Danilo Ikodinović

"Biću najveća plačljivica ikada": Nataša se rasplakala usred emisije i tražila da prekinu snimanje

Telegraf 18.11.2019
- Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada... Stvarno niste normalni - izjavila je Nataša kroz suze. Nataša Bekvalac rasplakala se u emisiji "Glamur Specijal", a ovim prizorom su mnogi bili zatečeni budući da se isto to dogodilo u emisiji "Amidži… »

Nije mogla da se smiri: Nataša Bekvalac se rasplakala usred emisije, pa tražila da prekinu snimanje

Blic 17.11.2019
Nataša Bekvalac raslplakala se u "Glamuru", a ovaj prizor iznenadio je mnoge, iako su gledaoci već imali prilike ranije da gledaju kako pevačica plače u emisijama, povodom rastanka od Danila Ikodinovića. Ovog puta razlog su bile - njene ćerke… »

Nataša Bekvalac se rasplakala u emisiji: Nekada je plakala zbog bivšeg supruga, a evo šta je sada pogodilo pevačicu! Čista…

Kurir 17.11.2019
Nataša Bekvalac raslplakala se u jednoj emisiji, a ovaj prizor iznenadio je mnoge, iako su gledaoci već imali prilike ranije da gledaju suze pevačicine, ali povodom rastanka od Danila Ikodinovića. Ovog puta razlog su bile njene ćerke. Naime… »

Niko neće ostati ravnodušan! Bekvalčeva priznala svoje greške

Svet 10.11.2019
Nataša Bekvalac progovorila je o muškarcima, pa se dotakla i svog bivšeg muža Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Katju. Pevačica je priznala da muškarce ne treba “generalizovati”, kao i da je Danilo predivan suprug svojoj sadašnjoj ženi… »

Nataša Bekvalac progovorila o Dači Ikodinovića, pa se dotakla njegove sadašnje žene!

Alo 09.11.2019
Do sada nikad nije to komentarisala... Od razvoda sa Danilom Ikodinovićem pevačica Nataša Bekvalac je retko govorila o svom bivšem mužu. Međutim, posle osam godina, ona je odlučila da prizna neke stvari. Ona je gostovala u emisiji "Magazin In" gde… »

Iza sebe ima jedan propali brak: Žena koju su krivili za krah Natašine i Dačine ljubavi se danas ponovo udala, i evo u…

Blic 02.11.2019
Pevačica Nataša Bekvalac svojevremeno je bila u bračnoj zajednici sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Ipak, iznenadni razvod usledio je 2011. godine, u jeku priča da je Danilo Ikodinović prevario lepu sosu sa atraktivnom… »

Ups, kakva španska serija: Veoma bitna stvar vezuje novu devojku Luke Lazukića i stomatološku sestru sa kojom je Dača…

Blic 30.10.2019
Život ponekada piše romane, a kat-kad je kao suludi scenario neke telenovele. Tako je sada u slučaju Nataše Bekvalac. Naime, njen bivši muž, Luka Lazukić u vezi je sa Slađanom Ivanišević, plesačicom i nekadašnjom pevačicom iz Novog Sada. A… »

Dača je natašu prevario sa stomatološkom sestrom: Milica je uvek bila blizu Bekvalčeve, a evo šta je sa njom danas! (foto)

Kurir 13.10.2019
Nataša Bekvalac razvela se od Danila Ikodinovića 2011. godine, a spekulisalo se da je pevačicu nekadašnji vaterpolista prevario sa stomatološkom sestrom. Milica iz Novog Sada tada je redovno posećivala salon Natašine sestre i Danilov restoran, a… »

Dača Ikodinović prevario Natašu sa stomatološkom sestrom! Ništa nije slutila, a bila joj je ispred nosa!

Alo 13.10.2019
"Naša ljubav je definitivno bila velika" Pevačica Nataša Bekvalac je bila u velikoj ljubavi sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Međutim, nakon 6 godina braka su se razveli. Nakon tajnog venčanja, usledio je iznenadni razvod 2011… »

Nataša Bekvalac udaje se četvrti put! Posle vaterpoliste, rukometaša i IT stručnjaka, evo kakvog muškarca hoće

Kurir 11.09.2019
Nataša Bekvalac kaže da nije odustala od ljubavi i da će se udati i četvrti put! Posle kraha tri braka - sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i košarkašem Lukom Lazukićem, lepa Novosadanka… »

Vesti dana »