Edi Rama

Obradovaće mu se i makedonci i šiptari: Makron u novembru u Skoplju i Tirani?

Pravda pre 8 sati
On je prošle nedelje na Samitu EU blokirao početak pristupnih pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom. Makron je na konferenciji za medije nakon sastanka sa evropskim liderima u Briselu najavio da planira da poseti Skoplje i Tiranu kako bi se… »

Čekajući briselskog Godoa

Politika pre 3 sata
Francuska rampa za otvaranje pristupnih pregovora s Evropskom unijom Severnoj Makedoniji posredna je poruka Srbiji i Crnoj Gori, koje se nadaju da će uspeti da se 2025. godine pridruže evropskom klubu. Posle vesti iz Brisela da od otvaranja pregovora s… »

Makron u novembru u Skoplju i Tirani?

B92 pre 8 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron narednog meseca bi mogao da poseti Skoplje i Tiranu, prenose pojedini albanski mediji. On je prošle nedelje na Samitu EU blokirao početak pristupnih pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom Makron je na… »

Baša optužuje Ramu za neuspeh: U Albaniji prolazi propaganda, ali ne u EU

B92 pre 2 dana
Albanski premijer Edi Rama kaže da odlaganje pregovora je rezultat nepostizanja jedinstvenog stava u EU. Lider opozicije Ljuljzim Baša optužuje vlast u Tirani. Albanski premijer Edi Rama izjavio je, povodom odluke EU da odloži pregovore sa Tiranom o… »

Rama najavio sastanak sa Kurtijem

Blic pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će se narednih dana sastati sa liderom Pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem i da će mu predložiti državne ministre za saradnju, prenosi Kljan Kosova. "Da bismo produbili saradnju, morali bismo da imamo… »

Udružuju se srpski neprijatelji! Edi rama se sastaje sa Kurtijem!

Pravda pre 4 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će se narednih dana sastati sa liderom Pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem. On će mu tom prilikom predložiti državne ministre za saradnju, prenosi Kljan Kosova. „Da bismo produbili saradnju, morali… »

Rama se sastaje sa Kurtijem

B92 pre 4 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će se narednih dana sastati sa liderom Pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem. On će mu tom prilikom predloĹľiti drĹľavne ministre za saradnju, prenosi Kljan Kosova. „Da bismo produbili saradnju… »

Rama najavio sastanak sa Kurtijem

RTS pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će se narednih dana sastati sa liderom Pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem i da će mu predložiti državne ministre za saradnju, prenosi "Klan Kosova". Edi Rama navodi da se raduje susretu sa Kurtijem. "Da… »

Albanija, opozicija optužuje, Rama ne podnosi ostavku

RTS pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama odbacio je ideju opozicije da se stanje na političkoj sceni, posle neuspeha da obezbedi početak pregovora sa EU, proveri vanrednim parlamentarnim izborima. Opozicija besna. "Umesto da ubeđuju Bundestag, grlili su se i ljubili… »

Rama: Uradili smo ono što su tražili

Vesti online pre 4 dana
Uradili smo ono što su nam tražili, izjavio je albanski premijer Edi Rama. On je to rekao u zajedničkom saopštenju za štampu nakon sastanka sa komesarom EU za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom u sedištu Evropske komisije u… »

Vesti dana »