Edi Rama

"Merkel pažljivo prati sve što se dešava na Balkanu"

Alo pre 10 dana
On sve zna. Premijer Albanije Edi Rama razgovarao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o daljim ulaganjima EU na Balkanu, ali i o regionalnom "mini Šengenu", piše prištinski Zeri. Rama je rekao da Merkelova pažljivo prati sve što se dešava na… »

Uprkos "varničenju" sa susedstvom, pohvale u izveštaju EK o Srbiji s regionom

N1 Info pre 14 dana
Pozitivna ocena - nije baš tako čest slučaj u izveštajima Evropske unije o Srbiji. Ipak, u izveštaju koji je evropski komesar Oliver Verhelji predstavio u Beogradu, Srbija je dobila pozitivne ocene za regionalnu saradnju. Evropska komisija je… »

Vulin: Neka se Rama izvini za podršku ubicama iz OVK

Danas pre 16 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas, povodom verbalne note koju je Ministarstvo spoljnih poslova Albanije uručilo Srbiji zbog njegovih uvreda kojima kvalifikuje Albance, da albanski premijer Edi Rama treba da se izvini za „Žutu kuću i… »

Albanija poslala verbalnu notu Srbiji zbog Vulinovih izjava, Vulin traži izvinjenje

Slobodna Evropa pre 16 dana
Premijer Albanije Edi Rama saopštio je da je Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje pozvalo ambasadora Srbije u Tirani kako bi mu predao verbalnu notu, a nakon izjava srpskog ministra odbrane, Aleksandra Vulina. Rama je kazao da neće tolerisati nijednu… »

Albanija poslala verbalnu notu Srbiji zbog Vulinovih izjava, Vulin traži izvinjenje

Radio 021 pre 16 dana
Premijer Albanije Edi Rama saopštio je da je Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje pozvalo ambasadora Srbije u Tirani kako bi mu predao verbalnu notu, nakon izjava srpskog ministra odbrane, Aleksandra Vulina, prenosi Radio slobodna Evropa… »

Vulin: Neka se Rama izvini za podršku ubicama iz OVK…

Nedeljnik pre 16 dana
Foto: Beta (BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Darimir Banda/MO) (Beta) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas, povodom verbalne note koju je Ministarstvo spoljnih poslova Albanije uručilo Srbiji zbog njegovih uvreda kojima kvalifikuje… »

Vulin: Neka se Rama izvini za podršku ubicama iz OVK

Novi magazin pre 16 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas, povodom verbalne note koju je Ministarstvo spoljnih poslova Albanije uručilo Srbiji zbog njegovih uvreda kojima kvalifikuje Albance, da albanski premijer Edi Rama treba da se izvini za "Žutu kuću i… »

Šiptare boli istina! Tirana uručuje protestnu notu ambasadoru Srbije!

Pravda pre 16 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da neće tolerisati uvrede koje dolaze od predstavnika Vlade Srbije, kao i da je albansko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo na razgovor ambasadora Srbije u Tirani kako bi mu uputili protestnu notu zbog… »

Tirana uručuje protestnu notu zbog izjava Vulina

RTS pre 16 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je ministarstvo inostranih poslova pripremilo protestnu notu Beogradu jer, kako kaže, neće tolerisati uvrede u nedavnim izjavama ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina. Edi Rama je rekao da je MIP pozvao… »

Rama zapretio: Neću tolerisati uvrede iz Srbije

B92 pre 16 dana
Albanski premijer Edi Rama kaže da neće tolerisati uvrede koje dolaze od predstavnika Vlade Srbije. Dodaje da je albansko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo na razgovor ambasadora Srbije u Tirani kako bi mu uputili protestnu notu zbog nedavnih izjava… »

Vesti dana »