Dea Đurđević

Dea pokazala povrede: "Ostaće mi ožiljci celog života"

Mondo 23.07.2019
Voditeljka je proslavila rođendan i ponosno pokazala ožiljke. Voditeljka Dea Đurđević je na proslavi 27. rođendana pokazala ožiljke od brojnih operacija nakon saobraćajke koju je doživela 7. februara kada joj je autobus otkinuo ruku. U nedelju, u… »

Dea slavi rođendan, okupila poznate: Voditeljka došla sa majkom i blista, ne skida osmeh sa lica (video)

Blic 22.07.2019
Voditeljka Dea Đurđević večeras slavi 28. rođendan, a proslavu za svoje najbliže upriličila je u jednom prestoničkom restoranu. Naime, Dea je okupila porodicu, prijatelje i poznate povodom svog velikog dana, a nije skrivala osmeh na licu. Na… »

Autobus joj je otkinuo ruku, presadili joj nerve sa butine, izdržala najteže operacije: Dea Đurđević ponosno posle 5…

Kurir 22.07.2019
Dea Đurđević posle pet meseci, kada je doživela stravičnu nesreću kada je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, pokazala je svoje ožiljke. Naime, posle nekoliko Dea je pre nekoliko dana skinula zavoje i sa noge odakle su joj tokom operacija… »

Dea Đurđević ponosno pokazala svoje ožiljke! Ono što je rekla o njima će vam slomiti srce!

Alo 22.07.2019
Dea Đurđević je 7. februara imala saobraćajnu nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović" Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro, Dea i Sarapa", 7. febrauara 2019. imala je tešku nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović"… »

Hit duet! Ivica Dačić zapevao na Deinom rođendanu, a onda je i ona dohvatila mikrofon (video)

Telegraf 22.07.2019
Ministar i voditeljka su zapevali "Jogovane", veliki hit pevačice Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Voditeljka Dea Đurđević proslavila je 28. rođendan, a koliko se dobro provodila pokazuje i činjenica da se latila mikrofona i zapevala duet ni sa jednim… »

Dea na rođendanu pokazala bolne ožiljke: Sa ponosom ću ih nositi, oni su simboli moje pobede (foto)

Telegraf 22.07.2019
Dea je 6. februara imala saobraćajnu nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović" Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro, Dea i Sarapa", 7. febrauar 2019. imala je tešku nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada je došlo… »

Dea Đurđević proslavila svoj rođendan! Okupila najmilije, ali i najveće srpske zvezde!

Alo 22.07.2019
Dea Đurđević u jednom prestoničkom restoranu okupila je porodicu, prijatelje, kolege i poznate ličnosti kako bi zajedno sa njima proslavila svoj rođendan! Posle saobraćajne nesreće koju je imala u februaru ove godine, Dea Đurđević je sinoć u… »

Ivica Dačić u duetu sa Deom Đurđević zapevao pred punim restoranom! (video)

Alo 22.07.2019
Svi bili oduševljeni! Koliko se Dea Đurđević lepo provodila na proslavi svog 27. rođendana govori i činjenica da se u jednom momentu latila mikrofona i zapevala. Međutim, voditeljka to nije uradila sama nego u duetu sa političarem Ivicom… »

Za Deu stigla torta višespratnica sa perjem i krunom! A Ljajić doneo mantije: Kod voditeljke na rođendanu nema šta nema…

Kurir 21.07.2019
Dea Đurđević u društvu najmilijih proslavila je 27. u jednom prestoničkom restoranu. Voditeljka je okupila porodicu, prijatelje, drage kolege kao i brojne poznate ličnosti, pa se veselila do daske. Za hrabru Deu u jednom trenutku stigla je ogromna… »

Dea sa mamom stigla na proslavu svog 28. rođendana, okupila brojne kolege i prijatelje (foto)

Telegraf 21.07.2019
Dea Đurđević proslavila je rođendan u jednom beogradskom restoranu. Voditeljka "Novog jutra" televizije Pink, Dea Đurđević, u nedelju 21. jula proslavila je 28. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde je okupila veliki broj saradnika, kolega… »

Vesti dana »