Edi Rama

Mere koje će privrednicima olakšati poslovanje: Osnovan Poslovni savet za manje barijera na Zapadnom Balkanu

Srbija danas pre 18 dana
Predsednike šest regionalnih komora, članica Komorskog investicionog foruma, danas popodne primiće albanski premijer Edi Rama. Komorski investicioni forum zapadnobalkanske šestorke (KIF ZB6), na današnjoj sednici Upravnog odbora u Tirani, osnovao je… »

„Ukloniću i granicu sa Srbijom“

Vesti online pre 19 dana
Albanski premijer Edi Rama reagujući na izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina o velikoj Albaniji rekao je da postoji jednostavna istina koja se ne može promeniti, da je srpska vojska napala Kosovo, a ne obrnuto, prenosi prištinski portal Reporteri… »

Rama i Vulin nastavili prepirku o oslobodiocima, zločincima, „velikoj Albaniji“

Danas pre 19 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je u Tirani da su pripadnici nekadašnje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) bili oslobodioci, da je etničko čišćenje na Kosovu izvela Vojska Jugoslavije i da se „ubice nalaze u Beogradu“. „Što se OVK tiče… »

Rama i Vulin nastavili prepirku o oslobodiocima, zločincima, 'velikoj Albaniji'

Beta pre 19 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je u Tirani da su pripadnici nekadašnje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) bili oslobodioci, da je etničko čišćenje na Kosovu izvela Vojska Jugoslavije i da se "ubice nalaze u Beogradu". "Što se OVK tiče, oni su… »

Rama i Vulin nastavili prepirku o oslobodiocima, zločincima, "velikoj Albaniji"

Novi magazin pre 19 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je u Tirani da su pripadnici nekadašnje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) bili oslobodioci, da je etničko čišćenje na Kosovu izvela Vojska Jugoslavije i da se "ubice nalaze u Beogradu". "Što se OVK tiče, oni su… »

Vulin odbrusio rami: Premijer zemlje gde se nalazi Žuta kuća da bira reči! Gadi mi se onaj ko stvara "Veliku Albaniju"!

Mondo pre 19 dana
Srpski ministar žestoko opleo po albanskom premijeru! Srpski ministar žestoko opleo po albanskom premijeru! Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira… »

Rama mi se gadi! Brani teroriste i pravi veliku albaniju! Vulin traži od premijera Albanije da kleči!

Pravda pre 19 dana
Premijer zemlje u kojoj se nalazi "žuta kuća", mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući tako na izjave premijera… »

Vulin: Rama da bira reči kada govori o zločinima

RTS pre 19 dana
Reagujući na izjave Edija Rame, ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da premijer zemlje u kojoj se nalazi "žuta kuća", mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima… »

Vulin: Rama mora da bira reči

Nova pre 19 dana
Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”… »

Vulin: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Beta video pre 19 dana
BEOGRAD - ``Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj… »

Vesti dana »