Danilo Ikodinović

Lukas i Nataša Bekvalac u društvu sportista

Vesti online 30.05.2019
Poznati beogradski restoran na Ušću je proslavio sinoć početak letnje sezone. Među brojnim gostima, na malom crvenom tepihu prošetali između ostalih i bivši supružnici Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, pevač Aca Lukas, Stefan Živojinović… »

Nataša i Dača prvi put na istom događaju posle razvoda! On došao sa ženom, evo kako su se ponašali i da li su se…

Telegraf 30.05.2019
Bivši supružnici pojavili su se na istom događaju u sredu uveče u Beogradu. Bivši supružnici Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović našli su se prethodne večeri na istom javnom događaju u Beogradu, prvi put posle osam godina, koliko ima da su se… »

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović prvi put na istom događaju posle razvoda! Evo kako su se ponašali!

Alo 30.05.2019
Uživali u provodu! Bivši supružnici Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović našli su se prethodne večeri na istom javnom događaju u Beogradu, prvi put posle osam godina, koliko ima da su se razveli. Pop zvezda sinoć se sa prijateljima pojavila na… »

Kuvar na severu: Norveška mu suđena

Večernje novosti 25.05.2019
Kuvar Ivan Ivanov otišao na sever Evrope gde je našao posao i - ljubav svog života. Posle rada u restoranu „Tako je suđeno“ obreo se u Norveškoj, a usamljenost je prestala kada se pojavila Poljakinja Karolina. IVAN Ivanov iz Kucure, kod Vrbasa… »

Nataša Bekvalac ima dve ćerke, a Ne bi volela da se bave njenim poslom: Pevačica otkrila zbog čega Hanu i Katju ne bi…

Kurir 24.04.2019
Nataša Bekvalac ima dve ćerke Hanu, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, iz braka sa Lukom Lazukićem. S obzirom na to da je njena starija ćerka došla u te godine kada je sve zanima, Nataša strahuje da bih Hana mogla da… »

Dea Đurđević otkrila kada se vraća na male ekrane

Vesti online 14.04.2019
U nedeljama koje su usledile doktori su se borili da joj stabilizuju zdravstveno stanje dok se nada da će u narednom periodu moći da se vrati na posao. Dei Đurđević je podršku tokom ovog neverovatno teškog perioda pružio i Danilo Dača… »

Dei Đurđević u najtežim trenucima podršku pružio i Dača Ikodinović: Srećna sam što je i njemu sačuvana ruka

Telegraf 14.04.2019
Danilo Ikodinović našao se u sličnoj situaciji 2008. godine, kada su se lekari borili da mu sačuvaju ruku. Voditeljka televizije Pink Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nesreću 7. februara, a tokom oporavka podršku joj je pružio i… »

Dea Đurđević otkrila kada se vraća na male ekrane, pa progovorila o podršci koju joj je pružio Dača Ikodinovć!

Alo 14.04.2019
Voditeljka Dea Đurđević je pre malo više od dva meseca doživela tešku saobraćajku, u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. U nedeljama koje su usledile doktori su se borili da joj stabilizuju zdravstveno stanje, Dei Đurđević je podršku tokom ovog… »

Težak period je za njom: Dea Đurđević progovorila o podršci dače ikodinovića, ali i povratku na male ekrane

Blic 13.04.2019
Voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđević pre nešto više od dva meseca doživela je tešku saobraćajku, kada joj je autobus otkinuo ruku, a u nedeljama koje su usledile doktori su se borili da joj stabilizuju zdravstveno stanje, dok se nada da će u… »

Prva ljubavi moja! Srećan ti rođendan! Bekvalčeva skakala kao dete: Poljupci samo pljuštali! (foto)

Kurir 17.03.2019
Nataša Bekvalac napravila je gala proslavu povodom rođendana starije ćerke Hane, koju je dobila u braku sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Devojčica je proslavila 12. rođendan dok ju je ponosna majka ljubila i đuskala kao dete… »

Vesti dana »