.2019
Bivši vaterpolista kaže za “Blic” da će osiguranje pokriti štetu, te da je on preuzeo odgovornost za to. Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima… »

"Mi i Hrvati smo najjači, kad njih pobedimo to nije mala stvar"

B92 26.06.2019
Vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsku ligu i plasirali se direktno na Olimpijske igre 2020. U finalu na Tašmajdanu pobedili su Hrvatsku sa 12:11 po izuzetnom nevremenu koje je i inače pratilo turnir. Danilo Ikodinović, trofejni vaterpolista Srbije… »

"Mama, onlajn si!" Privatna prepiska Nataše Bekvalac sa ćerkom Hanom će vas baš oduševiti (foto)

Telegraf 26.06.2019
Hanine reči čak ni Natašu nisu ostavile kamenog srca. Nataša Bekvalac podelila je sa fanovima prepisku sa starijom ćerkom Hanom, koju ima iz braka sa Danilom Ikodinovićem, a koja je oduševila pevačicine pratioce porukama upućenim mami. Poznato je… »

Nije se javila bivšem mužu, svi se i dalje pitaju zbog čega: Nataša Bekvalac sa Dačom ima ćerku, a sad je razjasnila u…

Kurir 23.06.2019
Nataša Bekvalac nedavno je bila na istom događaju sa bivšim mužem Danilom Ikodinovićem, a nisu se pozdravili. Sada je pevačica objasnila zašto nije mogla da se javi Dači i konačno stavila tačku na tu priču. "Nismo se pozdravili samo zato što… »

Nataša otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Dačom kada su se nedavno našli na istom mestu

Telegraf 23.06.2019
Nataša je tada došla u ženskom društvu, a uz Danila je bila njegova supruga. Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno su se našli na istom javnom događaju, prvi put od razvoda koji se desio pre osam godina, ali se nisu pozdravili, zbog čega je… »

Nataša konačno otkrila zašto se nije pozdravila sa Dačom kada su se prvi put našli na istom događaju posle razvoda!

Alo 23.06.2019
Neće da ćuti! Pop zvezda Nataša Bekvalac 2011. godine razvela se od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića. Dosta se pričalo o njenom odnosu sa Danilom nakon što su se zajedno pojavili na jednom gradskom događaju kada se nisu pozdravili. . Nata je… »

Boli je glava kad pomisli na to: Nataša Bekvalac otvorila dušu o Hani i Katji, ali je već uočila jednu stvar kod mlađe…

Kurir 13.06.2019
Nataša Bekvalac ima dve ćerke, Hanu koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, i Katju iz braka sa Lukom Lazukićem, a sad je progovorila o svojim mezimicama. Bekvalčeva ističe da se nada da će pronaći 10 slobodnih dana kako bi mogla da… »

Nataša i dača na metar jedno od drugog: Pravili se da se ne vide, a nakon ove situacije i postupka svi se začudili (video)

Blic 31.05.2019
Vaterpolista je u prestonički restoran došao sa suprugom Majom Ognjenović, ali nije prilazio pevačici, koja je uživala samo nekoliko separea od njega. Bekvalčeva se ponašala kao da ga ne vidi. Da su tačne priče kako pevačica Nataša Bekvalac i… »

Vesti dana »