Edi Rama

Danas kreće vakcinacija u Albaniji

Alo pre 6 dana
Albanija danas počinje vakcinaciju protiv kovid-19, najavio je premijer Edi Rama. - Dobre vesti. Sutra započinjemo vakcinaciju protiv kovida-19 - napisao je Rama u nedelju na Fejsbuku. Detalji procesa vakcinacije još uvek nisu poznati, prenosi Exit.al… »

U Albaniji 562 novozaražena, preminulo osam osoba

Dnevnik pre 8 dana
TIRANA: U Albaniji su u poslednja 24 sata potvrđena 562 nova slučjaja koronavirusa, a preminulo je osam osoba. Kako je objavljeno na sjatu za praćenje pandemije Worldometers, u toj zemlji je do sada zaraženo 63.595 osoba, od kojih je 1.241 preminula… »

Imunizacija u celom regionu: Albanija sutra započinje vakcinaciju protiv kovida-19

Srbija danas pre 7 dana
Albanija će sutra započeti vakcinaciju protiv kovida-19, najavio je premijer Edi Rama. - Dobre vesti. Sutra započinjemo vakcinaciju protiv kovida-19 - izjavio je Rama. Detalji procesa vakcinacije još uvek nisu poznati. Vlada je obezbedila 500.000 doza… »

Analitičar Milovan Jovanović o Balkanu 2021: Nemačku očekuju izbori, Merkel će nastojati da se završi dijalog Beograda i…

Kurir pre 8 dana
- Mislim da ne treba gajiti prevelika očekivanja da će se talas političkih promena na Balkanu koji je započeo 2020. u Crnoj Gori u 2021. se preseliti u druge zemlje Balkana – kaže Milovan Jovanović, novinar i politički analitičar. – Ono što… »

Srpski novinar otkriva šta čeka Srbiju: Merkel će do septembra uz pomoć SAD učiniti sve da reši kosovsko pitanje!

Srbija danas pre 8 dana
- Mislim da ne treba gajiti prevelika očekivanja da će se talas političkih promena na Balkanu koji je započeo 2020 u Crnoj Gori u 2021. se preseliti u druge zemlje Balkana – kaže za Milovan Jovanović, novinar i politički analitičar. - Ono što… »

Rama i Erdogan osnovali Savet

B92 pre 11 dana
Albanski premijer Edi Rama i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potpisali su danas sporazum o osnivanju albansko-turskog Saveta za stratešku saradnju. Osnivanje Saveta znači da će saradnja Albanije i Turske biti produbljena, prenosi albanski… »

Rama i Erdogan osnovali Savet za stratešku saradnju dve zemlje, Turska obnavlja džamiju u Skadru

RTV pre 11 dana
ANKARA - Albanski premijer Edi Rama i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potpisali su danas sporazum o osnivanju albansko-turskog Saveta za stratešku saradnju. Osnivanje Saveta znači da će saradnja Albanije i Turske biti produbljena, prenosi… »

Turska će finansirati obnovu džamije na Skadru

Nova pre 11 dana
Turski predsednik Redžep tajip Erdogan izjavio je danas da će iz turskog državnog fonda biti finansirana obnova glavne džamije u Skadru, u Albaniji. Albanski premijer Edi Rama i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potpisali su danas sporazum o… »

Rama i Erdogan osnovali specijalan Savet!

Alo pre 11 dana
Albanski premijer Edi Rama i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan potpisali su danas sporazum o osnivanju albansko-turskog Saveta za stratešku saradnju. Osnivanje Saveta znači da će saradnja Albanije i Turske biti produbljena, prenosi albanski… »

Rama predao dužnost šefa diplomatije Olti Džački

B92 pre 12 dana
Edi Rama predao je dužnost ministra spoljnih poslova Olti Džački, navodeći da mu je taj zadatak bio dodatni teret i da je rezultat institucionalnog zastoja. Rama je u januaru 2019. godine preuzeo dužnost ministra spoljnih poslova, nakon što je… »

Vesti dana »