Danilo Ikodinović

"Nisam sigurna da danilo kipti od sreće": Nataša Bekvalac ispričala detalj o bivšem mužu i ćerki Hani

Večernje novosti pre 5 dana
Hana Ikodinović, ćerka Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, nedavno je ispričala da bi volela da krene maminim stopama. Hana Ikodinović, ćerka Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, nedavno je ispričala… »

"Mogu da stanem u red sa hakerima": Nataša otkrila na šta je sve spremna zbog ćerke, a onda progovorila o ljubavnim danima…

Blic pre 10 dana
Pop zvezda priznaje da je od žene koja ne zna da koristi društvene mreže postala pravi znalac kada je reč o modernoj tehnologiji, a sve zbog ćerke Hane. Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, Hana Ikodinović (13) nedavno je priznala da je… »

Nataša Bekvalac završila je s njim u krevetu nakon 24h poznanstva

Alo pre 12 dana
Nije odolela njemu... Popularna pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj poznatoj emisiji bez problema odgovorila na tri veoma škakljiva i neprijatna pitanja. Koliko je najmanje vremena prošlo od trenutka kada si nekog upoznala do trenutka kada si spavala… »

"Sa Danilom sam prijatelj": Nataša Bekvalac priznala sve o odnosu sa bivšim mužem, on joj je velika podrška, evo u čemu…

Blic pre 11 dana
Pevačica Nataša Bekvalac osvrnula se na odnos sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem, sa kojim ima ćerku Hanu. Nataša i Danilo u braku su bili pet godina, od 2006. do 2011. godine, a o njihovom razvodu Srbija je brujala mesecima. Pop zvezda kaže da… »

Samo 24 časa nakon upoznavanja završila je sa njim u krevetu: Nataša Bekvalac otkrila koji muškarac ju je opčinio na prvi…

Večernje novosti pre 11 dana
Nataša Bekvalac odgovarala na škakljiva i neprijatna pitanja iz privatnog života. Nataša Bekvalac je, gostujući na TV Pink, odgovarala i na neka škakljiva i neprijatna pitanja iz svog privatnog života. Koliko je najmanje vremena prošlo od trenutka… »

"Neću više da budem sa slabićima i da im ja plaćam kafu"

Mondo pre 15 dana
Nataša Bekvalac o muškarcima. Nataša Bekvalac o muškarcima. Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, jedan sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim sa bivšim rukometašem Ljubomirom Jovanovićem i poslednji sa biznismenom Lukom… »

Bekvalčeva konačno progovorila na temu ljubavi! “Nisam usamljena…”

Svet pre 18 dana
Nataša Bekvalac ne voli da priča o svom ljubavnom životu, ali je ovaj put otvorila dušu. Posle brojnih emotivnih krahova, pevačica kaže da sada nije usamljena. “Meni prija kada nemam dečka ili muža, ali ja nisam usamljena, nema tu samoće kod… »

Nisam usamljena, ali mi niko ne pije krv na slamčicu: Bekvalčeva posle brojnih krahova iskreno o ljubavnom životu!

Kurir pre 19 dana
Nataša Bekvalac ne voli da priča o svom ljubavnom životu, ali je ovaj put otvorila dušu. Posle brojnih emotivnih krahova, pevačica kaže da sada nije usamljena. "Meni prija kada nemam dečka ili muža, ali ja nisam usamljena, nema tu samoće kod… »

Deki, čekam te da slavimo titulu!

Alo 14.01.2020
„Drugari smo još iz obdaništa, bili smo zajedno u školi, klubovima i reprezentaciji. Ne treba nam puno razloga za veselje, a peta uzastopna zlatna medalja bila bi idealan povod”, poručuje Ikodinović u razgovoru za „Alo!“. Vreme je iza… »

Kada je teško zove Daču Ikodinovića: Nataša Bekvalac ima problem sa Hanom, a njen bivši muž je uvek tu da pomogne

Večernje novosti 10.01.2020
Nakon događaja koji su im promenili živote zauvek Nataša i Danilo su okončali svoj brak, ali čvrsta veza koja je nastala među njima nije nikada nestal. Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović bili su jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj… »

Vesti dana »