Edi Rama

Vučić i Tači za istim stolom u Briselu Pitanje o nastavku pregovora i na oproštajnoj večeri Federike Mogerini

Press pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje večeras u Briselu na oproštajnoj radnoj večeri, koju je priredila visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini. Foto:blic Mogerini je Vučića i lidere Zapadnog Balkana… »

Haradinaj "izvisio": Edi Rama druguje sa Kurtijem, ali jedna stvar je ostala ista

Blic pre 18 dana
Prvo je bio pobednik, pa čovek sa kojim će praviti "veliku Albaniju", a onda i "magarac" i onaj koji ne razume stvari. To je u najkraćem odnos doskorašnjeg kosovskog i albanskog premijera Ramuša Haradinaja i Edija Rame. Međutim, izgleda je Rama ovih… »

Rama: Grčka je zemlja za primer u naporima da prihvati izbeglice

Blic pre 18 dana
Grčka je "zemlja za primer u naporima da prihvati ljude koji su očajni i izbeglice koje pokušavaju da izbegnu ratove", izjavio je danas u Atini albanski premijer Edi Rama i dodao da ono što prolaze Grčka i Italija odražava nedostatak zajedničke… »

Vučić: Naš strateški put je put ka Evropskoj uniji FOTO

B92 pre 18 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je u Briselu na oproštajnoj radnoj večeri, koju je priredila visoka predstavnica EU Federika Mogerini. Mogerinijeva je Vučića i lidere Zapadnog Balkana dočekala u sedištu Evropske diplomatske službe… »

Albanija može da uništi samu sebe!

Alo pre 18 dana
Grčka je "zemlja za primer u naporima da prihvati ljude koji su očajni i izbeglice koje pokušavaju da izbegnu ratove", izjavio je danas u Atini albanski premijer Edi Rama i dodao da ono što prolaze Grčka i Italija odražava nedostatak zajedničke… »

Vučić napravio šou u Briselu: Pogledajte kako je srpski predsednik izblamirao i uništio Hašima Tačija! (video)

Kurir pre 18 dana
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini priredila je u Briselu oproštajnu radnu večeru za lidere Zapadnog Balkana. Radnoj večeri osim predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, prisustvuju i predsednik… »

Rama: Grčka je zemlja za primer

B92 pre 18 dana
Grčka je "zemlja za primer u naporima da prihvati ljude koji su očajni i izbeglice koje pokušavaju da izbegnu ratove", kaže albanski premijer Edi Rama. Rama je dodao da ono što prolaze Grčka i Italija odražava nedostatak zajedničke evropske… »

Rama ne veruje EU: Često ne drži reč, a nema ni volje, ni kapaciteta da reši kosovsko pitanje

B92 pre 19 dana
"Čini se da EU nema ni volje ni kapaciteta da u dijalogu Beograda i Prištine reši kosovsko pitanje, ali i da, kako je rekao, često ne drži reč." To je izjavio albanski premijer Edi Rama. Rama je učestvujući na konferenciji "Američka politika na… »

Šta će biti teme oproštajnog sastanka Mogerinijeve i lidera Zapadnog Balkana

RTS pre 20 dana
Predsednik Srbije u utorak će u Briselu biti gost na radnoj večeri koju šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini organizuje za lidere sa Zapadnog Balkana. Dolazak su potvrdili predsednik Crne Gore Milo Đukanović, kosovski predsednik Hašim… »

Rama: Posle odluke EU od 18. oktobra, ništa nije isto

Sputnik pre 19 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da se čini da Evropska unija nema ni volje ni kapaciteta da u dijalogu Beograda i Prištine reši kosovsko pitanje, ali i da, kako je rekao, često ne drži reč, prenosi Tanjug. Rama je, učestvujući na… »

Vesti dana »