Danilo Ikodinović

Kada je teško zove Daču Ikodinovića: Nataša Bekvalac ima problem sa Hanom, a njen bivši muž je uvek tu da pomogne

Večernje novosti 10.01.2020
Nakon događaja koji su im promenili živote zauvek Nataša i Danilo su okončali svoj brak, ali čvrsta veza koja je nastala među njima nije nikada nestal. Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović bili su jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj… »

Nataša Bekvalac traži pomoć od bivšeg muža: Danilo, preuzmi brigu o Hani, treba joj tata!

Alo 09.01.2020
Nataša već mesecima pokušava da razgovara sa ćerkom, koja je u pubertetu, ali joj to ne polazi za rukom. Panonska Barbika, kako je mnogi zovu, prethodnih nekoliko meseci muči muku sa usmeravanjem starije ćerke Hane. Naime, Nataša Bekvalac često je… »

Nataša doziva Danila Ikodinovića: Potreban si našoj ćerki, Hana pravi probleme!

Srbija danas 09.01.2020
Uzda se u njegovu pomoć! Panonska Barbika kako je mnogi zovu, prethodnih meseci muči muku sa usmeravanjem je ćerke Hane. Naime, Nataša Bekvalac često je pričala da je njena mezimica ušla u period puberteta i da ne uspeva da izađe na kraj sa njenim… »

Dačo, potreban si našoj ćerki! Nata Bekvalac javno zove prvog muža da preuzme ulogu oca! Pevačici Hana pravi probleme!

Kurir 09.01.2020
Panonska Barbika kako je mnogi zovu, prethodnih meseci muči muku sa usmeravanjem je ćerke Hane. Naime, Nataša Bekvalac često je pričala da je njena mezimica ušla u period puberteta i da ne uspeva da izađe na kraj sa njenim „mukama". Upravo iz tog… »

"Danilo je savršen otac": Nataša Bekvalac osam godina nakon razvoda ispričala istinu o odnosu sa Ikodinovićem

Blic 02.12.2019
Pevačica Nataša Bekvalac pre osam godina okončala je brak sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a kako kaže, njih dvoje su u odličnim odnosima. Nataša za bivšeg supruga ima samo lepe reči, pogotovo kada je reč o njegovom odnosu… »

Nataša Bekvalac posle 8 godina progovorila o Dači Ikodinoviću

Alo 02.12.2019
Tek sada otkrila detalje.. Nataša Bekvalac se nedavno razvela od , a sada,nakon osam godina od razvoda od Danila Ikodinovića iskreno priznaje u kakvom je danas odnosu s bivšim vaterpolistom. Nataša za dan zaljubljenih pravi koncert, a saradnici su joj… »

Bekvalčeva otkrila sve o svojoj vezi sa Dačom Ikodinovićem

Svet 20.11.2019
Nataša Bekvalac javno je podelila anegdotu sa početka njene ljubavi sa nekadašnjim vaterpolistom, Danilom Ikodinovićem. Pevačica je sinoć gostovala u emisiji “Amidži šou”, a sa voditeljem Ognjenom Amidžićem komentarisala je pojedine… »

Nataša ispričala kako je Dača na početku veze mislio da mu je umesto prženica ponudila seks

Telegraf 20.11.2019
- Ja, kao, "Pa je l' voliš to da jedeš?", a on "Da jedem?"... (smeh) - nastavila je Nataša. Nataša Bekvalac gostovala je sinoć, u utorak 19. novembra, u emisiji "Amidži šou", a sa voditeljem Ognjenom Amidžićem komentarisala je pojedine novosadske… »

Bekvalčeva nikad strožija! Oduzela Hani telefon?

Svet 18.11.2019
Nataša Bekvalac sama odgaja ćerke Hanu, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, i Katju, iz braka s Lukom Lazukićem, pa je zbog toga često prinuđena da bude stroža prema njih dve, iako to ne želi. O detaljima iz privatnog života retko… »

"Biću najveća plačljivica ikada": Nataša se rasplakala usred emisije i tražila da prekinu snimanje

Telegraf 18.11.2019
- Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada... Stvarno niste normalni - izjavila je Nataša kroz suze. Nataša Bekvalac rasplakala se u emisiji "Glamur Specijal", a ovim prizorom su mnogi bili zatečeni budući da se isto to dogodilo u emisiji "Amidži… »

Vesti dana »