Dea Đurđević - vesti

Dea nam se nasmejala, a onda je napravila jedan pokret i pokazala kolika je lavica! (video)

Telegraf pre 17 dana
- Osećam se sjajno - rekla je voditelja kroz smeh
Voditeljka Dea Đurđević gostovala je na matičnoj televiziji "Pink", prvi put nakon stravične nesreće koja joj se desila 7. februara. Tačnije, u emisiji "Nacionalni dnevnik", gde je pričala o svom zdravstvenom stanju i oporavku. Dea nije skidala osmeh sa lica, a ekipa... »

Iva i Miloš su pravili selfi, pa poginuli: Najopasnije fotografije zbog kojih mladi u Srbiji rizikuju svoj život

Srbija danas pre 17 dana
Iva Mamutović (19) poginula je u Nišu jer je htela da napravi što bolji snimak mobilnim telefonom.
Nažalost, ovo nije prvi slučaj da se mladi život prekine zbog selfija i videa na rizičnim mestima. Brojni smrtni slučajevi zabeleženi su u svetu, ali i u Srbiji. "Krkljala je, lobanja pukla, ali bila je živa": Komšije koje su... »

Dea Đurđević se pojavila na TV-u prvi put nakon nesreće! Progovorila o trenutku kada joj je autobus otkinuo ruku!

Alo pre 17 dana
Alo: Dea Đurđević se pojavila na TV-u prvi put nakon nesreće! Progovorila o trenutku kada joj je autobus otkinuo ruku!
Hrabra!
, u ranim jutarnjim časovima i tom prilikom zadobila teške telesne povrede, od kojih se još uvek oporavlja. Ona se prvobitno lečila u Vojnomedicinskoj akademiji, sa koje je nedavno prebačena u Klinički centar Srbije. i dan provela sa svojim najmilijima, a prvi put... »

Dea Đurđević prvi put u javnosti - šetala Beogradom: Posle 2 meseca od stravične nesreće! (Foto)

Srbija danas pre 17 dana
Nasmejana šeta parkom
Dea Đurđević nalazi se u kliničkom centru i uspešno se oporavlja nakon stravične saobraćajke u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. GREŠNI POŽGAJ! Odlepio za Milijanom! Ima bludne misli, skida je golu... traži da ide u CRKVU! (VIDEO) GREŠNI POŽGAJ! Odlepio za Milijanom!... »

Voditeljka Dea Đurđević izašla iz bolnice (foto)

Dnevnik pre 17 dana
Voditeljka Jutarnjeg programa Pink televizije Dea Đurđević izašla je iz bolnice prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila pre tri meseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.
Ona je ovo nedeljno popodne provela van bolničke sobe i prošetala parkom, dok je sve vreme imala širok osmeh na licu, piše Pink.rs. Dea je 26. marta prebačena sa VMA, gde je na intenzivnoj nezi provela mesec i po dana, u Kliničko... »

Dea Đurđević izašla iz bolnice 2 meseca posle stravične nesreće: Voditeljka nasmejana šetala parkom

Telegraf pre 18 dana
Dea je ovo nedeljno popodne provela van bolničke sobe i prošetala parkom
Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice prvi put nakon stravične nesreće koju je doživela pre dva meseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Dea je ovo nedeljno popodne provela van bolničke sobe i prošetala parkom, dok... »

Prve slike voditeljke: Dea je izašla iz bolnice, evo kako izgleda i šta je radila

Blic pre 18 dana
Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila pre dva meseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku i izgleda izuzteno nasmejano, te je vidno da se svakim danom sve više oporavlja. Dea Đurđević je prošetala parkom, te je otišla u obližnji kafić,... »

Posle 2 meseca od stravične nesreće, Dea Đurđević izašla iz bolnice! Evo šta je prvo uradila

Alo pre 18 dana
Alo: Posle 2 meseca od stravične nesreće, Dea Đurđević izašla iz bolnice! Evo šta je prvo uradila
Zaboravlja nesreću.
a nakon stravične saobraćajke u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Ona se oglasila i na društvenim mrežama kada se zahvalila Voditeljka je posle 2 meseca prošetala parkom vidno raspoložena, a kako kaže vlasnik Pink televizije, svi uskoro očekuju da će se vratiti na... »

Dea Đurđević deli sobu sa jednom devojkom. Evo šta ona kaže o njoj!

Svet plus pre 19 dana
Dea Đurđević pre dva meseca doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a nakon operacije na VMA sada je oporavak nastavila u Kliničkom Centru Srbije gde članovi porodice konačno mogu više vremena da provode u njenoj blizini. Voditeljka deli sobu sa jednom devojkom. Evo šta ona kaže o njoj!
Obzirom na to da je Dea tokom boravka na VMA bila smeštena na intenzivnoj nezi gde posete nisu bile dozvoljene svakodnevno, sada njena majka Nena i emotivni partner Mladen Mijatović mogu da je viđaju svakoga dana. A devojka koja... »

Ona leži sa Deom Đurđević u istoj bolničkoj sobi! Reči kojima je opisala voditeljkino stanje dugo će vam odzvanjati u ušima: Evo kako je stvarno!

Kurir pre 20 dana
Voditeljka Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajku pre skoro dva meseca, kada joj je otkinuta ruka.
Od tada se oporavlja u bolnici i, kako su mnogi napominjali, svakodnevno pokazuje koliko je hrabra. Sada, oglasila se devojka koja sa Deom deli bolničku sobu. Nije krila koliko je oduševljena voditeljkinom pozitivnom energijom.... »

©2019 Netmark d.o.o.