Dea Đurđević - vesti

Deu čeka nova teška operacija: Zbog ovoga voditeljka ne može da stane na noge!

Press pre 33 dana
Psihička snaga voditeljke Dee Đurđević nakon teške saobraćajne nezgode u kojoj joj je bila otkinua ruka, mnoge je iznenadila i lekari koji su je operisali oduševlejni su njom. Prof. dr Marko Bumbaširević istakao je da je Dea dobro podnela kada su joj saopštili da joj je otkinuta ruka, kao i celu operaciju, ali i postoperativni tok.
- Zadovoljan sam njenim oporavkom. Dea odlično izgleda. Rečeno joj šta se dogodilo i dobro je podnela saznanje da joj je bila iščupana ruka. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se da će dalji oporavak ići u najbolje mogućem redu.... »

Voditeljku čeka veoma težak oporavak, a evo šta će morati da radi svaki dan pune 2 godine!

Alo pre 34 dana
Alo: Voditeljku čeka veoma težak oporavak, a evo šta će morati da radi svaki dan pune 2 godine!
Lekari su strogo zabranili Dei da koristi telefon, ali i da prima bilo kakve posete!
Voditeljka Dea Đurđević već početkom sledeće Dea Đurđević, koja od četvrtka po podne leži na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajke, trebalo je da bude zadržana sve dok se potpuno ne oporavi, međutim, lekari su... »

Lepe vesti za Deu: Hrabra voditelja uskoro napušta intenzivnu negu, a naredne 2 godine moraće da radi jednu stvar

Telegraf pre 34 dana
Dea će već početkom sledeće nedelje napustiti Odeljenje intenzivnog lečenja. Kada je čula te vesti, dodatno se oraspoložila
Dea Đurđević, koja od četvrtka popodne leži na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajke, trebalo je da bude zadržana sve dok se potpuno ne oporavi, međutim, lekari su uvideli da njen oporavak teče brže od planiranog,... »

Dobre vesti za hrabru Deu: Voditeljki lekari rekli kada će napustiti intenzivnu negu, a evo šta će svaki dan morati da radi pune 2 godine

Kurir pre 34 dana
Voditeljka Dea Đurđević već početkom sledeće nedelje napustiće Odeljenje intenzivnog lečenja, na kojem boravi od teške saobraćajke. Kada je čula te vesti, dodatno se oraspoložila. Dea Đurđević, koja od četvrtka po podne leži na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajke, trebalo je da bude... »

Samo 12 sati pre stravične nesreće Dea Đurđević je imala ovakve planove! Nije ni slutila šta je čeka: Potresne reči rasplakale Srbiju! Sad ide na operaciju karlice, ne može na noge!

Kurir pre 34 dana
Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa. Nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila. Prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta... »

DEU ĐURĐEVIĆ ČEKA TEŠKA OPERACIJA KARLICE: Voditeljka ne može da podigne noge, a evo kako je reagovala kad su joj lekari saopštili da joj je IŠČUPANA RUKA!

Svet pre 34 dana
Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA. U ponedeljak u 14 časova prošla su kritična 72 sata otkada je voditeljka Dea Đurđević doživela... »

Deu Đurđević čeka još jedna operacija? Voditeljka ne može na noge, a evo šta o njenom stanju kaže doktor koji joj je spasao ruku

Telegraf pre 35 dana
Voditeljka Dea Đurđević 7. februara povređena je u nesreći na Dedinju, nakon čega je operisana na Vojnomedicinskoj akademiji. Deinu ruku, otkinutu prilikom nesreće, uspeo je da spase čuveni prof. dr. Marko Bumbaširević, koji je rekao da bi nakon uspešnom ušivanja ruke Dea trebalo normalno da je... »

Dea saznala da joj je ruka bila otkinuta! Njena reakcija se prepričava bolnicom, a čeka je teška operacija

Srbija danas pre 35 dana
Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA.
U ponedeljak u 14 časova prošla su kritična 72 sata otkada je voditeljka Dea Đurđević doživela saobraćajku u kojoj joj je otkinuta ruka. Njena porodica i prijatelji, kao i doktori koji brinu o njenom stanju na Vojnomedicinskoj... »

Ubila se od alkohola! Izneli je napolje, tužna slika propasti! Na rukama je nose, iskrivljenu! (video)

Srbija danas pre 35 dana
Pretuženo.
Sinoć je bila veoma burna žurka u "Zadruzi", Ana Korać i David Dragojević su se potukli, a posebno tešku noć imala je Jelena Krunić. Ona je popila preveliku količinu alkohola, pa ju je obezbeđenje iznelo na rukama sa žurke i donelo je u krevet. Međutim, njoj je bilo... »

"Molila sam je da ne izlazi iz kola": Žena koja se sudarila sa Deom Đurđević iznela detalje udesa

Blic pre 35 dana
A. T. (33), devojka koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala posle nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola jer je klizavo i opasno. Stravična... »

Radovan Karadžić: Konačna presuda za zločine

BBC News  pre 23 minuta  još 25 povezanih

Ciklon ostavio pustoš: 350 mrtvih, stotine nestalo

Večernje novosti  pre 1 sat  još 12 povezanih

Bruklin pobedio Sakramento, dobra partija Bjelice (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 11 povezanih

Jak zemljotres u Turskoj, nema žrtava

Radio 021  pre 2 sata  još 8 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.