Dea Đurđević - vesti

Danas će Dei Đurđević lekari saopštiti koji je dalji tok lečenja!

Press pre 1 dan
Mladen Mijatović, partner Dee Đurđević koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva za "Blic" da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom daljem oporavku i toku lečenja, te da je za sada stanje nepromenjeno.
Dea će jedinicu intenzivnog lečenja napustiti početkom sledeće nedelje, ali će danas da se donese odluka koji će to tačno dan biti. Budući da trenutno vladaju virusi, lekari još uvek razmišljaju kada bi voditeljku mogli da... »

Dea Đurđević ostaje na intenzivnoj nezi

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Iako je prvobitno bilo govora da će lekari u ponedeljak na konzilijumu odlučiti kada će voditeljka TV Pinka Dea Đurđević izaći sa odeljenja intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, lekari su odlučili da je ipak na ovom odeljenju VMA zadrže do daljnjeg.
"U ponedeljak je trebalo da se odluči kada Dea napušta jedinicu intenzivnog lečenja. Međutim, lekari su odlužili da Dea ostaje na odeljenju do daljnjeg. Ovde ima svu potrebnu negu i još uvek se nije oporavila dovoljno da bi mogli... »

Voditeljka Dea Đurđević ostaje na intenzivnoj nezi VMA do daljeg

Telegraf pre 2 dana
Tamo ima svu potrebnu negu
Iako je prvobitno bilo govora da će lekari danas na konzilijumu odlučiti kada će voditeljka TV Pinka Dea Đurđević izaći sa odeljenja intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu , lekari su odlučili da je ipak... »

Dea Đurđević ostaje na intenzivnoj nezi

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Iako je prvobitno bilo govora da će lekari danas na konzilijumu odlučiti kada će voditeljka TV Pinka Dea Đurđević izaći sa odeljenja intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, lekari su odlučili da je ipak na ovom odeljenju VMA... »

Dea ipak ostaje na intenzivnoj nezi

Večernje novosti pre 2 dana
Povređena voditeljka Pinka se oporavlja
OPORAVAK voditeljke TV Pink Dee Đurđević, koja je 7. februara imala saobraćajnu nesreću kad joj je otkinuta ruka, teče po planu i prognozama koje su dali lekari. Ona je, kako saznajemo, raspoložena i oseća se dobro. Ipak, zbog epidemije gripa, do daljeg će ostati na... »

Odlučeno je: Dea Đurđević ipak ostaje na intenzivnoj do daljnjeg, a evo šta je razlog!

Kurir pre 2 dana
Iako je prvobitno bilo priče da će u ponedeljak (danas) lekari na konzilijumu odlučiti kada će Dea Đurđević izaći sa jedinice intenzivne nege, na kojoj boravi od 7. febuara 2019. godine kada je doživela tešku saobraćajku, kako saznajemo, lekari su odlučili da je ipak na ovom odeljenju VMA zadrže do... »

Dea Đurđević i dalje u šok sobi, posete nisu dozvoljene: Detalji stanja srpske voditeljke

Press pre 3 dana
Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu.
– Oporavak, prema rečima lekara, ide dobro. Lekari su zadovoljni Deinim psihičkim stanjem. Povrede se saniraju i sve protiče u najboljem redu – rekao je Mijatović za Novo jutro TV Pink. Mijatović dodaje da se Dea nalazi na... »

Veliki dan za deu Đurđević: Lekari danas odlučuju da li voditeljka izlazi sa intezivne nege i kako će ići tok lečenja

Kurir pre 3 dana
Mladen Mijatović, partner Dee Đurđević koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom daljem oporavku i toku lečenja, te da je za sada stanje nepromenjeno. - Dea je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja i za sada... »

Danas će lekari saopštiti dalji tok lečenja Dee Đurđević i odlazak sa intezivne nege!

Alo pre 3 dana
Alo: Danas će lekari saopštiti dalji tok lečenja Dee Đurđević i odlazak sa intezivne nege!
Stanje nepromenjeno!
Mladen Mijatović, partner koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva za "Blic" da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom i da li će biti premeštena sa intenzivne nege. To sada strpljivo iščekujemo. Dea je dobro i hrabra je -... »

Dea Đurđević nema komunikaciju sa spoljnim svetom!

Svet plus pre 4 dana
Mladen Mijatović je otkrio da Dea Đurđević nema komunikaciju sa spoljnim svetom!Nema interneta, tv-a, telefona... Prema njoj se ophode kao prema bilo kom drugom pacijentu.
Mladen Mijatović izneo je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje devojke Dee Đurđević. Ona se i dalje nalazi na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, gde je mogla da ostane bez ruke: "Kako doktori kažu,... »

©2019 Netmark d.o.o.