Danilo Ikodinović

PRVA LJUBAVI MOJA! SREĆAN TI ROĐENDAN! Bekvalčeva skakala kao dete! Veliko slavlje! (VIDEO)

Svet 17.03.2019
Nataša Bekvalac napravila je gala proslavu povodom rođendana starije ćerke Hane, koju je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Devojčica je proslavila 12. rođendan dok ju je ponosna majka ljubila i đuskala kao dete pored nje… »

Dača Ikodinović poslao snažnu poruku dei! "Stradala je nedužna, ona je još devojčica!" a, onda je priznao ovo!

Alo 07.02.2019
Ikodinović je pre više od deset godina teško povređen u udesu nedaleko od Kaća na magistrali Zrenjanin - Novi Sad, kada je vozeći motor marke "jamaha" udario u automobil "jugo" Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović saoseća sa Deom… »

Dača Ikodinović zna kako je dei: Proslavljeni vaterpolista je dobio bitku za život! Evo kakvu poruku šalje povređenoj…

Kurir 07.02.2019
Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović saoseća sa Deom Đurđević, povređenoj u današnjoj saobraćajnoj nesreći, jer se i sam našao u sličnoj situaciji. Ikodinović je pre više od deset godina teško povređen u udesu nedaleko od Kaća na… »

Otputovala na odmor Nataša Bekvalac uz fotografiju pored bazena poručila: “Volim te”, a evo i kome

Press 07.02.2019
Pevačica Nataša Bekvalac otputovala je na Kopaonik kako bi provela vreme sa svojim nasledincama i uzela predah od poslovnih obavezama kojima je pretrpana. Ona je na svoj profil postavila fotografiju na kojoj uživa sa ćerkom Katjom pored bazena… »

Moja prva i najveća ljubav: Nataša je bila u 3 braka, a sada je otkrila koga je sve vreme volela!

Srbija danas 08.01.2019
Prava ljubav. Nataša Bekvalac iza sebe ima tri neuspela braka i dve ćerke. Hanu, koju je dobila u prvom braku sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, koju je rodila Luki Lazukiću. SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija… »

Nataša Bekvalac udavala se 3 puta, a SAD otkrila kom izabraniku bi se vratila: Ona bi samo sa njim, ali to nije moguće

Press 02.01.2019
Nataša Bekvalac, koja se ove godine razvela od trećeg muža posle nasilja, otkrila je s kojem svom izabranikom bi ponovo bila u emotivnoj vezi. Pevačica je imala prilično intrigantan odgovor. "Sa svojim prvim dečkom, ali to nije moguće", priznala je… »

U 2018. Postale majke! Neke od naših pevačica su godinama čekale, a blagoslovene su najlepšim darom!

Srbija danas 01.01.2019
Godina iza nas je za neke bila fantastična! Ova godina je za pevačice sa domaće javne scene bila veoma uspešna, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a neke od njih su se osvarile u najprioritetnijoj ulozi u životu - postale su majke. Naime… »

Novogodišnji koktel vaterpolista: Bila je sjajna 2018. godina, neka 2019. bude još bolja

Kurir 24.12.2018
Učinjeno u prethodnih 12 meseci sumirano je na svečanom tradicionalnom novogodišnjem koktelu Vaterpolo saveza Srbije održanom u Hotelu M. Skup su uveličali predstavnici OK Srbije Božidar Maljković i Žarko Zečević, ispred SSS Dragan Šešum… »

Nataša Bekvalac: Brak je potpuno besmislen! Neću se više udavati!

Svet plus 12.12.2018
Pop zvezda, Nataša Bekvalac, koja je ove godine doživela još jedan bračni brodolom, u emotivnoj ispovesti otvoreno priča o bivšim muževima i naslednicama Hani i Katji. Brak je potpuno besmislen! Neću se više udavati! Na pitanje da li misli kako… »

Priznala da se više nikada neće udati, a evo zbog koga se svaki put razvodila!

Alo 12.12.2018
Iskreno o svemu. , u emotivnoj ispovesti otvoreno priča o bivšim muževima i naslednicama Hani i Katji. Misliš li da je Hana odrasla preko noći kada si se ti razvela od njenog oca Danila Ikodinovića? Kažu da takva deca brže sazrevaju... - Ja ne… »

Vesti dana »