Dea Đurđević

Veljko Ražnatović iznenadio Deu poklonom u jutarnjem programu, a onda joj je uputio reči koje su je rasplakale!

Alo 15.07.2019
Oduševio je. Veljko Ražnatović gostovao je jutros u "Novom jutru" na TV "Pink", a voditeljku Deu Đurđević je iznenadio poklonom. Podsetimo, Dea se prošle nedelje vratila na male ekrane, a jutros je zajedno sa kolegom Predragom Sarapom ugostila… »

Veljko oduševio Deu poklonom koji joj je doneo, a onda joj je uputio jake reči! (video)

Telegraf 15.07.2019
Ražnatović je voditeljku uporedio sa njim, rekavši joj da je ratnik. Veljko Ražnatović gostovao je u Jutarnjem programu televizije Pink, a u studio nije došao praznih ruku, već sa poklonom za Deu Đurđević. - Dobro jutro, Veljko, i hvala ti na… »

Dea Đurđević uputila podršku Siniši Mihajloviću

Vesti online 15.07.2019
Da naciju ništa ne ujedini kao briga za onima koji su omiljeni u narodu, pokazala je Dea Đurđević pre nekoliko meseci, ali i sada Siniša Mihajlović. Podsetimo, voditeljka je doživela tešku saobraćajnu nezgodu zbog koje je mesecima bila u bolnici… »

OVO JE DEINA PORUKA OGNJENU NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Nateraće vam SUZE na oči!

Svet 14.07.2019
Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen jutros u saobraćajnoj nezgodi na putu Banja Luka – Prijedor kada su se sudarili automobili marke “Porše” i “BMW”. Cela nacija je zabrinuta za stanje… »

Ispovest dee Đurđević: Nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam kako hodam

Večernje novosti 12.07.2019
Voditeljka Dea Đurđević pet meseci nakon saobraćajne nezgode koju je doživela vratila se na male ekrane kao domaćin emisije "Novo jutro" sa Predragom Sarapom. Voditeljka Dea Đurđević pet meseci nakon saobraćajne nezgode koju je doživela vratila… »

Čekala sam ovaj dan! Velika ispovest hrabre dee Đurđević posle 5 meseci pakla: Sebi sam stalno zadavala nove izazove i to…

Kurir 12.07.2019
Dea Đurđević se pojavila pred televizijskim gledaocima nasmejana i raspoložena kao da čitavih 5 meseci nije prolazila pakao. Oporavak i naporne terapije su iza nje posle teške saobraćajke koja je zadesila samo nekoliko stotina metara od zgrade u… »

Dea Đurđević povećala usne! Dok se oporavlja od stravične nesreće, uvek misli o lepoti (foto)

Alo 12.07.2019
Sveža i zadovoljna... Voditeljka se već pet meseci oporavlja od stravične nesreće u kojoj joj je potpuno otkinuta ruka, koja je čudom i nizom operacija uspešno vraćenja na njeno telo i osposobljena. Ona se juče vratila i na male ekrane, u svoju… »

Sa sve zavojem i drenom pojavila se u jutarnjem programu: Dea Đurđević prkosi bolu i sa lakoćom obavlja poslovne zadatke…

Kurir 12.07.2019
Dea Đurđević gledaoce je pozdravila širokim osmehom od uva od uva, pa posle dugog vremena svojom harizmom i pozitivnom energijom ulepšala svima jutro. Ono što je fasciniralo sve gledaoce jeste što je bez ikakvih problema pokazala svoju povređenu… »

Iznenađenje u jutarnjem programu: Dea nije mogla da skine osmeh sa lica kada je videla šta se uživo dogodilo

Blic 12.07.2019
Dea Đurđević juče se vratila na televiziju "Pink", gde ponovo zajedno sa Predragom Sarapom vodi jutarnji program. Već danas, popularni dvojac je, između ostalog, ugostio Šaka Polumentu, koji je Dei priredio i jedno iznenađenje. Naime, on joj je… »

"Nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam kako hodam": Emotivna ispovest Dee Đurđević

Telegraf 12.07.2019
Voditeljka je otvorila dušu i ispričala kroz šta je sve prošla. Voditeljka Dea Đurđević pet meseci nakon saobraćajne nezgode koju je doživela vratila se na male ekrane kao domaćin emisije "Novo jutro" sa Predragom Sarapom. Iako nije završila sa… »

Vesti dana »