Edi Rama

Kurtijev najnoviji biser: Albanija se protivi razmeni teritorija između KiM i Srbije!

Pravda pre 23 dana
Albanija se protivi razmeni teritorija između Kosova i Srbije, izjavio je posle sastanka sa premijerom Albanije Edijem Ramom kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti ali je i podelio optizmizam zbog dogovora o dubljoj i snažnijoj saradnji između… »

Rama: Tužiću Haradinaja za klevetu o dobijanju novca za podelu Kosova!

Vesti online pre 24 dana
Albanski premijer Edi Rama najavio je da njegova kancelarija priprema tužbu protiv bivšeg premijera Kosova Ramuša Haradinaja, zbog kako navodi, njegove izjave da će on, Hašim Tači i Aleksandar Vučić dobiti 10 milijardi evra za podelu Kosova… »

Rama: Zaev je promenio ime svoje zemlje, a EU ga je izdala

RTV pre 24 dana
PRIŠTINA - Evropska unija je izdala premijera Severne Makedonije, Zorana Zaeva, izjavio je albanski premijer Edi Rama i dodao da se situacija u Severnoj Makedoniji razlikuje od one u Albaniji. U slučaju Zaeva sve je jasno, kaže Rama i ističe da bi svi… »

Kurti potvrdio susret sa Ramom, ali ne i teme razgovora

Blic pre 24 dana
Predsednik Pokreta Samoopredejenje, Aljbin Kurti, potvrdio je danas da će se tokom vikenda u Tirani sastati sa albanskim premijerom Edi Ramom, ali nije ni nagovestio šta će biti tema njihovog razgovora. - Putujem u Tiranu gde ću prisustvovati… »

Rama: EU je izdala Zaeva

B92 pre 24 dana
Evropska unija je izdala premijera Severne Makedonije, Zorana Zaeva, izjavio je albanski premijer Edi Rama. On je dodao da se situacija u Severnoj Makdoniji razlikuje od one u Albaniji U slučaju Zaeva sve je jasno, kaže Rama i ističe da bi svi ostali… »

“Makron mu je u Berlinu ponudio viznu liberalizaciju ako povuče takse. On je posle slagao da sam ga ja pritiskao”: Rama…

Nedeljnik pre 24 dana
Foto: Profimedia Albanski premijer Edi Rama najavio je da će tužiti odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja zbog klevete da će “zajedno sa Vučićem i Tačijem podeliti deset milijardi evra od podele Kosova”, prenosi KoSSev. “Gospodin… »

Rama za ministre koji će se baviti odnosima Prištine i Tirane

RTS pre 24 dana
Albanski premijer Edi Rama najavao je da će nakon formiranja kosovske vlade predložiti da Tirana i Priština odrede ministre koji će se baviti isključivo saradnjom i sprovođenjem do sada postignutih sporazuma. "Rekao sam da ću predložiti Aljbinu… »

Albanski ministar: Nema 'mini Schengena' bez Kosova

Al Jazeera pre 25 dana
Mogućnost realizacije ove inicijative bez Kosova ranije je odbacio i otpravnik poslova Kosova u Albaniji Syle Ukshini. Ministar za evropska pitanja i međunarodne odnose Albanije Gent Cakaj izjavio je da će se Albanija povući iz inicijative za… »

Albanija minira sporazum: Ili Kosovo u mali šengen, ili i mi izlazimo iz njega

Kurir pre 25 dana
Оva iznenađujuća i preteća poruka stiže nakon uspešnog trilateralnog sastanka između predsednika Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije, Edija Rame i Zorana Zaeva. Albanija će se povući iz balkanskog malog šengena ako… »

Ucena iz Tirane - Albanija se povlači iz „mini Šengena” ako ne bude važio za Prištinu

Politika pre 27 dana
PRIŠTINA – Albanija će se povući iz balkanskog „mini Šengena”, ako Priština ne bude uključena u tu saradnju, kaže albanski ministar spoljnih poslova Gent Cakaj. „Premijer Albanije Edi Rama imao je suštinski uslov, koji neće biti predmet… »

Vesti dana »

Huti oteli tri broda u Crvenom moru

Večernje novosti pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić neće leteti avionom mesec dana

Večernje novosti pre 3 satajoš 1 povezana