Dea Đurđević

PETAK 14h // Dea Đurđević poziva Pazarce na tribinu o bezbednosti u saobraćaju

Sandžak haber 26.02.2020
Savet za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara i Agencija za bezbednost sadržaja organizuju u petak 28.februara u 14h u Kulturnom centru edukativnu tribinu o bezbednosti u saobraćaju. Na tribini će, osim nadležnih iz Agencije za bezbednost… »

Dea Đurđević poziva Novopazarce na tribinu o bezbednosti u saobraćaju

RTV Novi Pazar 26.02.2020
Savet za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara i Agencija za bezbednost sadržaja organizuju u petak 28.februara u 14h u Kulturnom centru edukativnu tribinu o bezbednosti u saobraćaju. Na tribini će, osim nadležnih iz Agencije za bezbednost… »

Kažu da je jedva prošla kroz osnovnu?! Evo šta su stvarno završile ove voditeljke: Neke imaju i po dve diplome!

Kurir 23.02.2020
Pojedina poznata lica sa malih ekrana imaju čak i po dve diplome, i bez obzira što se bave voditeljstvom, imaji potpuno drugačije zvanje. Dea Đurđević je, na primer, završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master… »

"Mogla sam svake sekunde da umrem, a tek posle dva i po meseca sam plakala": Dea potresla naciju, Sarapa jedva zadržao suze

Blic 09.02.2020
Voditeljka Dea Đurđević danas se kao gost našla u "Novom jutru" na TV "Pink", emisiji koju i sama vodi, i sa kolegom Predragom Sarapom govorila o najtežim momentima kroz koje je prošla kada joj je autobus pre godinu dana otkinuo ruku. - Prvi taj… »

"Bilo mi je žao da umrem, a da ne kažem mami i Mlađi sve što sam želela": Dea Đurđević otvorila dušu i otkrila kako je…

Večernje novosti 09.02.2020
Do 7. februara Srbija se svakodnevno budila uz njen osmeh. I tog jutra je trebalo da bude tako, ali je sudbina umešala svoje prste. Deu je udario autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljka TV Pink, Dea Đurđević, koja je pre godinu dana doživela tešku… »

Deine povrede su klasifikovali kao ratne! 21 operacija, 3 puta je oživljavali: A ona do ovog momenta nije suzu pustila!

Kurir 09.02.2020
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana doživela je tešku saobraćajnu nesreću ispred KBC Dragiša Mišović, kada ju je autobus pokupio na trotoaru i otkinuo joj ruku. Njen kolega Predrag Sarapa jedva se suzdržao a da ne zaplače tokom njene… »

Deu Đurđević 3 puta oživljavali, imala je 21 operaciju, a lekari su joj povrede kategorisali kao ratne!

Alo 09.02.2020
Iskrena. Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana doživela je tešku saobraćajnu nesreću ispred KBC Dragiša Mišović, kada ju je autobus pokupio na trotoaru i otkinuo joj ruku. Njen kolega Predrag Sarapa jedva se suzdržao a da ne zaplače tokom… »

Dea Đurđević u "Novom jutru" ugledala svoju zamenu, pa se obratila koleginici: "Vratiću se sad na posao..."

Blic 09.02.2020
Dea Đurđević jutros je gostovala u "Novom jutru" i tom prilikom zahvalila se koleginici Svetlani Aleksić koja ju je menjala. - Hvala ti što si vodila Jutarnji umesto mene, i u trenucima kada se nije znalo da li ću preživeti ili ne, srećna sam što… »

"Da je Dea normalna, ne bi preživela jezivu nesreću" (video)

Mondo 09.02.2020
Godinu dana nakon nesreće, Dea Đurđević otkriva kad je zaplakala i kako su joj lekari rekli da će umreti. Godinu dana nakon nesreće, Dea Đurđević otkriva kad je zaplakala i kako su joj lekari rekli da će umreti. Voditeljka se u Jutarnjem… »

"Moje povrede su klasifikovane kao ratne..." Sarapa jedva zadržao suze tokom Deine ispovesti

Telegraf 09.02.2020
- Bilo mi je žao da umrem a da ne kažem mami i Mlađi sve što hoću da im kažem - rekla je Dea. Prošlo je godinu dana od teške nesreće koju je doživela voditeljka Dea Đurđević (27), kada su lekari sa VMA, na čelu sa prof. dr. Markom… »

Vesti dana »