Dea Đurđević - vesti

Samo 12 sati pre stravične nesreće Dea Đurđević je imala ovakve planove! Nije ni slutila šta je čeka: Potresne reči rasplakale Srbiju! Sad ide na operaciju karlice, ne može na noge!

Kurir pre 36 dana
Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa. Nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila. Prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta... »

Deu Đurđević čeka teška operacija karlice: Voditeljka ne može da podigne noge, a evo kako je reagovala kad su joj lekari saopštili da joj je iščupana ruka!

Kurir pre 36 dana
Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA. U ponedeljak u 14 časova prošla su kritična 72 sata otkada je voditeljka Dea Đurđević doživela... »

Deu Đurđević čeka još jedna operacija? Voditeljka ne može na noge, a evo šta o njenom stanju kaže doktor koji joj je spasao ruku

Telegraf pre 36 dana
Voditeljka Dea Đurđević 7. februara povređena je u nesreći na Dedinju, nakon čega je operisana na Vojnomedicinskoj akademiji. Deinu ruku, otkinutu prilikom nesreće, uspeo je da spase čuveni prof. dr. Marko Bumbaširević, koji je rekao da bi nakon uspešnom ušivanja ruke Dea trebalo normalno da je... »

Dea saznala da joj je ruka bila otkinuta! Njena reakcija se prepričava bolnicom, a čeka je teška operacija

Srbija danas pre 36 dana
Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA.
U ponedeljak u 14 časova prošla su kritična 72 sata otkada je voditeljka Dea Đurđević doživela saobraćajku u kojoj joj je otkinuta ruka. Njena porodica i prijatelji, kao i doktori koji brinu o njenom stanju na Vojnomedicinskoj... »

Ubila se od alkohola! Izneli je napolje, tužna slika propasti! Na rukama je nose, iskrivljenu! (video)

Srbija danas pre 36 dana
Pretuženo.
Sinoć je bila veoma burna žurka u "Zadruzi", Ana Korać i David Dragojević su se potukli, a posebno tešku noć imala je Jelena Krunić. Ona je popila preveliku količinu alkohola, pa ju je obezbeđenje iznelo na rukama sa žurke i donelo je u krevet. Međutim, njoj je bilo... »

"Molila sam je da ne izlazi iz kola": Žena koja se sudarila sa Deom Đurđević iznela detalje udesa

Blic pre 37 dana
A. T. (33), devojka koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala posle nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola jer je klizavo i opasno. Stravična... »

Progovorila žena koja se sudarila s Deom: Molila sam je da ne izlazi iz kola! Ovako je tekla drama voditeljke

Srbija danas pre 37 dana
A. T. (33), devojka koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala posle nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola jer je klizavo i opasno.
Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća u kojoj je mlada voditeljka teško povređena desila se 7. februara na Dedinju, ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Do nesreće je došlo u šest sati ujutru, na uglu ulica Ljutice Bogdana i... »

Dea Đurđević: Verujem da ću biti dobro

Vesti online pre 37 dana
Omiljena voditeljka Televizije Pink koja je u saobraćajnom udesu doživela teške povrede uspešno se oporavlja posle komplikovane, višečasovne operacije, a uz nju su sve vreme verenik Mladen Mijatović i majka Nena
Voditeljka "Novog jutra" na Televiziji Pink Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je operisana posle saobraćajne nesreće u kojoj je doživela teške telesne povrede. - Hvala bogu, živa sam, a i... »

Otkrivamo: Evo šta je Dea Đurđević juče pitala lekare, što je začudilo celu bolnicu

Blic pre 37 dana
Voditeljka Dea Đurđević oduševila je mnoge na VMA jer oporavak teče bolje od očekivanog, a iako je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, Dea zasmejava sve u okolini. Voditeljka “Pinka” Dea Đurđević, koja se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog lečenja na VMA, proteklih dana se trudila da... »

Evo šta je Dea Đurđević juče pitala lekare, što je začudilo celu bolnicu

Srbija danas pre 37 dana
Voditeljka Dea Đurđević oduševila je mnoge na VMA jer oporavak teče bolje od očekivanog, a iako je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, Dea zasmejava sve u okolini.
Voditeljka “Pinka” Dea Đurđević, koja se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog lečenja na VMA, proteklih dana se trudila da bodri i oraspoloži kako sebe, tako i okolinu. Takvo raspoloženje nastavilo se i nakon kritična 72... »

©2019 Netmark d.o.o.