Dea Đurđević

Dea Đurđević u klinču sa Sarapom: Evo šta poznati voditeljski dvojac nikad ne bi oprostio partnerima

Alo pre 4 dana
Sukob mišljlenja. Najpoznatiji dvojac jutarnjeg programa televizije Pink, i , ima slične stavove o mnogim škakljivim temama, ali ne i o njihovom najvećem poroku - duvanu. Iako su oboje pušači, Sarapa smatra da pušenje treba zabraniti svuda, čak i… »

Dea Đurđević nije mogla da veruje svojim očima! Prizor sa Trga Nikole Pašića morala je da podeli sa svima! (Foto)

Kurir pre 10 dana
Dea Đurđević veoma se iznenadila prolazeći Trgom Nikole Pašića, kada je ugledala male maturante kako slave završetak školovanja. Naime, njima je na majicama pisalo da su generacija 2005, te je mlada voditeljka konstatovala - kako vreme baš leti… »

Dea Đurđević nabasala na neobičan prizor na Trgu Nikole Pašića!

Alo pre 10 dana
Godine su to. Popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji danas je na Trgu Nikole Pašića videla male maturante kako proslavljaju završetak osnovnog školovanja. Ništa ne bi bilo čudno da poznata voditeljka nije primetila jednu vrlo… »

Dea u PROBLEMU! GOJI SE, a NE SME na DIJETU!

Svet pre 16 dana
Dea Đurđević i dalje ide na terapije kako bi joj se povređena ruka potpuno oporavila! Pored toga, Dea vredno radi na Pinku, ne gubi nadu i volju, a čak je pokrenula i udruženje preko kojeg će držati tribini i apelovati na sve vozače da budu… »

Dea Đurđević besna na parkingu šoping-centra: Bravo šmekeri. Mnogo vam je lakše da stanete na mesto namenjeno osobama sa…

Večernje novosti pre 17 dana
Voditeljka izrevoltirana prizorom, a snimak je podelila sa svojim pratiocima na insta-storiju. VODITELjKA televizije Pink Dea Đurđević, koja se još uvek oporavlja posle saobraćajne nesreće u februaru prošle godine kad joj je teško povređena ruka… »

Dea Đurđević besna na sugrađane: "Nađite drugo mesto, ostavite ovo za invalide"

Blic pre 18 dana
Voditeljka Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mesta namenjena osobama sa invaliditetom, što ju j razbesnelo. Dea je video snimke postavila na svoj Instagram profil i… »

Dea Đurđević besna na sugrađane: Bravo, šmekeri! Vama je lakše da nađete drugo mesto, ostavite ovo za nas invalide

Kurir pre 18 dana
Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Samo jedno vozilo imalo je nalepnicu koja dozvoljava parkiranje, a voditeljka je usnimila… »

Dea otišla u kupovinu, pa izrevoltirana poručila: "Bravo šmekeri, ostavite to mesto za nas invalide"

Telegraf pre 18 dana
Voditeljka je usnimila čak četri automobila koja su bila parkirana na rezervisana meste, a samo jedno motorno vozilo imalo je potrbenu nalepnicu. Voditeljka Dea Đurđević odlučila je da poseti jedan beogradski tržni centar, kako bi malo… »

Ljudi, sram vas bilo! Dea Đurđević ogorčena: "i ja sam invalid! Ovo je nepoštovanje!" (foto)

Srbija danas pre 18 dana
S pravom je pobesnela. Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mestima namenjenim osobama sa invaliditetom. Samo jedno vozilo imalo je nalepnicu koja dozvoljava parkiranje… »

Dea Đurđević besno i ogorčeno: "Ja sam invalid! Ovo je nepoštovanje!" (video)

Alo pre 18 dana
Voditeljka ogorčena zbog bahatih građana! Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Samo jedno vozilo imalo je nalepnicu koja… »

Vesti dana »