Dea Đurđević

Strašni košmari je muče, a u njima vidi samo ovo Dea Đurđević zbog ovog užasa potražila pomoć psihijatra

Srbija danas 15.12.2019
Strašno! Voditeljka Dea Đurđević postala je heroj nacije kada je nakon saobnraćajne nesreće u kojoj je zadobila teške povrede nastavila da se bori. Ona kaže da oporavak nije uvek išao sjajno, kao i da je kao i svi imala momente kada je želela da… »

Sa širokim osmehom i bez mladena: Dea Đurđević na Čolinom koncertu bez dečka: "Navikla sam..."

Blic 13.12.2019
Lepa voditeljka Dea Đurđević došla je da uživa na spektaklu koji je Zdravko Čolić upriličio u Areni večeras. Naime, Dea Đurđević je sa osmehom pozirala okupljenim fotografima pa priznala da jedva čeka da se provede uz hitove popularnog… »

Dea je sinoć bila na Čolinom koncertu bez Mladena i imala je samo jedan komentar: "Navikla sam"

Alo 14.12.2019
Sa osmehom pozirala. Lepa voditeljka Dea Đurđević sinoć je bila na spektaklu koji je Zdravko Čolić upriličio u Areni. Naime, Dea Đurđević je sa osmehom pozirala pa priznala da jedva čeka da se provede uz hitove popularnog pevača. Smrt porodice… »

Čeka se odluka tužilaštva Završena istraga nesreće u kojoj je teško povređena Dea Đurđević, razmatra se podizanje…

Press 28.11.2019
Hoće li biti podignuta optužnica protiv Bojana Jovanovića, vozača autobusa koji je udario voditeljku Deu Đurđević, biće poznato u narednim danima nakon što tužilaštvo razmotri sve dokaze koji su prikupljeni u istrazi. Foto:blic Kako saznaje… »

Dea pre 10 meseci doživela veliku dramu od koje se i dalje oporavlja: Doktor koji ju je spasao sad je izneo detalje!

Kurir 23.11.2019
Dea Đurđević je u februaru doživela strašnu nesreću, a sada je doktor koji je uspeo da joj spase ruku progovorio o njenom stanju. Prof. dr Marko Bumbaširević, koji ju je nakon nesreće operisao, kaže da je ovaj slučaj privukao dosta pažnje… »

Autobus joj otkinuo ruku, a sada je doktor otkrio sve detalje o Deinom trenutnom stanju!

Alo 23.11.2019
Povrede su bile ozbiljne. Iako su povrede koje je zadobila mogle biti fatalne, Dea je uspela da preživi zahvaljujući timu stručnjaka i oporavak se nastavlja, rekao je za Pink dr Bumbaširević. Govoreći o oporavku naše koleginice Dee Đurđević… »

Dea Đurđević povodom Dana sećanja na stradale u udesima poslala potresnu poruku: Rezervna ruka ne postoji! (video)

Večernje novosti 18.11.2019
Naša koleginica Dea Đurđević, žrtva nepažnje vozača, apelovala je na sve učesnike u saobraćaju da vode računa za volanom. Naša koleginica Dea Đurđević, žrtva nepažnje vozača, apelovala je na sve učesnike u saobraćaju da vode računa za… »

Dea i mladen slavili kod kolege sa TV "Prva": Veselo u domu voditelja, a onda se poznati pevač latio mikrofona

Blic 16.11.2019
Voditelj Mašan Lekić proslavio je krsnu slavu Sveti Vrači, a kao i svake godine u svom domu okupio je brojne prijatelje i kolege. Voditelj TV "Prva" ugostio je svoje kolege sa "Pinka" - voditeljku Deu Đurđević i njenog partnera, novinara Mladena… »

Potresla Srbiju porukom za deu Đurđević u emisiji uživo! Ćerka srpske glumice preživela težak udes, imala 19 operacija…

Kurir 05.11.2019
Glumica Bojana Bambić i ćerka Radmile Živković najavila je predstavu "Gospođa ministarka" koja je u Narodnom pozorištu izvedena više od 150 puta. Bojana je istakla da je interesovanje publike za ovaj komad ogromno pa da se karte prodaju i šest… »

Dea ponovo odsustvuje iz Jutarnjeg programa, a Sarapa otkriva šta se s njom dešava

Telegraf 02.11.2019
- Ona je dobro. Veoma brzo je očekujemo - rekao je voditelj. Prethodnih dana u emisiji "Novo jutro" televizije "Pink" nismo mogli da vidimo Deu Đurđević, a ona odsustvuje iz zdravstevnog razloga. Njen kolega, Predrag Sarapa, ispričao je šta se… »

Vesti dana »