Edi Rama

Mali Šengen posvađao albance: Edi Rama na stubu srama zbog podrške inicijativi Srbije

Blic pre 7 dana
Inicijativa predsednika Srbije i premijera Albanije i Severne Makedonije „mini Šengen“ izaziva sve veći broj negativnih reakcija u Prištini. Najnovija i jedna od najoštrijih uperena je prema premijeru Albanije, Ediju Rami, a kojom kosovski… »

Mali Šengen: Šta podrazumeva, koga uključuje i kad je sledeći sastanak

Telegraf pre 7 dana
"Mali Šengen" podrazumeva više konkretnih mera, koje će unutar postora tri zemlje regiona obezbediti punu slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala, što je jedna od temeljnih vrednosti Evropske unije. Mesec dana posle pokretanja inicijative za "… »

Politički lideri Kosova protiv 'malog Šengena'

Slobodna Evropa pre 8 dana
Ideji "malog Šengena", u koju su predsednik Srbije i premijeri Severne Makedonije i Albanije juče sa samita u Ohridu ponovo pozvali i ostale države regiona, na Kosovu se ne protivi samo predsednik Hašim Tači, koji je odbio i učestvovati na ovom… »

Rama: Uključiti Kosovo u mali Šengen

Politika pre 7 dana
OHRID – Premijer Albanije Edi Rama poručio je danas na konferenciji za medije u Ohridu, gde je održan sastanak o „malom Šengenu”, da bi u tu inicijativu trebalo uključiti i Kosovo „na ravnopravan način i na legalnim osnovama”, te da… »

Rama u patikama: Buni se zbog Kosova - traži da bude ravnopravno

Mondo pre 8 dana
Premijer Albanije Edi Rama poručio je danas na konferenciji za medije u Ohridu, gde je održan sastanak o „malom šengenu", da bi u tu inicijativu trebalo uključiti i Kosovo "na ravnopravan način i na legalnim osnovama". Premijer Albanije Edi Rama… »

Rama: Mali Šengen treba da obuhvati sve zemlje Zapadnog Balkana

Novi magazin pre 8 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Ohridu da u inicijativi poznatoj kao "mali Šengen" nema ničeg novog osim omogućavanja slobode kretanja ljudi, roba, usluga i kapitala na čitavom Zapadnom Balkanu i da ona treba da obuhvati sve zemlje… »

Rama: Koliko se sećam, Srbija ni tada nije priznala Kosovo

Vesti online pre 8 dana
Premijer Albanije Edi Rama uputio je oštru kritiku na račun predsednika Hašima Tačija i lidera DSK Ise Mustafe, koji su danas govorili negativno o sastanku održanom u Ohridu u sklopu inicijative za slobodno kretanje na Zapadnom Balkanu, koja je… »

(Video) Ohrid: Dogovorene četiri mjere u okviru inicijative ‘mali Schengen’

RTV Novi Pazar pre 8 dana
Predsjednik Srbije izjavio je da će dogovorene mjere značajno unaprediti investicioni ambijent u zemljama koje budu uključene u inicijativu. Među mjerama koje su sinoć u okviru ideje „mali Schengen“ u Ohridu dogovorili predsjednik Srbije… »

Abdiđiku: Mini Šengen kojeg promoviše Rama protiv postojanja Kosova kao države

Novi magazin pre 8 dana
Bivši i novo izabrani poslanik Demokratskog saveza Kosova(DSK) Ljumir Abdiđiku je izjavio da je ideja o mini Šengenu koju promoviše albanski premijer Edi Rama uperena protiv postojanja Kosova kao nezavisne i suverene države. U odgovoru na kritike… »

Profesor traži da se Edi Rama proglasi nepoželjnim na Kosovu zbog Mini Šengena

N1 Info pre 8 dana
Inicijativa predsednika Srbije i premijera Albanije i Severne Makedonije o tzv. "Mini Šengenu“ izaziva sve veći broj negativnih reakcija u Prištini. Najnovija i jedna od najoštrijih uperena je prema premijeru Albanije Ediju Rami, a kojom kosovski… »

Vesti dana »

Huti oteli tri broda u Crvenom moru

Večernje novosti pre 4 satajoš 1 povezana

Vučić neće leteti avionom mesec dana

Večernje novosti pre 4 satajoš 1 povezana

Danas umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Blic pre 50 minutajoš 2 povezane