Dea Đurđević

Dea Đurđević uputila reči podrške povređenoj devojci: Teodora, treba da se boriš, znam da ćeš uspeti

Večernje novosti 11.08.2020
TEODORI R. (19), koju je u subotu uveče pokosio automobil na pešačkom prelazu na Košutnjaku i otkinuo joj stopalo, lekari su uspeli da prišiju ovaj deo noge. Devojku sad čeka odlučujućih 48 sati, posle čega će se znati da li je operacija uspela… »

Dea Đurđević nekada je bila podrška u publici i navijala za ovog pevača! (foto)

Alo 04.08.2020
Dea Đurđević sada rame uz rame sa Predragom Sarapom vodi jutarnji program. Pre nego što je postala poznata domaćoj javnosti kao voditeljka jutarnjeg programa, koji je pevao u "Zvezdama Granda". Ona je 2008. godine bila redovan gost u publici, a… »

Dea Đurđević prvi put bez longete na terapiji, nakon junačke borbe za život

Telegraf 21.07.2020
Voditeljka svakodnevno odlazi na terapije koje joj pomažu u oporavku. Voditeljka Dea Đurđević pre godinu i po dana doživela je saobraćajnu nesereću u kojoj joj je teško povređena leva ruka. Nakon brojnih intervencija lekarski tim Vojno Medicinske… »

Dea Đurđević se obratila Janjuševoj ženi: On objavio prepisku! (foto)

Alo 21.07.2020
Dea je po ko zna koji put pokazala šta znači biti čovek! Marko Janjušević Janjuš još se privikava na okolnosti u spoljašnjem svetu posle izlaska iz rijalitija. On najviše vremena provodi sa ćerkom Krunom, koju je jedva čekao da vidi, ali ima… »

"Prvi put ne pravim žurku za rođendan": Dea o planovima, boksu i iznenađenju koje joj je priredio partner Mladen

Blic 20.07.2020
Velika žurka je izostala jer mlada voditeljka strogo vodi računa da poštuje epidemiološke mere zbog virusa korona, ali je to nije sprečilo da oduva svećice i zamisli želju. Dea Đurđević napunila je juče 28 godina u društvu najbližih, a za… »

Dea Đurđević posle teške nesreće shvatila šta joj je najbitnije: Nije pravila žurku za rođendan, ali jedno uvek uradi!

Kurir 20.07.2020
Dea Đurđević napunila je juče 28 godina u društvu najbližih, a priznaje da je zbog silnih čestitki koje je dobila putem društvenih mreža i telefona bila posebno srećna. "Ovo je bio prvi put da ne slavim rođendan u vidu neke žurke, jer se uvek… »

Dea Đurđević skrenula pažnju javnosti, bez ovoga se čak i ne slika! (FOTO)

Alo 20.07.2020
Dea se u jutarnjem programu pojavila u NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU: Svi joj aplaudiraju zbog ovoga! (FOTO). Voditeljka jutarnjeg programa televizije “Pink”, “Novog jutra”, Dea Đurđević, više puta je isticala da je neophodno da građani Srbije budu… »

Autobus joj otkinuo ruku, imala 21.: Operaciju i iz svega izašla kao pobednik Dea Đurđević danas ima poseban razlog za…

Blic 19.07.2020
Pre godinu i po dana voditeljka Dea Đurđević je imala tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, nakon koje se oporavila i izašla kao pobednik, a danas ima veliki razlog za slavlje. Hrabroj voditeljki je danas rođendan, a njena… »

Dea Đurđević boksuje: Evo kako joj izgleda ruka godinu i po dana nakon strašne saobraćajke! (video)

Alo 09.07.2020
Svaka čast! Prošlo je godinu i po dana nakon što je Dei Đurđević autobus otkinuo ruku, a sada je voditelja pokazala svima kako boksuje. u želji da bude u dobroj kondiciji, a u snimku koji je postavila na društvene mreže vidimo i kako joj danas… »

Dea Đurđević prvi put otkrila povređenu ruku! A onda pokazala i snagu: Evo kako se vraća u formu! (video)

Kurir 08.07.2020
Godinu i po dana nakon stravične saobraćajne nesreće, Dea Đurđević pokazala je putem društvene mreže Instagram kako se vraća u formu. Ona ništa ne prepušta slučaju i rešila je da u potpunosti povrati snagu, nakon nemilog događaja kada joj je… »

Vesti dana »