Dea Đurđević - vesti

Voditeljka Dea Đurđević ostaje na intenzivnoj nezi VMA do daljeg

Telegraf pre 29 dana
Tamo ima svu potrebnu negu
Iako je prvobitno bilo govora da će lekari danas na konzilijumu odlučiti kada će voditeljka TV Pinka Dea Đurđević izaći sa odeljenja intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu , lekari su odlučili da je ipak... »

Dea Đurđević ostaje na intenzivnoj nezi

IndeksOnline pre 29 dana
BEOGRAD – Iako je prvobitno bilo govora da će lekari danas na konzilijumu odlučiti kada će voditeljka TV Pinka Dea Đurđević izaći sa odeljenja intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, lekari su odlučili da je ipak na ovom odeljenju VMA... »

Lekari odlučili: Dea Đurđević ostaje na odeljenju intenzivne nege

Tračara pre 29 dana
Iako je prvobitno bilo priče da će lekari danas na konzilijumu odlučiti kada će Dea Đurđević izaći sa jedinice intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajku, kako saznajemo, lekari su odlučili da je ipak na ovom odeljenju VMA zadrže do daljnjeg.... »

Dea Đurđević i dalje u šok sobi, posete nisu dozvoljene: Detalji stanja srpske voditeljke

Press pre 30 dana
Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu.
– Oporavak, prema rečima lekara, ide dobro. Lekari su zadovoljni Deinim psihičkim stanjem. Povrede se saniraju i sve protiče u najboljem redu – rekao je Mijatović za Novo jutro TV Pink. Mijatović dodaje da se Dea nalazi na... »

Veliki dan za deu Đurđević: Lekari danas odlučuju da li voditeljka izlazi sa intezivne nege i kako će ići tok lečenja

Kurir pre 30 dana
Mladen Mijatović, partner Dee Đurđević koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom daljem oporavku i toku lečenja, te da je za sada stanje nepromenjeno. - Dea je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja i za sada... »

Danas će lekari saopštiti dalji tok lečenja Dee Đurđević i odlazak sa intezivne nege!

Alo pre 30 dana
Alo: Danas će lekari saopštiti dalji tok lečenja Dee Đurđević i odlazak sa intezivne nege!
Stanje nepromenjeno!
Mladen Mijatović, partner koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva za "Blic" da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom i da li će biti premeštena sa intenzivne nege. To sada strpljivo iščekujemo. Dea je dobro i hrabra je -... »

Dea i dalje u šok sobi na VMA, a mladen izneo nove detalje: Evo kako se doktori ophode prema voditeljki kojoj je spasena ruka!

Kurir pre 31 dan
Mladen Mijatović izneo je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje devojke Dee Đurđević. Ona se i dalje nalazi na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, gde je mogla da ostane bez ruke. "Kako doktori kažu, Dea se nalazi i dalje u na intenzivnoj nezi u šok sobi na VMA, tamo ima... »

Nema telefona, nema televizora... Deu u bolnici posećuje samo jedan čovek, a nije Mladen (foto)

Srbija danas pre 31 dan
Mijatović kaže da se Dea nalazi na odeljenju intenzivne nege VMA i da tamo ima svu pažnju.
Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu. Doktori DONOSE ODLUKU od velike važnosti za Deu! Presudan dan za DALJU... »

Dea Đurđević i dalje u šok sobi, posete nisu dozvoljene: Detalji stanja srpske voditeljke

Telegraf pre 31 dan
Mijatović dodaje da se Dea nalazi na odeljenju intenzivne nege VMA i da tamo ima svu pažnju.
Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu. - Oporavak, prema rečima lekara, ide dobro. Lekari su zadovoljni Deinim... »

Dea Đurđević 12 sati pre saobraćajke otkrila da je imala operaciju, pa ispričala kakve planove ima

Blic pre 31 dan
Dea je gostovala u emisiji "Magazin In" samo 12 sati pre nego što je doživela saobraćajku, a tom prilikom je otkrila da je imala operaciju zuba. Naime, voditeljka Dea Đurđević nalazi se na VMA nakon teške saobraćajke. Trenutno je na intenzivnoj nezi, a lekari su zadovoljni kako teče oporavak. Pre... »

Radovan Karadžić: Doživotna kazna za ratne zločine

BBC News  pre 29 minuta  još 87 povezanih

Karadžiću doživotna kazna zatvora!

Mondo  pre 35 minuta  još 32 povezane

Odlaganje Bregzita nosi ozbiljne rizike za EU

B92  pre 29 minuta  još 21 povezana
©2019 Netmark d.o.o.