Dea Đurđević

Deu Đurđević usnimili smo u neobičnom izdanju! Ovakva se nikada nije pojavila na pinku: Voditeljka potpuno opušteno…

Kurir 07.10.2019
Dea Đurđević usnimljena je u jednom supermarketu u totalno opuštenom izdanju i to u delu sa slatkišima. Naime, voditeljku Pinka stalno viđamo doteranu i tip-top sređenu na televiziji, a sada je Dea dala sebi oduška pa izašla u trenerci i bez… »

Kad Sarapa kine, trese se celi studio! Voditelj nije mogao da spreči peh, ali što uživo okupa baš njega (video)

Kurir 03.10.2019
Voditeljski posao nije lak i zabavan kako se mnogima čini. Novinari moraju da se veoma brzo prilagode raznim nepredvidivim situacijama kako bi sve u etar otišlo savršeno. Međutim, neke situacije jednostavno se ne mogu predvideti, a ni kontrolisati, pa… »

Šešelju bilo neprijatno da ostane u programu! Dea smirivala situaciju! (video)

Alo 03.10.2019
Hit! Predrag Sarapa je nasmejao jutros mnoge kada je uživo, usred rečenice Vojislava Šešelja, kinuo i uleteo u kadar. Šešelj je bio zatečen, ali zato mu je koleginica Dea Đurđević poželela dobro zdravlje. Sarapin peh je vrlo brzo postao hit na… »

"Držala sam oči otvorene da poslednji put vidim mamu i mlađu": Dea je ove jezive detalje nezgode dosad krila i opet pokazala…

Blic 02.10.2019
Dea Đurđević u februaru ove godine doživela je stravičnu saobraćajku u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a nakon koje se, srećom, uspešno oporavila i iz svega izašla jača. Voditeljka je sada ispričala pojedine detalje nezgode o kojima do sada… »

Saobraćajna nesreća nije vest sve dok u njoj ne čujete poznato ime

Politika 02.10.2019
„Saobraćajna nesreća može svakom od vas da se desi. U vašim rukama su u svakom trenutku i vaša sudbina u sudbina drugih ljudi u saobraćaju. Lekari su rekli da sam jedna u milion koja je preživela ovakve povrede, a samo mi je jedna osoba pomogla u… »

Dea opisala do detalja kroz šta je prolazila dok je gledala svoju ruku koju joj je otkinuo autobus! Pila je morfijum svaki…

Alo 02.10.2019
"Oni su rekli da nikada nisu videli takve saobraćajne povrede" Voditeljka Dea Đurđević prvi put je ispričala jezive detalje stravične nesreće koja se dogodila 7. februara ove godine. Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva… »

Voditeljki autobus otkinuo ruku, lekari je prišili, a ovako je to izgledalo

Mondo 01.10.2019
Na seminaru "Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja" na Kopaoniku učestvovale su i poznate ličnosti među kojima je bila i Dea Đurđević. Na seminaru "Unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja" na Kopaoniku učestvovale su i poznate ličnosti… »

Dokazi, a ne zvona i praporci

Talas 27.09.2019
Petak, 20. septembar 2019. godine – jutarnji program Pink televizije, gost predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Razgovor vodi, pardon, u razgovoru učestvuje, voditeljski par Sarapa (Predrag) i Dea (Đurđević). Tema emisije – slobodna, to jest sve… »

Tužilaštvo nalozilo da Saobraćajni fakultet uradi veštačenje nesreće u kojoj je teško povređena voditeljka Dea…

Blic 25.09.2019
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi saobraćajno veštačenje u postupku koji se vodi protiv B. J, vozača autobusa GSP, koji je, kako se sumnja 7. februara naleteo na voditeljku TV Pink Deu Đurđević. Kako je rečeno u… »

Pred put u Njujork saopštiće važne stvari!

Alo 20.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u "Novom jutru" na TV Pink danas od 9 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u "Novom jutru". Pred put u Njujork i važne sastanke u SAD predsednik Srbija Aleksandar Vučić gostuje u jutarnjem… »

Vesti dana »

Nestao čileanski vojni avion sa 38 osoba

RTS pre 41 minutajoš 11 povezanih

Oblačno s kišom i malo hladnije

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 6 povezanih

Srbija otvara još jedno poglavlje - novi korak na EU putu

Dnevnik pre 16 minutajoš 3 povezane