Dea Đurđević

Dea Đurđević: Sa Mladenom samo derbi ne smem da gledam!

Mondo 03.07.2019
Voditeljka koja se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće o "strasti zvanoj fudbal". Dea Đurđević komentarisala je za "Informer hit" odnos sa verenikom i kolegom Mladenom Mijatovićem. Dea, koja je skinula deo gipsa sa ruke teško povređene u… »

Deo gipsa su joj već skinuli: Voditeljka Dea Đurđević pokazala kako provodi slobodno vreme i otkrila da je uskoro očekuje…

Blic 02.07.2019
Voditeljka Dea Đurđević u februaru ove godine doživela je tešku saobraćajnu nezgodu kada joj je ruka bila otkinuta iz ramena. Ona se veoma dobro oporavlja, a kako je i sama najavila uskoro planira da se vrati i na male ekrane. Ona je sada pokazala… »

OVO JE NEVEROVATNO! Dea skinula gips, a onda objavila fotku i ŠOKIRALA SVE! (foto)

Svet 02.07.2019
Voditeljka jutarnjeg programa Dea Đurđević i više nego uspešno se oporavlja nakon tragedije koju je preživela. Iako je imala mnoštvo komplikacija pri oporavku Dea nije gubila optimizam, zato je nakon samo par meseci skinula jedan deo gipsa na… »

Dea Đurđević skinula deo gipsa sa povređene ruke! A 5 meseci posle teške saobraćajke sledi najvažnije! Evo šta je…

Kurir 01.07.2019
Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće koju je imala početkom februara ove godine. "Žena hrabrost", kako je u javnosti zovu, vedrim duhom u najtežim životnim trenucima oduševila je čitavu Srbiju. View this… »

Dea Đurđević skinula gips sa povređene ruke, pa objavila neočekivanu fotografiju! (foto)

Alo 01.07.2019
Presrećna! Dea Đurđević, jedno od omiljenih TV lica na ovim prostorima, uspešno se oporavlja od posledica saobraćajne nezgode koju je imala početkom februara ove godine! Njena snaga, optimizam i osmeh bili su samo neki od razloga zbog čega ju je… »

Dea Đurđević skinula deo gipsa sa ruke, a uskoro je čeka još jedna velika stvar (foto)

Telegraf 01.07.2019
Hrabra voditeljka je presrećna što njen oporavak odlično teče. Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja joj se desila početkom februara ove godine, kada je umalo ostala bez ruke. Dea se nedavno vratila… »

"Sve se dogodilo za par minuta": Četiri meseca nakon udesa u kom je voditeljka umalo ostala bez ruke veštaci otkrivaju…

Blic 30.06.2019
Hoće li vozač autobusa koji je teško povredio voditeljku Deu Đurđević odgovarati zbog teškog udesa biće poznato kada stignu poslednji dokazi - veštačenja ispravnosti autobusa i povreda voditeljke. Naime, kako saznajemo, u slučaju saobraćajne… »

Dea je izašla iz kola, a onda se sve dogodilo za nekoliko minuta: Prošlo je 4 meseca od jezive nesreće, a sada je Prvo…

Kurir 30.06.2019
Slučaj saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena voditeljka Dea Đurđević uznemirio je javnost, a sada su saslušani su vozač Bojan Jovanović, ispitana je voditeljka, kao i svi ostali oštećeni i svedoci u istrazi ove nesreće. Paralelno sa… »

Četiri meseca nakon udesa u kom je voditeljki iščupana ruka, Prvo osnovno tužilaštvo hitno naložilo ovo!

Alo 30.06.2019
Podnela krivičnu prijavu protiv vozača autobusa. Hoće li vozač autobusa koji je teško povredio voditeljku Deu Đurđević odgovarati zbog teškog udesa biće poznato kada stignu poslednji dokazi - veštačenja ispravnosti autobusa i povreda… »

On joj je najviše pomagao u momentima kada se borila sa životom: Dea Đurđević otkrila ko joj je čuvao osmeh, pored…

Kurir 23.06.2019
Dea Đurđević vratila se svom voditeljskom poslu posle skoro pet meseci. Težak period i saobraćajna nesreća su iza nje, a oporavku je svakako doprineo voditeljkin kužni ljubimac. Ona je otkrila da u njenom domu, osim sa majkom Nensi, živi sa jos… »

Vesti dana »