Dea Đurđević - vesti

Neda Ukraden donela u studio poklon za deu: Zbog onoga što je izgovorila, Sarapi je drhtao glas (foto)

Kurir pre 52 dana
Pevačica Neda Ukraden čim je ugledala Predraga Sarapu odmah je pitala za zdravlje voditeljke Dee Đurđević, koja se oporavlja na VMA posle teške saobraćajne nesreće koju je doživela 7. februara. "Kako je Dea?, prvo je pitala Neda. "Sve što znam jeste da je taj oporavak dobro, hvala bogu. Samo mi je... »

20 Dana posle nesreće Sarapa progovorio o Dei, pa mi izletela tajna informacija sa intenzivne nege

Srbija danas pre 53 dana
Nije mu lako.
Dvadeset dana posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je autobus otkinuo ruku, voditeljka Dea Đurđević i dalje se nalazi u šok sobi, a čak ni najbliži ne mogu da je vide, osim kroz staklo lekarske sobe. Iako se nadaju najboljem, porodica i prijatelji teško povređene... »

Dea Đurđević ponovo operisana: Doktori otkrili kako je prošla nova intervencija i šta čeka lepu voditeljku!

Kurir pre 53 dana
Dea Đurđević, koja se oporavlja od teške nesreće koju je doživela 7. februara u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, danas je ponovo operisana. Naime, njoj je istog dana ruka prišivena sjajnom hirurškom intervencijom na VMA, a danas joj je urađena reintervencija, koja je prošla uspešno. Voditeljku je... »

Deino stanje se pogoršalo! Ruka je spasena, ali javio se novi problem!

Alo pre 53 dana
Alo: Deino stanje se pogoršalo! Ruka je spasena, ali javio se novi problem!
Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju.
Ona se do sada oporavljala, ali izgleda da se ta situacija sada promenila. , sada se u najgorem stanju nalaze pluća. - U poslednjih nekoliko dana bilo je nekoliko komplikacija, ali je trenutno najveći problem sa . Skuplja joj se... »

Deino stanje se pogoršalo! Nakon brojnih operacija, ruka je spašena, ali sada se javio novi problem!

Srbija danas pre 53 dana
Neizvesno!
Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju. Dok svi pričaju o njenom razvodu, pevačica Ana Nikolić otkrila kome... »

Dea Đurđević danas ponovo operisana, evo u kakvom je stanju: Voditeljku uskoro čeka još jedna intervencija

Telegraf pre 53 dana
Za sada niko ne sme da je poseti, čak ni njen verenik, Mladen Mijatović
Dea Đurđević je posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku, operisana danas u 12 časova. Voditeljku je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, a urađena joj je reintervencija koja je prošla... »

Ponovo operisana Dea Đurđević: Doktor otkrio kako je prošla intervencija i šta je još čeka!

Alo pre 53 dana
Alo: Ponovo operisana Dea Đurđević: Doktor otkrio kako je prošla intervencija i šta je još čeka!
Oporavak težak i dug
je posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku, operisana danas u 12 časova. Voditeljku je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, a urađena joj je reintervencija koja je prošla uspešno. Doktor je stigao na VMA u jutarnjim časovima, a... »

I 20 dana nakon jezive nesreće, Dea Đurđević i dalje muči muku!

Alo pre 53 dana
Alo: I 20 dana nakon jezive nesreće, Dea Đurđević i dalje muči muku!
Najnoviji detalji
Voditeljka TV Pink još uvek se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Ona se i dalje nalazi u šok sobi, a posete i dalje ne može da prima. Izvor blizak voditeljki otkriva kako je Dea trenutno, te zbog čega je nakon 20 dana... »

Saznajemo Voditeljka Dea Đurđević upravo operisana, a prognoze lekara... Još jedna operacija obavezna

Srbija danas pre 53 dana
Njeno stanje je bilo teško zbog nesreće u kojoj je autobus bukvalno otkinuo ruku.
Kako saznaje voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević je danas u 12h operisana. Deu je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević. Doktor je stigao u jutarnjim časovima na VMA, a pre nekoliko dana je sve... »

Verenik deu može da vidi samo kroz staklo: Prošlo je 20 dana od voditeljkine nesreće, a evo kako se ona oseća posle svega!

Kurir pre 53 dana
Dea Đurđević se i dalje nalazi u šok sobi na intenzivnoj nezi, a tek za 10 dana doktori će moći preciznije da utvde njeno stanje. Voditeljka je doživela nesreću kada joj je autobus otkinuo ruku, a i dalje je izolovana i ne zna se šta će biti sa njenom rukom. Čak ni doktori ne mogu da utvrde tačne... »

©2019 Netmark d.o.o.