Dea Đurđević

Dren joj viri iz ruke, zavoji drže ranu! Prizor je mučan, ali i najhrabriji potez koji je Srbija videla! Naklon do poda!

Alo 12.07.2019
Lepša nego ikad, Dea je još jednom pokazala koliki je borac! * Dea je jutros izgledala lepše nego ikad * Nedavno je skinula donji deo gipsa * Pred njom je dug i naporan oporavak Voditeljka Dea Đurđević juče se, nakon pet meseci, vratila na posao i… »

Dea Đurđević otkrila kroz šta je sve prošla: "Nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam da hodam"

Alo 12.07.2019
"Imala sam dosta operacija za ceo život, petnaest njih", kaže Dea. Uz pomešane emocije Dea Đurđević posle pet meseci stala je ispred kamere kao domaćin emisije “Novo jutro” sa Predragom Sarapom. Od sebe je Dea očekivala da bude koncentrisana… »

Voditeljka zablistala u crvenom: Dea se vratila u jutarnji program, pet meseci posle saobraćajne nezgode

Večernje novosti 11.07.2019
Voditeljka Dea Đurđević nakon pet meseci vratila se na posao i ovog jutra pozdravila gledaoce "Novog jutra" na TV "Pink" Voditeljka Dea Đurđević nakon pet meseci vratila se na posao i ovog jutra pozdravila gledaoce "Novog jutra" na TV "Pink". Dea… »

Napokon sam kod kuće, ovo je moje najbolje jutro! (video)

Alo 11.07.2019
Naša hrabra voditeljka Dea Đurđević jutros je ponovo zablistala na TV ekranima u jutarnjem programu "Novo jutro" nakon pet meseci, koliko je prošlo od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru ove godine. Voditeljka nije krila sreću što je… »

Dea Đurđević se sa osmehom vratila na posao: Sačekalo je iznenađenje u "Novom jutru" (video)

Telegraf 11.07.2019
Voditeljka se nakon pet meseci vratila na male ekrane, a tokom emisije nije skidala osmeh sa lica. Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, voditeljka Dea Đurđević danas se, 11. jula, na velika vrata vratila na TV Pink. Iako nije završila sa… »

Dea se jutros vratila na Pink, šok je doživela kada se on pojavio u studiju! I Sarapa je bio zatečen!

Alo 11.07.2019
Nije mogla da veruje. Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka "Novog jutra", konačno se vratila na male ekrane. Naime, Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein povratak, čemu su se gledaoci… »

Dea sedela na svom mestu, program tekao po planu, a onda je Šešelj ušao! Krenuo da urla k'o lud, zatreslo se sve! (foto)

Alo 11.07.2019
Jutros je voditeljka iznenadila sve gledaoce kada se pojavila u "Novom jutru" pored Sarape i sa osmehom na licu počela program. * Dea se od danas vratila za stalno na posao * Prvi gost "Novog jutra" bio je lider Srpske radikalne stranke * Komemoracija u… »

Dea Đurđević se pojavila u "Novom jutru", zablistala u crvenom, pa jednim potezom ostavila i gledaoce bez teksta! (foto)

Alo 11.07.2019
Konačno! Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka "Novog jutra", konačno se vratila na male ekrane. Naime, Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein povratak u julu, iako tačan datum nije… »

KONAČNO JE DOŠAO TAJ DAN! Dea od sutra ponovo u “Novom jutru”, Sarapa poručio: Budićete se uz najbolji jutarnji tandem!

Svet 10.07.2019
Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih emitera “Novo jutro”, konačno se vraća na TV Pink! Željko Mitrović je nedavno na svom Instagram profilu najavio Dein… »

Dea Đurđević za Telegraf o velikom povratku na male ekrane! (video)

Telegraf 10.07.2019
Voditeljka će sutra 11. jula ponovo sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro" Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, voditeljka Dea Đurđević sutra 11. jula konačno se vraća na TV Pink. Danas je i zvanično potvrđena informacija da će Dea od… »

Vesti dana »