Dea Đurđević

Strašno boli, ali je ovo tolika radost: Dea Đurđević otkrila sve o rezultatima oporavka od saobraćajke!

Kurir 31.03.2020
Voditeljka Dea Đurđević ističe da su čak i lekari iznenađeni njenim napretkom, ali da je snagom uma uspela da ostvari neverovatan pomak i da sada može da pomera dva prsta na povređenoj ruci. Dea je oduševila sve oko sebe kada je podelila video u… »

Nakon nesreće Dea Đurđević opet može da uradi ovo!

Alo 30.03.2020
Voditeljka se vratila svom poslu i svakodnevnim aktivnostima. Voditeljka Dea Đurđević se gotovo skroz oporavila, te je sada ponovo počela da vozi kola! Ona je viđena kako se vozika oko zgrade Pinka, kako pišu mediji. Lepa Dea je pre nešto više od… »

Danas ne propustite novi broj magazina Lena: Sad je pravo vreme za društvene igre

Kurir 29.03.2020
I ove nedelje samo uz Kurir poklon- najbolji porodični magazin u Srbiji! Danas u novom broju magazina Lena ćemo vam pokazati kako da se vedrim druhom borite protiv izolacije: Sad je pravo vreme za društvene igre! Saznajte kako da sprečite infekciju… »

Sutra ne propustite novi broj magazina Lena: Sad je pravo vreme za društvene igre

Kurir 28.03.2020
I ove nedelje samo uz Kurir poklon- najbolji porodični magazin u Srbiji! Sutra u novom broju magazina Lena pročitajte kako da se vedrim druhom borite protiv izolacije: Sad je pravo vreme za društvene igre! Saznajte kako da sprečite infekciju preko… »

Gradska opština Zvezdara sa brojnim javnim ličnostima pokrenula veliku akciju: Volonteri, javite se, potrebni ste Srbiji i…

Večernje novosti 26.03.2020
Akciju GO Zvezdara "Uđi u naš voz - postani volonter" podržali su Seka Aleksić, Suzana Perić, Dea Đurđević, Nemanja Pajić, Dušica Jakovljević, Nemanja Velikić, Ana Pendić, Jelena Jevremović i Đorđe Gagić. Snažna poruka koju su poslale… »

Oglasila se Dea Đurđević povodom celokupne situacije, ali i kako i na koji način posećuje fizijatra

Alo 22.03.2020
Preuzete su sve adekvatne mere. Dok je snimanje većine filmova i serija, ali i pojedinih emisija, prekinuto zbog vanrednog stanja, postoje formati koji funkcionišu u kriznom periodu. Najveći problem su zapravo emisije koje imaju veliki broj gostiju, a… »

"Radimo normalno, niko nije dovodio u pitanje da li će dolaziti na posao": Dea Đurđević progovorila o vanrednom stanju

Blic 22.03.2020
Dok je snimanje većine filmova i serija, ali i pojedinih emisija, prekinuto zbog vanrednog stanja, postoje formati koji funkcionišu u kriznom periodu. Najveći problem su zapravo emisije koje imaju veliki broj gostiju, a Dea Đurđević ističe kako joj… »

Dea posle pakla oko ruke pokazala šta konačno može da uradi: Svi su se oduševili kad su videli njen napredak! (video)

Blic 11.03.2020
Dea Đurđević pohvalila se na društvenim mrežama šta sada može da uradi sa rukom, koja joj je svojevremeno bila otkinuta. Voditeljka je pre više od godinu dana imala tešku saobraćajnu nesreću, od koje se i dalje oporavlja. Dea je imala više od… »

Dea Đurđević objavila snimak na "Instagramu" i iznenadila sve! Mesecima je radila na ovome i konačno je uspela!

Alo 11.03.2020
Savladala i ovo! Nakon što je prošle godine u februaru doživela tešku saobraćajnu nezgodu, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa "Novo jutro" na televiziji Pink Dea Đurđević iznenadila je svoje lekare, ali i sebe i celokupnu javnost koliko… »

Dea Đurđević pokazala šta može sa rukom! Još jedan cilj savladan! Svi oduševljeni!

Srbija danas 11.03.2020
Bravo! Nakon što je prošle godine u februaru doživela tešku saobraćajnu nezgodu, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa "Novo jutro" na televiziji Pink Dea Đurđević iznenadila je svoje lekare, ali i sebe i celokupnu javnost koliko joj… »

Vesti dana »

Troje preminulo od korone na jugu, još toliko u celoj Srbiji

Južne vesti pre 2 satajoš 29 povezanih

U Čačku devet pacijenata sa teškom kliničkom slikom

Politika pre 1 satjoš 43 povezane

Policija ispalila suzavac na demonstrante u Bejrutu

Glas Amerike pre 2 satajoš 31 povezana

U svetu od koronavirusa umrle 721.902 osobe

Politika pre 1 satjoš 26 povezanih

U Bejrutu među povređenima i građani Srbije

Politika pre 1 satjoš 25 povezanih