Dea Đurđević

Poznati srpski par došao na otvaranje zadruge: Niko ih nije očekivao, ali kada su prišli sve je palo u drugi plan (video)

Blic 06.09.2019
Trenutno se na TV Pink uživo prikazuje ubacivanje takmičara u "Zadrugu 3", a ono što ne možete da vidite na malim ekranima jeste da je poznati par došao na otvaranje. U pitanju su Mladen Mijatović i Dea Đurđević koji su došli da pruže podršku… »

Tek što se vratila sa odmora, opet uživa: Dea Đurđević sa majkom otputovala tamo gde se dešavaju čuda, društvo im…

Blic 31.08.2019
Za Deu Đurđević leto jednostavno nema kraja! Atraktivna voditeljka je prvo provela zaslužen odmor sa izabranikom Mladenom Mijatović u Španiji, a nedugo nakon povratka, otputovala je u Crnu Goru. Voditeljka je u Budvu otišla zajedno sa svojom majkom… »

Dea Đurđević sa majkom posetila čuvenu svetinju, pa fotografijom oduševila vernike (foto)

Telegraf 31.08.2019
Voditeljka se nakon dramatičnog perioda, konačno vratila svakodnevnim aktivnostima. Voditeljka Dea Đurđević nakon povratka iz Španije gde je bila na letovanju sa svojim izabranikom Mladenom Mijatovićem, otišla je sa majkom u Crnu Goru gde je… »

Egzotično opuštanje: Dea Đurđević i Mladen Mijatović uživaju u Španiji

Večernje novosti 29.08.2019
Dea i Mladen su, između ostalog, posetili i veliki akvarijum. VODITELjKA Dea Đurđević, posle teške saobraćajne nesreće koju je doživela u februaru, i dugotrajnog oporavka u bolnici, otputovala je na odmor sa svojim izabranikom Mladenom… »

OVO JE ČUDO! Evo šta je Dea uspela da uradi svojom povređenom rukom!

Svet 22.08.2019
Voditeljka Dea Đurđević se još uvek oporavlja od stravične nezgode koju je doživela pre šest meseci. Trudi se da maksimalno uživa, a sada se odlučila na veliku promenu. Naime, Dea je otputovala u Španiju odakle je podelila fotografije na kojima… »

Prvi selfi povređenom rukom i drastična promena! Dea Đurđević neprepoznatljiva! (foto)

Alo 22.08.2019
Šest meseci od povrede voditeljka blista... Voditeljka se još uvek oporavlja od stravične nezgode koju je doživela pre šest meseci. Trudi se da maksimalno uživa, a sada se odlučila na veliku promenu. Naime, Dea je otputovala u Španiju odakle je… »

Dea Đurđević bila je zvezda i pre više od decenije! Gledali ste je na TV, samo u drugoj ulozi! Evo kako je tada izgledala…

Kurir 21.08.2019
Pre nego što je postala poznata domaćoj javnosti kao voditeljka jutarnjeg programa, Dea Đurđević krasila je male ekrane kao vatrena podrška Nemanje Stevanovića, koji je pevao u "Zvezdama Granda". Ona je 2008. godine bila redovan gost u publici, a… »

Da li biste je prepoznali? Dea Đurđević je i pre 12 godina bila na TV-u, sve će iznenaditi šta je tada radila

Blic 21.08.2019
Dea Đurđević je svoju karijeru započela je kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastičnu priliku, da sa svojim kolegom Predragom Sarapom taj program i vodi. Nažalost, tokom ove godine zbog strašne… »

Sećate li se Dee Đurđević od pre 11 godina? Stravična nesreća je obeležila njen život, a evo kako je tada izgledala…

Alo 21.08.2019
Dea Đurđević poslednjih nekoliko godina važi za jedno od najlepših TV lica u našoj zemlji. Dea Đurđević je svoju karijeru započela je kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastičnu priliku, da sa… »

DEA Đurđević posle 6 meseci skinula gips! Pogledajte kako sada izgleda voditeljkina ruka! Bila je otkinuta do ramena, a sad…

Kurir 14.08.2019
Dea Đurđević je 7. februara doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku. Međutim, lekarska stručna pomoć i brze i kvalitetne intervencije spasile u voditeljku, pa je ona sada ponosno pokazala koliko je od tada napredovala. Naime… »

Vesti dana »