Edi Rama

Rama pozvao Vučića da nedvosmisleno osudi Vulinovu izjavu o velikoj Albaniji

Novi magazin pre 28 dana
Premijer Albanije Edi Rama pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nedvosmisleno osudi izjavu srpskog ministra odbrane o "velikoj Albaniji" i ujedinjenju Srba. Rama je na Tviteru upitao Vučića da li je izjava ministra odbrane Srbije… »

Rama: Vulin se sprda sa praznim mozgovima; Vulin: Da ima pameti Rama ne bi pokušavao da napravi veliku Albaniju

Radio 021 pre 28 dana
Premijer Albanje Edi Rama danas je objavom na Tviteru upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li je saopštenje ministra odbrane Aleksandra Vulina istina ili je to šala "koja se sprda sa praznim mozgovima i prljavim ustima zbog kojih je region… »

"Ne mogu iz Beograda ništa da nam kažu": Kosovo i Albanija potpisali 13 sporazuma, a Rama je uputio poruku Srbiji (video)

Blic pre 28 dana
Kosovo i Albanija potpisali su 13 sporazuma i memoranduma saradnje u raznim područjima. Tokom zajedničkog zasedanja vlada Kosova i Albanije u Tirani prisustvovala su oba premijera, Avdulah Hoti i Edi Rama, koji je tokom sastanka uputio i poruku Srbiji.… »

Vulin: Šiptari častan narod, ne bi ih poredio sa Ramom

Dnevnik pre 28 dana
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da albanski premijer Edi Rama ne bi pokušavao da napravi "veliku Albaniju", i ne bi se slikao ispod zastave "velike Albanije" "da ima pameti", a da brine o miru u regionu ne bi hvalio ubice iz… »

Rama pozvao Vučića da osudi izjavu Vulina o velikoj Albaniji: Da li je to šala?

N1 Info pre 28 dana
Premijer Albanije Edi Rama pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nedvosmisleno osudi izjavu srpskog ministra odbrane o "velikoj Albaniji" i ujedinjenju Srba, upitavši da li je u pitanju šala. Rama je na Tviteru upitao Vučića da li je… »

Vulinov žestok odgovor: Pokazao Rami gde mu je mesto, poljuljao mu velikoalbanski presto

Srbija danas pre 28 dana
Vulin je rekao i da su Šiptari častan narod koji je dao Esad-pašu Toptanija i da ih nikada ne bi poistovetio sa Ramom. Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da albanski premijer Edi Rama ne bi pokušavao da napravi "veliku Albaniju", i ne bi… »

Rama pozvao Vučića da nedvosmisleno osudi Vulinovu izjavu o velikoj Albaniji

Beta pre 28 dana
Premijer Albanije Edi Rama pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nedvosmisleno osudi izjavu srpskog ministra odbrane o "velikoj Albaniji" i ujedinjenju Srba. Rama je na Tviteru upitao Vučića da li je izjava ministra odbrane Srbije… »

“Predsedniče Vučiću, da li je ovo stvarno ili je to ‘meme’?”: Rama pozvao predsednika Srbije da nedvosmisleno osudi…

Nedeljnik pre 28 dana
Foto: Profimedia (Beta) – Premijer Albanije Edi Rama pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nedvosmisleno osudi izjavu srpskog ministra odbrane o “velikoj Albaniji” i ujedinjenju Srba. Rama je na Tviteru upitao Vučića da li je… »

Vulin: Šiptare nikad ne bih poistovetio sa Ramom

Sputnik pre 28 dana
Albanski premijer Edi Rama pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da osudi izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je njegovu najavu da će luka Drač biti kosovska, ocenio kao nastavak rada na stvaranju „velike Albanije“… »

Rama proziva Vučića zbog Vulina: Isprani mozgovi i prljava usta

Al Jazeera pre 28 dana
Ministar odbrane Srbije je izjavu albanskog premijera o luci Drač komentirao kao nastavak na radu stvaranja 'velike Albanije'. Albanski premijer Edi Rama pozvao je u subotu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da osudi izjavu ministra odbrane Srbije… »

Vesti dana »