Edi Rama

Haos među šiptarima: Zašto je “mini Šengen” posvađao Tiranu i Prištinu? (video)

Pravda pre 4 dana
Ideja o “mini Šengenu” na prostoru Zapadnog Balkana, koju zastupaju Aleksandar Vučić, Edi Rama i Zoran Zaev, izazvala je brojne oštre reakcije političkih krugova u regionu, posebno među albanskim političarima na Kosovu, što je u poslednja dva… »

Odgovor Ediju Rami: On je predsednik države koja se zove Albanija

B92 pre 3 dana
Kosovski politički analitičar Albinot Maloku kaže da albanski premijer Edi Rama ne može sklopiti sporazum u ime države Kosovo, navodi portal Analitika. Maloku je komentarisao sastanak koji se desio u nedelju između albanskog premijera Edija Rame… »

“Političari u Prištini ugrožavaju spoljnu politiku Albanije. Porazgovaraćemo o tome…”

Nedeljnik pre 3 dana
Foto: Profimedia Albanski premijer Edi Rama izjavio je da političari u Prištini, suprotstavljanjem inicijativi za stvaranje “malog šengena”, ugrožavaju spoljnu politiku Albanije, prenosi N1. Rama je, u izjavi albanskoj televiziji “Top čenel”… »

Rama: Ogranak Samoopredeljenja u Tirani zabluda Kurtija

Danas pre 4 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je u intervjuu za Top Chanel da je otvaranje ogranka Pokreta Samoopredeljenje (LVV) u Tirani vidi kao zabludu Aljbina Kurtija na putu tranzicije od opozicije do vlasti, piše Gazeta Express. Rama je upitao kako bi se… »

Rama kritikuje političare iz Prištine: Zbog unutrašnjih političkih interesa ugrožavaju spoljnu politiku Albanije

Večernje novosti pre 4 dana
Albanski premijer je naveo i da ga rukovodstvo u Prištini nije pitalo za mišljenje kada je odlučilo da uvede takse na robu iz Srbije. Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da političari u Prištini, suprostavljanjem zajedničkoj inicijativi za… »

Balkanska unija

Danas pre 5 dana
Crvena tačka Pukom slučajnošću ili veoma svesnom namerom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, okupili su se na novoj rundi razgovora o „mini Šengenu“. Oni su se okupili na dan… »

Rama: Priština ugrožava spoljnu politiku Albanije

RTS pre 5 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da političari u Prištini, suprotstavljanjem zajedničkoj inicijativi za stvaranje balkanskog "mini-šengena", ugrožavaju spoljnu politiku Albanije zarad svojih unutrašnjih političkih interesa. Edi Rama je za… »

Rama: Priština ugrožava spoljnu politiku Albanije

Dnevnik pre 4 dana
TIRANA: Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da političari u Prištini, suprostavljanjem zajedničkoj inicijativi za stvaranje balkanskog "mini Šengena", ugrožavaju spoljnu politiku Albanije zarad svojih unutrašnjih političkih interesa. Rama… »

Lažna država dobija novog neprijatelja! Verovali ili ne, to je Albanija! Edi Rama: Priština nas ugrožava! Staćemo na put…

Pravda pre 5 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da političari u Prištini, suprostavljanjem zajedničkoj inicijativi za stvaranje balkanskog „mini Šengena“, ugrožavaju spoljnu politiku Albanije zarad svojih unutrašnjih političkih interesa. Rama je za… »

Rama: Političari u Prištini ugrožavaju spoljnu politiku Albanije

N1 Info pre 4 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da političari u Prištini, suprotstavljanjem inicijativitivi za stvaranje "malog šengena", ugrožavaju spoljnu politiku Albanije zbog svojih unutrašnjepolitičkih interesa, prenela je agencija MIA. Takozvani "mali… »

Vesti dana »