Danilo Ikodinović

Nisu svi Šapić, neki su i Ikodinović

Nova 08.07.2020
Jezivi snimci sa sinoćnih protesta iz centra Beograda, osim na televiziji N1 i na portalu Nova.rs koji je detaljno izveštavao o stanju sa ulica, mogli su se videti samo još i na društvenim mrežama. Jedan od onih koji je izrazio direktno… »

Ikodinović: Nisam beskičmenjak, vlast nas tretira kao marvu

Nova 08.07.2020
Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je žestoko kritikovao vlast zbog najave da će od petka u Beogradu ponovo biti uveden policijski čas, dobio je brojne poruke podrške, a bilo je i onih koji su mu savetovali da mu je bolje da ćuti. Sve… »

Reakcija Dače Ikodinovića na nove mere: Sram vas bilo, stoko

Nova 07.07.2020
Obraćanje javnosti Aleksandra Vučića u kojem je, između ostalog, najavio ponovno uvođenje represivnih mera kako bi se zaustavilo širenje virusa u Beogradu, izazvalo je opravdani gnev velikog broja građana. Među onima koji su javno izrazili… »

"Popio sam, vozio brzo i napravio: Katastrofu!" Jezivi sudar koji je zauvek promenio život Dače Ikodinovića: Znam da će me…

Blic sport 28.06.2020
Na današnji dan pre 12 godina u domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest o saobraćajnoj nesreći proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića. Tada, jedan od najboljih evropskih igrača otpočeo je svoju najvažniju životnu utakmicu, koju je, na… »

Pogrešio sam, popio sam i napravio katastrofu! Te kobne noći Dača je doživeo jezivu nesreću koja mu je promenila život!

Kurir 28.06.2020
Na današnji dan pre 12 godina Srbiju je pogodila vest o nesreći Danila Ikodinovića - najboljeg vaterposliste sveta. Veliki šampion je te noći zaplivao u svojoj najvažnijoj utakmici i, kao po običaju, pobedio! Bivši vaterpolo reprezentativac Srbije… »

Zdravi sa dr Katarinom Bajec: Fizikalna medicina u lečenju

Nova 22.06.2020
Tema nove emisije "Zdravi sa dr Katarinom Bajec" je fizikalna medicina u lečenju različitih bolesti, a možete je pogledati na portalu Nova.rs. Gosti dr Bajec su prof. dr Emilija Dubljanin Raspopović, fizijatar, odbojkašica Maja Ognjenović… »

Ikodinović se oprostio od najboljeg levorukog vaterpoliste svih vremena

Vesti online 19.06.2020
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović oprostio se od legendarnog Tibora Benedeka, koji je preminuo u 47. godini posle teške bolesti. Vest o smrti legendarnog Benedeka, koji se smatra jednim od najboljih vaterpolista ikada i verovatno najboljim levorukim… »

Tuga u Mađarskoj, žali i Srbija, preminuo jedan od najboljih vaterpolista ikada!

Sportske.net 18.06.2020
U žalosti i njegov prijatelj Danilo Ikodinović. Proslavljeni mađarski vaterpolista Tibor Benedek preminuo je jutros u 48. godini života. Benedek je preminuo posle ozbiljne bolesti, saopštila je njegova porodica, prenosi Vaterpolo savez Mađarske. On… »

Ikodinović i Šapić se oprostili od Benedeka: Otišao najveći

Dnevnik 18.06.2020
BEOGRAD: Bivši vaterpolisti Danilo Ikodinović i Aleksandar Šapić oprostili su se od legendarnog Tibora Benedeka, koji je preminuo u 47. godini posle teške bolesti. Vest o smrti legendarnog Benedeka, koji se smatra jednim od najboljih vaterpolista… »

Ikodinović i Šapić se oprostili od Benedeka: Otišao najveći

RTS 18.06.2020
Bivši vaterpolisti Danilo Ikodinović i Aleksandar Šapić oprostili su se od legendarnog Tibora Benedeka, koji je preminuo u 47. godini posle teške bolesti. Vest o smrti legendarnog Benedeka, koji se smatra jednim od najboljih vaterpolista ikada i… »

Vesti dana »