Dea Đurđević

Godišnjica sabraćajne nesreće na dedinju: Dea Đurđević: Hvala svima, bez vas ne bih bila živa!

Kurir 08.02.2020
Voditeljka Dea Đurđević pre godinu dana doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo ostala bez ruke, a juče se tim povodom oglasila i na Instagramu, gde se zahvalila svima koji su joj pomogli i bodrili je. - Pre godinu dana počela je… »

Neviđena fotografija iz bolnice: Dea Đurđević je pre godinu dana preživela agoniju: "Pobedila sam smrt"

Blic 07.02.2020
Pre tačno godinu dana, na današnji dan, voditeljka Dea Đurđević doživela je tragediju kada joj je autobus otkinuo ruku. Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa… »

„Ne umirem ja tako lako”: Voditeljka Dea Đurđević, godina dana posle udesa u kom joj je bila otkinuta ruka

Večernje novosti 07.02.2020
Pre tačno godinu dana, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu, dogodila se stravična nezgoda u kojoj je voditeljka teško povređena. Pre tačno godinu dana, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u… »

Dea pre godinu gledala je smrti u oči! U intervjuu za Kurir seća se tog strašnog doživljaja koji joj je promenio život!

Kurir 07.02.2020
Dea Đurđević pre tačno godinu dana, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, imala je užasnu saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povređena. Dea je krenula na posao i doživela lakši udes, a potom, dok je stajala na… »

Slučaj Dee Đurđević definisali kao povreda nastala u ratu. Posle dvadeset operacija i brojnih ožiljaka po telu voditeljka…

Alo 07.02.2020
Dea je postala medicinski fenomen... Pre tačno godinu dana, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, dogodila se stravična nezgoda u kojoj je voditeljka Dea Đurđević povređena. Dea je krenula na posao i doživela lakši udes, a… »

Dea Đurđević o posttraumatskom sindromu: "Košmari se najteže leče..."

Alo 07.02.2020
"Rekli su mi da fleševi i košmari najsporije prolaze..." Na današnji dan voditeljka Dea Đurđević je počela da bije najtežu bitku. Za medije je otkrila da odlazi na mesto nesreće, da je čeka još operacija i da košmari još nisu prestali. Nakon… »

Do sada neobjavljena fotografija Dee Đurđević iz bolničke postelje - gips, aparati i cevčice! (foto)

Alo 07.02.2020
Nakon godinu dana voditeljka je pobedila! Pre tačno godinu dana, na današnji dan, voditeljka Dea Đurđević doživela je nesreću kada joj je autobus otkinuo ruku. Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku… »

Dea Đurđević progovorila o mestu nesreće: "Kada stanem na to parče betona, vrati mi se slika svega!"

Alo 07.02.2020
Svakodnevno prolazi pored mesta nesreće. Na današnji dan voditeljka je počela da bije najtežu bitku. Ona je za "Super TV" otkrila da odlazi na mesto nesreće, da je čeka još operacija ali da košmari nisu prestali. Voditeljka je ovom prilikom… »

Godinu dana od saobraćajke: Dea Đurđević otvorila dušu i progovorila o svemu kroz šta je prošla: "Jasno vidim sve pred…

Blic 07.02.2020
Na današnji dan voditeljka je počela da bije najtežu bitku. Ona za “Super TV” otkriva da odlazi na mesto nesreće, da je čeka još operacija ali da košmari nisu prestali. Kada je tog sedmog februara pre godinu dana krenula na posao, nije ni… »

“Pobedila sam smrt”: Dea Đurđević objavila sliku iz najtežih dana i zahvalila onima bez kojih ne bi bila živa (foto)

Večernje novosti 07.02.2020
Voditeljka Dea Đurđević oglasila se na godišnjicu teške nesreće u kojoj joj je bila otkinuta ruka. Na današnji dan pre godinu dana voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj joj je bila otkinuta ruka. Dea se danas… »

Vesti dana »