Dea Đurđević - vesti

Deinu majku i Sve ljude pogodila vest: Sarapine reči u emisiji uživo kidaju dušu, u crnim danima dobila ovo

Srbija danas pre 50 dana
Raznežio se.
Pevačica Neda Ukraden čim je ugledala Predraga Sarapu odmah je pitala za zdravlje voditeljke Dee Đurđević, koja se oporavlja na VMA posle teške saobraćajne nesreće koju je doživela 7. februara. - Kako je Dea - bilo je prvo što je pitala Neda Ukraden, gošća emisije... »

Neda Ukraden donela u studio poklon za deu: Zbog onoga što je izgovorila, Sarapi je drhtao glas (foto)

Kurir pre 50 dana
Pevačica Neda Ukraden čim je ugledala Predraga Sarapu odmah je pitala za zdravlje voditeljke Dee Đurđević, koja se oporavlja na VMA posle teške saobraćajne nesreće koju je doživela 7. februara. "Kako je Dea?, prvo je pitala Neda. "Sve što znam jeste da je taj oporavak dobro, hvala bogu. Samo mi je... »

Neda Ukraden u jutarnjem programu na Pinku donela poklon za Deu, a zbog onoga što je izgovorila Sarapi je drhtao glas (foto)

Telegraf pre 50 dana
Predrag Sarapa bio je dirnut pevačicinim gestom u "Novom jutru" na televiziji Pink
Neda Ukraden ovog petka bila je gošća "Novog jutra" na televiziji Pink, a čim je kročila u studio prvo pitanje koje je uputila voditelju Predragu Sarapi bilo je pitanje o zdravstvenom stanju njegove koleginice Dee Đurđević, koja... »

Voditeljka Dea Đurđević ponovo operisana

Tračara pre 50 dana
Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, Dea Đurđević je juče ponovo operisana u jutarnjim časovima na VMA. Kako izvor blizak Dee navodi, rađena je reintervencija koja je prošla uspešno, a uz nju je tim lekara i stručnjaka, a ona se svakim danom oseća sve bolje. Izolovana je od sveta, pa informacije... »

Dea Đurđević opet operisana: Doktori otkrili u kakvom je stanju i šta je sve čeka!

Svet pre 51 dan
Dea Đurđević operisana je danas ponovo na VMA posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku. Voditeljku je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, a urađena joj je reintervencija koja je prošla uspešno. Doktor je stigao na VMA u jutarnjim časovima, a proces je... »

Deino stanje se pogoršalo! Ruka je spasena, ali javio se novi problem!

Alo pre 51 dan
Alo: Deino stanje se pogoršalo! Ruka je spasena, ali javio se novi problem!
Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju.
Ona se do sada oporavljala, ali izgleda da se ta situacija sada promenila. , sada se u najgorem stanju nalaze pluća. - U poslednjih nekoliko dana bilo je nekoliko komplikacija, ali je trenutno najveći problem sa . Skuplja joj se... »

Dea Đurđević danas ponovo operisana, evo u kakvom je stanju: Voditeljku uskoro čeka još jedna intervencija

Telegraf pre 51 dan
Za sada niko ne sme da je poseti, čak ni njen verenik, Mladen Mijatović
Dea Đurđević je posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku, operisana danas u 12 časova. Voditeljku je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, a urađena joj je reintervencija koja je prošla... »

Ponovo operisana Dea Đurđević: Doktor otkrio kako je prošla intervencija i šta je još čeka!

Alo pre 51 dan
Alo: Ponovo operisana Dea Đurđević: Doktor otkrio kako je prošla intervencija i šta je još čeka!
Oporavak težak i dug
je posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku, operisana danas u 12 časova. Voditeljku je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, a urađena joj je reintervencija koja je prošla uspešno. Doktor je stigao na VMA u jutarnjim časovima, a... »

I 20 dana nakon jezive nesreće, Dea Đurđević i dalje muči muku!

Alo pre 51 dan
Alo: I 20 dana nakon jezive nesreće, Dea Đurđević i dalje muči muku!
Najnoviji detalji
Voditeljka TV Pink još uvek se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Ona se i dalje nalazi u šok sobi, a posete i dalje ne može da prima. Izvor blizak voditeljki otkriva kako je Dea trenutno, te zbog čega je nakon 20 dana... »

Saznajemo Voditeljka Dea Đurđević upravo operisana, a prognoze lekara... Još jedna operacija obavezna

Srbija danas pre 51 dan
Njeno stanje je bilo teško zbog nesreće u kojoj je autobus bukvalno otkinuo ruku.
Kako saznaje voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević je danas u 12h operisana. Deu je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević. Doktor je stigao u jutarnjim časovima na VMA, a pre nekoliko dana je sve... »

©2019 Netmark d.o.o.