Dea Đurđević

Iznenađenje u programu: Dea Đurđević presrećna zbog onog što je danas doživela: "Toliko sam ponosna"

Blic 01.04.2020
Dea Đurđević pohvalila se nagradom koju je dobila, a koja joj mnogo znači. Dea je objavila da je povodom 50. rođendana Studija B nagrađena priznanjem "Najbeograđanka". - Što bi Duško Radović rekao: “Ko je imao sreće da se jutros probudi u… »

"Strašno je bolno,: Al' je ovo tolika radost" Dea progovorila o rezultatima oporavka od saobraćajke u kojoj joj je bila…

Blic 31.03.2020
Voditeljka Dea Đurđević ističe da su čak i lekari iznenađeni njenim napretkom, ali da je snagom uma uspela da ostvari neverovatan pomak i da sada može da pomera dva prsta na povređenoj ruci. Dea Đurđević oduševila je sve oko sebe kada je… »

Dea Đurđević iznela ove detalje i obradovala celu naciju! (foto)

Alo 31.03.2020
I kolege i njeni bližnji su srećni. Neverovatan oporavak voditeljke kojoj je prošle godine u saobraćajnoj nezgodi otkinuta ruka, raduje celu naciju, naročito što sada uspeva da pomera prste. - Neverovatan je to osećaj i ne znam da ga opišem. Mi… »

Strašno boli, ali je ovo tolika radost: Dea Đurđević otkrila sve o rezultatima oporavka od saobraćajke!

Kurir 31.03.2020
Voditeljka Dea Đurđević ističe da su čak i lekari iznenađeni njenim napretkom, ali da je snagom uma uspela da ostvari neverovatan pomak i da sada može da pomera dva prsta na povređenoj ruci. Dea je oduševila sve oko sebe kada je podelila video u… »

Nakon nesreće Dea Đurđević opet može da uradi ovo!

Alo 30.03.2020
Voditeljka se vratila svom poslu i svakodnevnim aktivnostima. Voditeljka Dea Đurđević se gotovo skroz oporavila, te je sada ponovo počela da vozi kola! Ona je viđena kako se vozika oko zgrade Pinka, kako pišu mediji. Lepa Dea je pre nešto više od… »

Danas ne propustite novi broj magazina Lena: Sad je pravo vreme za društvene igre

Kurir 29.03.2020
I ove nedelje samo uz Kurir poklon- najbolji porodični magazin u Srbiji! Danas u novom broju magazina Lena ćemo vam pokazati kako da se vedrim druhom borite protiv izolacije: Sad je pravo vreme za društvene igre! Saznajte kako da sprečite infekciju… »

Sutra ne propustite novi broj magazina Lena: Sad je pravo vreme za društvene igre

Kurir 28.03.2020
I ove nedelje samo uz Kurir poklon- najbolji porodični magazin u Srbiji! Sutra u novom broju magazina Lena pročitajte kako da se vedrim druhom borite protiv izolacije: Sad je pravo vreme za društvene igre! Saznajte kako da sprečite infekciju preko… »

Gradska opština Zvezdara sa brojnim javnim ličnostima pokrenula veliku akciju: Volonteri, javite se, potrebni ste Srbiji i…

Večernje novosti 26.03.2020
Akciju GO Zvezdara "Uđi u naš voz - postani volonter" podržali su Seka Aleksić, Suzana Perić, Dea Đurđević, Nemanja Pajić, Dušica Jakovljević, Nemanja Velikić, Ana Pendić, Jelena Jevremović i Đorđe Gagić. Snažna poruka koju su poslale… »

Oglasila se Dea Đurđević povodom celokupne situacije, ali i kako i na koji način posećuje fizijatra

Alo 22.03.2020
Preuzete su sve adekvatne mere. Dok je snimanje većine filmova i serija, ali i pojedinih emisija, prekinuto zbog vanrednog stanja, postoje formati koji funkcionišu u kriznom periodu. Najveći problem su zapravo emisije koje imaju veliki broj gostiju, a… »

"Radimo normalno, niko nije dovodio u pitanje da li će dolaziti na posao": Dea Đurđević progovorila o vanrednom stanju

Blic 22.03.2020
Dok je snimanje većine filmova i serija, ali i pojedinih emisija, prekinuto zbog vanrednog stanja, postoje formati koji funkcionišu u kriznom periodu. Najveći problem su zapravo emisije koje imaju veliki broj gostiju, a Dea Đurđević ističe kako joj… »

Vesti dana »