Dea Đurđević - vesti

Zbog silnih lomova bila je povezana na cevi! Voditeljka zna da ništa neće biti kao pre, ali ne predaje se: Svi detalji lavovske borbe dee Đurđević!

Kurir pre 9 sati
Dea Đurđević početkom februara doživela je stravičnu saobraćajku, kada je na nju kod KBC Dragiša Mišović naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljka se još nalazi u Vojnomedicinskoj ustanovi. Operisana je nekoliko puta i sada je, kažu, neuporedivo bolje nego što je bila kada je započela proces... »

Saslušanje vozača autobusa koji je povredio Deu Đurđević

Politika pre 3 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zakazalo je za danas saslušanje B. J, vozača koji je upravljao autobusom koji je 7. februara naleteo na voditeljku TV Pink Deu Đurđević i teško je povredio. B. J. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela „teško delo protiv bezbednosti... »

Zakazano saslušanje: Pred sudom vozač autobusa koji je Dei otkinuo ruku!

Svet pre 4 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22. mart 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović” u... »

Saslušanje vozača autobusa koji je naleteo na voditeljku

B92 pre 4 dana
B92: Saslušanje vozača autobusa koji je naleteo na voditeljku
Beograd -- Vozač koji je upravljao autobusom koji je naleteo na voditeljku Pinka Deu Đurđević i teško je povredio biće saslušan u petak, u svojstvu osumnjičenog.
Kako je najavljeno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, B. J. će biti saslušan zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja". Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod... »

DEA ĐURĐEVIĆ I DALJE VODI BITKU ZA NORMALAN ŽIVOT: Voditeljka iz bolničke postelje poslala poruku koja će POSTIDETI MNOGE… (FOTO)

Svet pre 4 dana
Uz voditeljku Deu Đurđević, koja se još oporavlja u Vojnomedicinskoj akademiji posle teške saobraćajne nesreće gde joj je autobus otkinuo ruku, neprestano su verenik Mladen Mijatović i majka Nena Dodevski. Dea je imala nekoliko intervencija na ruci, a zbog težine povrede i dalje se nalazi na... »

Pred sudom vozač autobusa koji je Dei Đurđević otkinuo ruku!

Alo pre 4 dana
Alo: Pred sudom vozač autobusa koji je Dei Đurđević otkinuo ruku!
U nesreći teške telesne povrede je zadobila i voditeljka Dea Đurđević.
Prvo osnovno javno tužilaštvo u kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović". Postupajući zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je prisustvovao uviđaju na... »

Vozač autobusa koji je udario deu Đurđević pred sudom! Zakazano saslušanje osumnjičenog za izazivanje teške nesreće!

Srbija danas pre 4 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22.3. 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".
U toj nesreći teške telesne povrede je zadobila i voditeljka Dea Đurđević. Postupajući zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je prisustvovao uviđaju na mestu na kojem je došlo do saobraćajne... »

Dea bije odlučujuću bitku: Voditeljka se oglasila iz bolničke postelje! (foto)

Srbija danas pre 4 dana
Uz voditeljku Deu Đurđević, koja se još oporavlja u Vojnomedicinskoj akademiji posle teške saobraćajne nesreće gde joj je autobus otkinuo ruku, neprestano su njeni najbliži.
Dea je imala nekoliko intervencija na ruci, a zbog težine povrede i dalje se nalazi na Odeljenju intenzovne nege. KAKAV GEST: Slavna folkerka UŽIVO u emisiju kod Sarape donela preko potreban lek za Deu KAKAV GEST: Slavna folkerka... »

"Otvorio sam oči i video svoju otkinutu ruku": Potresna ispovest Ivice, koji je doživeo istu sudbinu kao voditeljka Dea (foto) (video)

Telegraf pre 9 dana
Ivici Miloševiću je prilikom pada s motora u Italiji otkinuta ruka u predelu podlatkice i visila je na centimetar kože
Ivica Milošević (43) iz Požarevca doživeo je istu sudbinu kao njegova omiljena voditeljka Dea Đurđević. Imao je saobraćajnu nesreću u Italiji kada je 16. jula 2007. godine svojim motociklom "dukati monster 600" proklizao i pao na... »

"Lajkovala" video-podrške: Dea Đurđević se prvi put oglasila posle nesreće

Večernje novosti pre 12 dana
Voditeljka televizije Pink se oglasila na društvenim mrežama
VODITELjKA televizije Pink Dea Đurđević, koja se i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege Vojnomedicinske akademije u Beogradu posle teške saobraćajne nesreće 7. februara u ranim jutarnjim časovima, u utorak uveče se, prvi put od tada, oglasila na društvenim... »

©2019 Netmark d.o.o.