Dea Đurđević

Dea Đurđević ponovo operisana: Nerve iz noge joj presadili u ruku, intervencija trajala satima

Večernje novosti 06.06.2019
Hrabra voditeljka uspešno se oporavlja nakon još jedne intervencije koja je trajala satima. Nervi presađeni kako bi se vratila pokretljivost ruke. VODITELjKA Dea Đurđević uspešno vodi borbu za zdravlje koju je počela još sedmog februara, kada ju… »

Kupite TV PLUS na većem broju strana za samo 30 dinara: Dea prvi put otvorila dušu: OTAC MI SE I DALJE NE JAVLJA! Luna i…

Svet 06.06.2019
Kupite novi TV PLUS sa TV PROGRAMOM za samo 30 dinara! TV PLUS u novom broju donosi ISPOVEST DEE ĐURĐEVIĆ: OTAC MI SE I DALJE NE JAVLJA! Prva ispovest posle nesreće DEA: OTAC MI SE NE JAVLJA! SAMO SU MI MAMA I MLADEN PODRŠKA! Toma sprema pakao Luni i… »

Dea Đurđević još jednom operisana! Presađeni joj nervi, ponovo uči da hoda i da pomera ruku, a njene reči će vas…

Alo 06.06.2019
Hrabrija nego što je mogla da zamisli! Voditeljka uspešno vodi borbu za zdravlje koju je počela još sedmog februara, kada ju je udario autobus i otkinuo joj ruku. Pošto joj je tada stanje stabilizovano, bilo je izvesno da je čeka još operacija, a… »

Dea Đurđević ponovo operisana: Podvrgnuta je složenom zahvatu koji je čuvan u strogoj tajnosti

Telegraf 06.06.2019
Operacija je trajala nekoliko sati. Voditeljka Dea Đurđević uspešno vodi borbu za zdravlje koju je počela još sedmog februara, kada ju je udario autobus i otkinuo joj ruku. Pošto joj je tada stanje stabilizovano, bilo je izvesno da je čeka još… »

Saslušana Dea Đurđević

Mondo 06.06.2019
Voditeljka, teško povređena u nesreći pre četiri meseca, ispričala šta se dogodilo kobnog dana. Dea Đurđević (27), voditeljka Pinka koja je teško povređena u stravičnoj nesreći pre četiri meseca, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu… »

Dea Đurđević krivično goni vozača GSP-a: Saslušana voditeljka, a evo šta su izjavili pred sudom!

Alo 06.06.2019
Otkriveni nepoznati detalji nezgode... U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, u predistražnom postupku koji se vodi protiv B. J., vozača autobusa GSP, koji je 7. februara oko šest sati ujutro naleteo na voditeljku TV Pink , saslušana je oštećena… »

Dea Đurđević otkazala gostovanje u Ami G show jer zdravstveno nije dobro!

Svet plus 05.06.2019
Dea Đurđević, sinoć je trebalo da bude gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. Ipak, iako je njen dolazak najavljen, voditeljka se nije pojavila. Otkazala je gostovanje u "Ami G show" jer zdravstveno nije dobro! "Dea je bila planirana da gostuje… »

Saslušana voditeljka Dea Đurđević: Evo šta je rekla o kobnoj nesreći kada joj je autobus otkinuo ruku

Telegraf 05.06.2019
Vozač Bojan Jovanović je na saslušanju tvrdio da je kolovoz na vrhu ulice bio zaleđen. Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pink koja je umalo ostala bez ruke kada je na nju, dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, naleteo… »

Dea Đurđević saslušana u tužilaštvu: Nesreća se desila u dva minuta, život mi se promenio zauvek!

Kurir 05.06.2019
Đurđevićeva, na koju je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, priključila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42). Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pink koja je umalo ostala bez ruke kada je… »

Dea Đurđević je trebalo da gostuje u "Amidži šou", ali se nije pojavila! Otkriven pravi razlog!

Alo 05.06.2019
Objasnio sve. Dea Đurđević, sinoć je trebalo da bude gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. Ipak, iako je njen dolazak najavljen, voditeljka se nije pojavila. - Dea je bila planirana da gostuje večeras, ali je, nažalost, morala da otkaže - započeo… »

Vesti dana »