Edi Rama

Rama: Želim da uklonim granicu i sa Srbijom

Pravda pre 18 dana
Albanski premijer Edi Rama, istakao je da je bio “vrlo jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije”. “Želimo da uklonimo granicu i sa Srbijom, i albanski ekstremisti ovo ne vole. Cilj im je da danas budu taoci kandži… »

Vulin odgovorio rami: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Kurir pre 18 dana
- Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva… »

Vulin uzvraća rami: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, gde su Srbima vadili organe, da bira reči kada govori o…

Večernje novosti pre 18 dana
- PREMIJER zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva… »

Vulin poručio rami: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Srbija danas pre 18 dana
Oglasio se ministar Aleksandar Vulin. - Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas… »

Rama: Želim da uklonim granicu i sa Srbijom

Politika pre 18 dana
TIRANA - Albanski premijer Edi Rama, istakao je da je bio „vrlo jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije”. On je naveo da je prvi uslov sloboda kretanja. „Želimo da uklonimo granicu i sa Srbijom, i albanski ekstremisti… »

Rama bi da obriše granice: Niti pravim veliku Albaniju niti veliku Jugoslaviju

Mondo pre 18 dana
On se takođe osvrnuo i na izjavu Aleksandra Vulina rekavši da od predsednika Vučića očekuje objašnjenje. On se takođe osvrnuo i na izjavu Aleksandra Vulina rekavši da od predsednika Vučića očekuje objašnjenje. Albanski premijer Edi Rama… »

Rama: Želim ukloniti granicu i prema Srbiji

Al Jazeera pre 18 dana
Premjer Albanije je naveo kako je jednostavna istina da je vojska iz Srbije napala Kosovo, a ne obrnuto. Premijer Albansije Edi Rama je izjavio kako je bio "vrlo jasan te da regionalni Schengen postavlja četiri uvjeta Evropske unije". Naveo je kako je… »

Šok izjava edija rame: Želimo da uklonimo granicu i sa Srbijom

Kurir pre 18 dana
Albanski premijer Edi Rama istakao je da je bio "vrlo jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije". On je naveo da je prvi uslov sloboda kretanja. "Želimo da uklonimo granicu i sa Srbijom, i albanski ekstremisti ovo ne vole… »

Rama: Gadi mi se što Vulinova izjava o Velikoj Albaniji nije mim, želim da uklonim granicu sa Srbijom

Radio 021 pre 18 dana
Albanski premijer Edi Rama, istakao je da je bio "vrlo jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije". On je naveo da je prvi uslov sloboda kretanja. "Želimo da uklonimo granicu i sa Srbijom, i albanski ekstremisti ovo ne vole… »

Šok izjava edija rame: Ima neverovatan plan kad govori o granici sa Srbijom

Srbija danas pre 18 dana
Albanski premijer kaže da je bio jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije. Albanski premijer Edi Rama istakao je da je bio "vrlo jasan i da regionalni Šengen postavlja četiri uslova Evropske unije". On je naveo da je prvi… »

Vesti dana »