Danilo Ikodinović

Ikodinović poručio Šapiću: Vrati strani pasoš koji imaš

Nova pre 2 dana
"Vratiš pasoš strane države koji imaš, pa kenjaš o simbolima Beograda koji su izgradili stranci", poručio je Danilo Ikodinović očigledno Aleksandru Šapiću, svom nekadašnjem saigraču iz reprezentacije, koji je juče rekao da Savski most treba… »

Cecina snajka pre estetskih korekcija bila uz Natašu Bekvalac tokom razvoda! Ni b od Bogdane!

Srbija danas pre 4 dana
Niko nije znao! Pevačica Nataša Bekvalac gostujući u popularnoj TV emisiji, završila je u suzama. Tada je pušten prilog njene ljubavi sa Danilom Dačom Ikodinovićem, a sve se dešavalo u periodu njihovog razvoda. Ono što je zanimljivo jeste da je… »

Bogdana je pre 9 godina statirala u emisiji koju svi pamte po suzama Nataše Bekvalac

Telegraf pre 4 dana
Veljkova supruga danas je dobro poznata i pod budnim okom, a čini se da je i ranije volela da je kamera snima. Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, danas je bod budnim okom javnosti i svi dobro znaju kako izgleda, međutim, detalji iz… »

Ovo niko nije očekivao! Bogdana imala izlet na televiziju: Cecina snajka statirala kod Amidžija, plakala kao kiša zbog…

Kurir pre 4 dana
O suzama koje je Nataša Bekvalac pustila u emisiji "Ami Dži šou" 2011. godine, kada se posle pet godina braka razvela od prvog supruga Danila Ikodinovića, i dalje se priča, a ono što je nepoznato - a sada otkriva Kurir - jeste to da je zajedno s… »

Pogledajte bogdanu u emisiji: Nataša plače, Ražnatovićka tapše! Najpoznatija srpska snajka statirala u AmiG šou! (video)

Mondo pre 4 dana
Supruga Veljka Ražnatovića bila u publici u studiju televizije Pink, kada je Ognjen Amidžić intervjuisao Natašu Bekvalac. Supruga Veljka Ražnatovića bila u publici u studiju televizije Pink, kada je Ognjen Amidžić intervjuisao Natašu Bekvalac… »

Oni su jedva preživeli: Darko, Dea i Vanja za dlaku izbegli smrt!

Kurir pre 6 dana
Proteklih godina mnogim poznatim ličnostima u određenim momentima život je visio o koncu i samo zahvaljujući sreći i naporu lekaru oni su i dalje živi i prisutni u javnosti. Neki od njih samo su doprineli tome svojim neodgovornim ponašanjem, poput… »

Na prvom venčanju kuma joj je bila ova poznata voditeljka

Alo pre 6 dana
Pop pevačica Nataša Bekvalac ima tri braka iza sebe, a malo ko zna da joj je na prvom venčanju sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem kumovala poznata voditeljka. Naime, i Danilo su se venčali 2006. godine. Tada Nataša nije želela da pravi veliku… »

OVA POZNATA VODITELJKA je bila KUMA Nataši Bekvalac na njenom prvom venčanju

Prva pre 6 dana
Pop pevačica Nataša Bekvalac ima tri braka iza sebe, a malo ko zna da joj je na prvom venčanju sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem kumovala poznata voditeljka. Naime, Nataša i Danilo su se venčali 2006. godine. Tada Nataša nije želela da pravi… »

Ova poznata voditeljka je bila kuma: Nataši Bekvalac na njenom prvom venčanju i to malo ko zna

Blic pre 6 dana
Pop pevačica Nataša Bekvalac ima tri braka iza sebe, a malo ko zna da joj je na prvom venčanju sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem kumovala poznata voditeljka. Naime, Nataša i Danilo su se venčali 2006. godine. Tada Nataša nije želela da pravi… »

Danilo Ikodinović o supruzi i borbi sa koronom: Dok je Maja bila pozitivna nisam se odvajao od nje

Noizz pre 7 dana
Nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović otkrio je da je njegova supruga, odbojkašica Maja Ognjenović, bila pozitivna na korona virus. Danilo je, kako kaže, u to vreme bio kod Maje u Istanbulu, gde ona igra, ali se nije zarazio. - Moja supruga… »

Vesti dana »