Edi Rama

O čemu se sinoć razgovaralo u Ohridu, policija podržala demonstrante u Boliviji, parlamentarni izbori u Španiji: Vaš…

Nedeljnik pre 7 dana
Foto Tanjug/Profimedia/Profimedia SASTANAK VUČIĆA, ZAEVA I RAME – Sinoć su se u Ohridu sastali predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama. Oni su „utvrdili deklaraciju sa spiskom… »

Šta su se Vučić, Rama i Zaev dogovorili na sastanku u Ohridu

Sputnik pre 7 dana
Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama su, prema Tanjugovim informacijama, postigli dogovor o konkretnim merama koje će doprineti razvoju i rastu Srbije, Makedonije i Albanije. Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez… »

Pao dogovor između Vučića, Rame i Zaeva!

Alo pre 7 dana
Konkretno! Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su sinoć, kako… »

Rama, Zaev i Vučić se sastali u Ohridu, utvrđena deklaracija o saradnji

N1 Info pre 7 dana
Uoči sastanka čelnika Zapadnog Balkana u nedelju, u Ohridu, predsednik Vlade Severne Makedonije Zoran Zaev, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Albanije Edi Rama sastali su se večeras i "utvrdili deklaraciju sa spiskom prioriteta i mera za… »

Nesuđeni predsednik Kosova novi šef kosovske diplomatije?

Vesti online pre 8 dana
Prema navodima Ekspresa koalicija PS-DSK osim šefa diplomatije, traži ličnosti koje bi postavila na čelo ostalih vladinih resora i van redova svojih stranaka, kako bi izgradili kredibilnu vladu. Bivši šef stranke ORA Veton Suroi, mogao bi da postane… »

Ohrid pod policijskom opsadom, počela trilaterala Srbije, Severne Makedonije i Albanije

Telegraf pre 8 dana
U Novom Sadu, pre mesec dana dogovorena je konkretizacija incijative koja treba da ojača privrede tri zemlje i poveća njihovu atraktivnost za investitore, a u već u Ohridu bi mogle biti dogovorene konkretne mere za realizaciju slobodnog protoka ljudi… »

Šta je dogovoreno na sastanku u Ohridu

RTS pre 8 dana
Samo mesec dana od pokretanja inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su večeras, kako saznaje… »

Šta je dogovoreno na sastanku u Ohridu?

B92 pre 8 dana
Ohrid -- Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama su, prema Tanjugovim informacijama, postigli dogovor o konkretnim merama koje će doprineti razvoju i rastu tri zemlje. Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za… »

Sve oči Balkana uprte u trojicu lidera!

Alo pre 8 dana
Trilateralni sastanak. * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu * Pre mesec dana dogovorena je konkretizacija incijative koja treba da ojača privrede tri… »

Vučić, Zaev i Rama o “malom Šengenu” u Ohridu

Studio B pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre mesec dana… »

Vesti dana »