Dea Đurđević - vesti

Zakazano saslušanje: Pred sudom vozač autobusa koji je Dei otkinuo ruku!

Svet pre 30 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22. mart 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović” u... »

Vozač autobusa koji je udario deu Đurđević pred sudom! Zakazano saslušanje osumnjičenog za izazivanje teške nesreće!

Srbija danas pre 30 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22.3. 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".
U toj nesreći teške telesne povrede je zadobila i voditeljka Dea Đurđević. Postupajući zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je prisustvovao uviđaju na mestu na kojem je došlo do saobraćajne... »

"Otvorio sam oči i video svoju otkinutu ruku": Potresna ispovest Ivice, koji je doživeo istu sudbinu kao voditeljka Dea (foto) (video)

Telegraf pre 34 dana
Ivici Miloševiću je prilikom pada s motora u Italiji otkinuta ruka u predelu podlatkice i visila je na centimetar kože
Ivica Milošević (43) iz Požarevca doživeo je istu sudbinu kao njegova omiljena voditeljka Dea Đurđević. Imao je saobraćajnu nesreću u Italiji kada je 16. jula 2007. godine svojim motociklom "dukati monster 600" proklizao i pao na... »

"Lajkovala" video-podrške: Dea Đurđević se prvi put oglasila posle nesreće

Večernje novosti pre 38 dana
Voditeljka televizije Pink se oglasila na društvenim mrežama
VODITELjKA televizije Pink Dea Đurđević, koja se i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege Vojnomedicinske akademije u Beogradu posle teške saobraćajne nesreće 7. februara u ranim jutarnjim časovima, u utorak uveče se, prvi put od tada, oglasila na društvenim... »

Deu Đurđević očekuje još jedna hirurška intervenicja: Voditeljka je srca gledalaca osvojila svojom hrabrošću, a sada se oglasio i verenik mladen Mijatović!

Kurir pre 49 dana
Dea Đurđević postala je heroj nacije kada je bez suza iznela tešku povredu ruke, koju joj je bukvalno otkinuo autobus u stravičnoj nesreći na Dedinju. Od tada, voditeljka se nalazi na VMA gde lekari sve čine da saniraju Deino zdravstveno stanje, a verni fanovi nasmejane voditeljke jutarnjeg... »

Dea Đurđević ponovo operisana! Mladen Mijatović otkrio nepoznate detalje!

Alo pre 49 dana
Alo: Dea Đurđević ponovo operisana! Mladen Mijatović otkrio nepoznate detalje!
Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević jo se oporavlja na VMA posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku.
Njen verenik, novinar Mladen Mijatović - Oporavak ide svojim tokom i sve je po planu - rekao je Mijatović za "Pink.rs". U četvrtak se pojavila informacija da je, ponovo operisana, a operisao ju je profesor doktor Marko... »

Dea Đurđević opet operisana: Mladen Mijatović se oglasio, ovo su novi detalji

Srbija danas pre 49 dana
Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević još se oporavlja na VMA posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku
Njen verenik, novinar Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu. - Oporavak ide svojim tokom i sve je po planu - rekao je Mijatović za portal Pink.rs. U četvrtak se... »

Mladen Mijatović posle druge operacije voditeljke, otkrio kakvo je stanje Dee Đurđević kojoj je u stravičnoj nesreći otkinuta ruka

Telegraf pre 49 dana
U četvrtak se pojavila informacija da je Dea oko 12 časova, ponovo operisana, a operisao ju je profesor doktor Marko Bumbaširević
Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević je oporavlja se na VMA posle teške nesreće koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku. Njen verenik, novinar Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve... »

Kakav gest: Slavna folkerka uživo u emisiju kod Sarape donela preko potreban lek za Deu

Srbija danas pre 49 dana
Pozdravila i njenu porodicu.
Pevačica Neda Ukraden je u petak gostovala u emisiji "Novo jutro", koju zasad vodi samo Predrag Sarapa, dok se njegova koleginica Dea Đurđević oporavlja nakon ozbiljne povrede kada joj je u saobraćajnoj nesreći iščupana ruka. Žene koje svakog dana izgledaju savršeno... »

Dea Đurđević ima komplikacije! Sumanuto je pričati o tome da je ona dobro!

Svet plus pre 50 dana
Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju. Dea Đurđević ima komplikacije! Sumanuto je pričati o tome da je ona dobro!
Dea se do sada oporavljala, ali izgleda da se ta situacija sada promenila. Osim ruke koja je podsećamo najviše ugrožena jer je u toku nesrće otkinuta od tela, sada se u najgorem stanju nalaze pluća. Izvor otkriva: "U poslednjih... »

©2019 Netmark d.o.o.