Edi Rama

Rama: Albanija će deo vakcina donirati lekarima u Prištini

Blic pre 24 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da će Tirana donirati zdravstvenim radnicima u kovid bolnicama u Prištini izvesne količine od prvog kontingenta vakcina protiv korona virusa koje bude nabavila. Oni će se, kako je rekao, vakcinisati u isto… »

Rama: Albanija obezbedila 500.000 vakcina, deo će dati Kosovu

Radio 021 pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je Albanija obezbedila 500.000 vakcina protiv korona virusa, napomenuvši da će određene količine distribuirati i Kosovu. Rama je najavio da će prve doze vakcina stići u Albaniju u drugoj polovini… »

Rama: Albanija će donirati vakcine Kosovu

Al Jazeera pre 24 dana
Albanija neće okrenuti leđa Kosovu, poručio je premijer Albanije. Premijer Albanije Edi Rama rekao je da je osigurano 500.000 doza Pfizer vakcine protiv korona virusa, te da će određenu količinu donirati Kosovu. Rama je u videoporuci izjavio da će… »

Beograd poslao vakcine na sever Kosova i Metohije, rekacija iz Tirane

B92 pre 24 dana
Tirana -- Albanski premijer Edi Rama kaže da će Tirana donirati zdravstvenim radnicima u bolnicama u Prištini izvesne količine prvog kontingenta vakcina protiv kovida 19. Oni će se, kako je rekao, vakcinisati u isto vreme kada i zdravstveni radnici u… »

Rama: Albanija će određenu količinu vakcina donirati Kosovu

N1 Info pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama je rekao da je obezbeđeno 500.000 doza Fajzer vakcine protiv koronavirusa, te da će određenu količinu donirati Kosovu. Rama je u video poruci izjavio da će prve doze vakcine, ukupno 10.750, u Albaniju stići „početkom… »

Rama: Albanija će donirati vakcine Kosovu

Novi magazin pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama je danas rekao da je obezbedjeno 500.000 doza Fajzer vakcine protiv koronavirusa, te da će odredjenu količinu donirati Kosovu. Rama je danas u video poruci izjavio da će prve doze vakcine, ukupno 10.750, u Albaniju stići… »

Rama presekao: Deo vakcina šalje lekarima na Kosovo i Metohiju

Srbija danas pre 24 dana
Rama je na konferenciji za novinare rekao da je Albanija obezbedila 500.000 doza vakcina kompanije Fajzer. Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da će Tirana donirati zdravstvenim radnicima u kovid bolnicama u Prištini izvesne količine od prvog… »

Rama: Albanija će donirati vakcine Kosovu

Slobodna Evropa pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama poručio je da je obezbeđeno 500.000 doza Fajzer vakcine protiv korona virusa, te da će određenu količinu donirati Kosovu. Rama je u video poruci 1. januara izjavio da će prve doze vakcine, ukupno 10.750, u Albaniju stići… »

Rama: Deo vakcina Kosovu

RTV pre 24 dana
TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je Albanija zvanično obezbedila 500.000 vakcina protiv korona virusa, napomenuvši da će određene količine distribuirati i Kosovu. Rama je najavio da će prve doze vakcina stići u Albaniju u… »

Rama šalje fajzerove vakcine u Prištinu: "Vakcinisaćemo naše heroje na Kosovu!"

Pravda pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je Albanija zvanično obezbedila 500.000 vakcina protiv korona virusa, napomenuvši da će određene količine distribuirati i Kosovu. Rama je najavio da će prve doze vakcina stići u Albaniju u drugoj… »

Vesti dana »