Dea Đurđević

Bravo, lavice! Dea Đurđević 6 meseci posle nesreće pomera ruku (video)

Telegraf 14.08.2019
Dein oporavak ide u odličnom smeru. Voditeljka Dea Đurđević je pre 6 meseci imala tešku nesreću kada je teško povredila ruku. Lice televizije "Pink" se od tada oporavlja, a kako možemo da primetimo, oporavak ide u odličnom smeru. Naime, Dea je na… »

Dea Đurđević prvi put bez gipsa! Posle 6 meseci se dogodilo čudo, evo kako to izgleda! (video)

Alo 14.08.2019
Borila se kao prava lavica! Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink "Novo jutro" Dea Đurđević posle teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre 6 meseci, danas je skinula gips sa leve ruke, koja je u udesu bila najviše povređena… »

Zaslužujem drugačiju smrt! Dea je bila nepokretna i strahovitim u bolovima! Autobus joj je otkinuo ruku, a niko do sad nije…

Kurir 12.08.2019
Za voditeljku Deu Đurđević s pravom se može reći da je heroj. Svi koji lično poznaju ovu devojku neverovatnog urođenog optimizma, slažu se u oceni da je samo zahvljujući svojoj energiji i stručnosti lekara uspela da preživi saobraćajnu… »

Dea progovorila o povredi srca i nelagodama! Bila je nepokretna i u bolovima...

Alo 12.08.2019
Herojski sve izdržala. Za voditeljku jutarnjeg programa televizije Pink Deu Đurđević s pravom se može reći da je heroj. Superheroj. Svi koji lično poznaju ovu devojku neverovatnog urođenog optimizma, slažu se u oceni da je samo zahvljujući… »

Ne umirem Ja tako lako! Veliki intervju dee Đurđević: Život joj je visio o koncu, a sad voditeljka podelila intimu…

Kurir 09.08.2019
Dea Đurđević progovorila je o borbi koju vodi nakon što joj je autobus otkinuo ruku i priznaje da joj nikada nije palo na pamet da će umreti. "Čak ni onda kada su mi na odeljenju intenzivne nege na VMA rekli kako možda postoji mogućnost da ću da… »

Dea Đurđević otvorila dušu o svom privatnom životu i nesreći, a pitanje o ocu joj najteže palo! Veliki intervju

Alo 09.08.2019
Voditeljka i dalje vodi borbu za potpuni oporavak... Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink preživela je stravičnu nesreću 6. februara ove godine, a način na koji se borila u najtežoj bici za život stvorio je od nje heroinu Srbije. Danas… »

U ovoj ženi leži divovska snaga! Dea priznala da 5 dana nedeljno gleda u jednu tačku, a evo zašto joj je baš to dalo volju…

Kurir 07.08.2019
Dea Đurđević podnela je stojički sve nedaće koje su je snašle nakon što je autobus naleteo na nju i prikovao je za zid. Voditeljka se mesecima oporavlja, a na snazi i jačini da bol podnese uz osmehe čestitaju joj bukvalno svi. Ona se oglasila… »

Prošlo je 5 meseci od stravične nesreće, a sada je Dea Đurđević otkrila kroz šta prolazi! (foto)

Alo 07.08.2019
Hrabra! Voditeljka jutarnjeg programa, Dea Đurđević u februaru ove godine imala je tešku nesreću. Međutim, ona je hrabro nastavila da se bori i nije dozvolila da je bilo šta slomi. Dea se nedavno vratila na posao, svakoga dana ide na terapije, a… »

Dea tokom emisije "Narod pita" poslala poruku Petrućiju, jedan savet je imala za njega (video)

Telegraf 02.08.2019
- Dea? Pozdravi je mnogo! Hvala na savetu - rekao je Petrući nakon što je voditelj Darko Tanasijević pročitao poruku. U emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Marko Petrušević Petruči i Lepi Mića. Budući da voditeljka "Novog jutra"… »

Šako Polumenta krenuo na svadbu kod dee Đurđević: Spremio i celi repertoar, onda je doživeo šok!

Kurir 23.07.2019
Voditeljka Dea Đurđević je u nedelju uveče u jednom prestoničkom restoranu proslavila rođendan, a njena najveća želja bila je da joj na slavlju peva Šako Polumenta. Crnogorskog pevača lično je pozvala, a on je bez razmišljanja i sa… »

Vesti dana »