Dea Đurđević

Pevačica Zorana Pavić progovorila o traumi koju je doživela: "Jedan je imao nož, drugi me je davio"

Alo 04.02.2020
Pevačica u rodnom Beogradu napadnuta i pokradena... Zorana Pavić početkom godine doživela je veliku dramu - kad su je u centru grada u kojem živi i u kom je odrasla opljačkali! Uz pretnju nožem, lopovi su joj oteli torbu, a sada je sve u rukama… »

Seka Aleksić se požalila fanovima o problemu koji ima... (FOTO)

Alo 04.02.2020
Mali Jakov je ljubomoran na mlađeg brata... Iako je mislila da je Jakova dobro pripremila za dolazak brata, Seka Aleksić se suočava sa činjenicom da nije baš tako. Ona je danas na svom Instagram profilu podelila sa fanovima, sa kakvim se situacijama… »

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića otkrila kada će se sresti sa poznatim pevačem ! (FOTO)

Alo 04.02.2020
"Zakazano je ročiste..." Mirjana Antonović koja godinama želi da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, otkrila je za kada je zakazano ročište u vezi utvrđivanja očinstva. Ona je otkrila da će situacija razrešiti u martu 2020… »

Zadrugarku bivši momak ucenjuje snimkom na kojem ga oralno zadovoljava? "Mamu joj je*em k*rvinsku, sad će da me zapamti!"

Alo 04.02.2020
Ona je shvatila da on nju samo tera u ponor i da će pored njega propasti. Maja Marinković preživela je pre nekoliko godina pravi "pakao" kada ju je jedan od njenih partnera ucenjivao privatnim snimkom na kome ga oralno zadovoljava. Zadrugarka je… »

Jana napravila haos na romskoj svadbi, pare pljuštale sa svih strana! (foto)

Alo 04.02.2020
Janu su vlasnici dovezli u luks automobilu... Folk pevačica Jana Todorović poznata je kao zvezda romskih veselja na kojima se bukvalno otimaju oko nje. Ona je sinoć pevala jednu svadbu u Luksemburgu gde je dočekana nesvakidašnje. Janu su vlasnici… »

Isplivao jedini snimak na kome Veljko Ražnatović plače kao mala beba: Evo i zašto! (video)

Alo 04.02.2020
Saša Matić je zaslužan za ovo. Svadba decenije, kako su mediji nazvali venčanje Veljka Raznatovića i Bogdane Rodić, i dalje je tema broj jedan u Srbiji. Iako je na svadbi Cecinog naslednika bilo strogo zabranjeno korišćenje društvenih mreža i… »

Preminula pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji: Cela Srbija u suzama! (FOTO)

Alo 04.02.2020
Tuga. Ljiljana Petrović bivša predstvnica Jugoslavije na pesmi Evrovizije 1961. godine u Kanu, preminula je danas. Ona nas je na muzičkom takmičenju predstavljala sa pesmom Jože Privšeka i Miroslava Antića "Neke davne zvezde" sa kojom je sa devet… »

Mia Borisavljević izvela striptiz usred šume (video 18+)

Alo 04.02.2020
Prezgodna pevačica je prvo svukla farmerice i bluzu... Mia Borisavljević je svukla sve sa sebe a onda pologola ostala usred šume pored jezera. Ovo je video ranih radova folk pevačice koji danima kruži po društvenim mrežama. Naime, Mia je pre… »

Mlada pevačica Emina Tufo izbacila je najavu za baladu "Roman" (video)

Alo 04.02.2020
Za nju kažu da je jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio poslednjih godina! Mlada Emina Tufo za koju kažu da je jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio poslednjih godina, izbacila je najavu za baladu "Roman" čija je premijera… »

Sanja Marinković pustila usred emisije najveći ispad Viki Miljković: Gosti je isprozivali!

Alo 04.02.2020
Smeh do suza. Sanja Marinković redovno dobro zagreje atmosferu u svakoj od svojih emisija "Magazin In-a", a sada se na drušvenim mrežama pojavio snimak jedne od zaboravljenih epizoda, kada je ugostila pevačicu Viki Miljković. Emisija je protekla u… »

Vesti dana »