Edi Rama

U Albaniji održan Balkanski forum protiv antisemitizma

N1 Info pre 30 dana
Albanija je bila domaćin prvog Balkanskog foruma protiv antisemitizma, koji je okupio poslanike i zvaničnike iz regiona i šire u cilju da se stvori ujedinjeni front u borbi protiv tog fenomena. Učesnik tog dogadjaja održanog onlajn zbog pandemije… »

U vreme pandemije potrebna posebna pažnja za osetljive grupe

EurActiv 27.10.2020
Učesnici sastanka ministara odgovornih za integraciju Roma u ekonomije Zapadnog Balkana ocenili su 27. oktobra da je inkluzija osetljivih grupa važna za evrointegracije regiona, a da je u vreme pandemije potrebno obratiti posebnu pažnju na njih… »

U Albaniju vraćeno pet članova porodica ekstremističkih boraca u Siriji

Novi magazin 27.10.2020
Vraćanje četvoro dece i jedne žene u srodstvu sa albanskim državljanima koji su se pridružili islamističkim ekstremističkim grupama u Siriji je "veliki korak" posle koga će uslediti još repatrijacija, rekao je danas albanski premijer Edi Rama… »

Sastanak ministara u Tirani: U vreme pandemije potrebna posebna pažnja za osetljive grupe

Novi magazin 27.10.2020
Učesnici sastanka ministara odgovornih za integraciju Roma u ekonomije Zapadnog Balkana ocenili su da je inkluzija osetljivih grupa važna za evrointegracije regiona, a da je u vreme pandemije potrebno obratiti posebnu pažnju na njih. Premijer Albanije… »

Raste broj obolelih u Albaniji: "Po svaku cenu moramo izbeći zatvaranje zemlje"

B92 20.10.2020
Tirana -- U Albaniji je od koronavirusa obolela još 301 osoba, dok su četiri pacijenta preminula, saopštile su danas zdravstvene vlasti te zemlje. Trenutno je u toj zemlji aktivno 6.968 slučajeva, najviše u Tirani, Draču i Skadru. U poslednja 24… »

Rama: Po svaku cenu moramo izbeći zatvaranje zemlje

Blic 20.10.2020
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da on preduzima sve mere kako bi se izbeglo drugo zatvaranje zemlje zbog virusa kovid-19. On je tokom javnog predstavljanja mreže inspektora koji će opominjati građane da nose maske i poštuju mere, rekao da… »

U Albaniji još 301 oboleli, četiri osobe preminule

Dnevnik 20.10.2020
TIRANA: U Albaniji je od korona virusa obolelo još 301 osoba, dok su četiri pacijenta preminula, saopštile su danas zdravstvene vlasti te zemlje. Trenutno je u toj zemlji aktivno 6.968 slučajeva, najviše u Tirani, Draču i Skadru.U poslednja 24 sata… »

Albanija pred kolapsom pod naletom korone: Rama ne zna šta da radi, zatvaranje zemlje sve izvesnije

Srbija danas 20.10.2020
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da on preduzima sve mere kako bi se izbeglo drugo zatvaranje zemlje. Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da on preduzima sve mere kako bi se izbeglo drugo zatvaranje zemlje zbog virusa kovid-19. On je… »

Grčka i Albanija idu u hag: Međunarodni sud pravde će morati da donese konačnu presudu!

Srbija danas 20.10.2020
Nikos Dendias i Edi Rama su se dogovorili da rešenje pitanja pomorskih zona potraže u Evropi. Grčka i Albanija trebalo bi da reše pitanje svojih pomorskih zona na Međunarodnom sudu pravde (ICJ) u Hagu, složili su se danas grčki ministar spoljnih… »

Grčka i Albanija da reše pitanje morskih zona na sudu u Hagu

RTV 20.10.2020
TIRANA - Grčka i Albanija trebalo bi da reše pitanje svojih pomorskih zona na Međunarodnom sudu pravde (ICJ) u Hagu, složili su se danas grčki ministar spoljnih poslova Nikos Dendias i albanski premijer Edi Rama tokom sastanka u Tirani. Dendias je… »

Vesti dana »