Edi Rama

Đorđević: Predajom energetike Prištini vlast počinila izdaju i pljačku

Beta 15.12.2020
Predsednik Pokreta "Oslobodjenje" Mladjan Djordjević ocenio je danas da je aktuelna vlast u Srbiji počinila "izdaju i pljačku" kada je odlučila da preda elektroenergetsku mrežu na severu Kosova u okrilje prištinske kompanije KOSTT. Djordjević je u… »

Priština objavila: Danas započinje energetska nezavisnost Kosova /video/

Sputnik 15.12.2020
Energetska nezavisnost jedan je od zajedničkih uspeha Kosova i međunarodnih partnera, oglasio se danas kosovski premijer, Avdulah Hoti, nakon što je prethodno njegov kolega iz Albanije, Edi Rama, saopštio, da je započelo nezavisno delovanje Kosova… »

Hoti: Energetska nezavisnost – uspeh Kosova

Nova 14.12.2020
Energetska nezavisnost jedan je od zajedničkih uspeha Kosova i međunarodnih partnera, oglasio se danas kosovski premijer, Avdulah Hoti, nakon što je prethodno njegov kolega iz Albanije, Edi Rama, saopštio, da je danas započelo nezavisno delovanje… »

"Za nasilje su krivi Meta i opozicija"

B92 11.12.2020
Tirana -- Albanski premijer Edi Rama optužio je danas predsednika Iljira Metu i opozicione stranke za nasilje na protestima organizovanim prethodne dve noći. Protesti su organizovani zbog ubistva 25-godišnjeg Klodijana Raše. On je na svom nalogu na… »

Rama optužio Metu i opoziciju za nasilje na protestima: "Oni su podstrekači i organizatori"

Blic 11.12.2020
Albanski premijer Edi Rama optužio je danas predsednika Iljira Metu i opozicione stranke za nasilje na protestima organizovanim prethodne dve noći zbog ubistva 25-godišnjeg Klodijana Raše. On je na svom Tviteru napisao da nasilje vređa uspomenu na… »

Edi Rama optužio opoziciju za nasilje na protestima

Nova 11.12.2020
Albanski premijer Edi Rama optužio je danas predsednika Iljira Metu i opozicione stranke za nasilje na protestima organizovanim prethodne dve noći zbog ubistva 25-godišnjeg Klodijana Raše. Zbog ubistva mladića i nasilja na ulicama gradova juče je… »

Haos na ulicama Tirane, policija upotrebila vodene topove! (video)

Alo 11.12.2020
Albanski demonstranti su se večeras drugi dan uzastopno sukobili s policijom u Tirani na protestu zbog ubistva 25-godišnjaka koji je prekršio policijski čas uveden zbog pandemije korona virusa. Odmah nakon što je počeo protest, premijer Albanije Edi… »

Haos se nastavlja na ulicama tirane, ministar podneo ostavku: Letele kamenice, policija uzvratila suzavcem i vodenim topovima!

Kurir 10.12.2020
Albanski demonstranti su se večeras drugi dan uzastopno sukobili s policijom u Tirani na protestu zbog ubistva 25-godišnjaka koji je prekršio policijski čas uveden zbog pandemije korona virusa. Odmah nakon što je počeo protest, premijer Albanije Edi… »

Novi sukobi demonstranata s policijom u Tirani

N1 Info 10.12.2020
Albanski demonstranti su se drugi dan uzastopno sukobili s policijom u Tirani na protestu zbog ubistva 25-godišnjaka koji je prekršio policijski čas uveden zbog pandemije koronavirusa. Odmah nakon što je počeo protest, premijer Albanije Edi Rama… »

Smrt mladića u Albaniji: Ministar unutarnjih poslova podnio ostavku

Al Jazeera 10.12.2020
Snage reda su koristile suzavac i vodene topove u rastjerivanju demonstranata u Tirani. Albanski ministar unutarnjih poslova Sander Lleshaj podnio je ostavku u četvrtak nakon smrti mladića kojeg je ubila policija tokom policijskog sata uvedenog u sklopu… »

Vesti dana »