Edi Rama

Rama: Albanija će opredeliti deo vakcina za Kosovo

Danas pre 24 dana
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je Albanija zvanično obezbedila 500.000 vakcina protiv korona virusa, napomenuvši da će određene količine distribuirati i Kosovu. Rama je najavio da će prve doze vakcina stići u Albaniju u drugoj… »

Rama: Hašim Tači i Kadri Veselji su taoci

Danas pre 26 dana
Albanski premijer Edi Rama rekao je danas u Tirani, posle sastanka sa kandidatom Demokratske partije Kosova (DPK) za premijera i vršiocem dužnosti predsednika te stranke Enverom Hodžajem, da su Hašim Tači i Kadri Veselji taoci, zajedno sa delom… »

Rama: Tači i Veselji su taoci…

Vesti online pre 27 dana
Albanski premijer Edi Rama sastao se danas sa kandidatom DPK za premijera i vršiocem dužnosti predsednika te stranke Enverom Hodžajem. Posle sastanka u Tirani, Rama je rekao da su Hašim Tači i Kadri Veselji taoci, zajedno sa delom istorije Kosova… »

"Tači i Veselji su taoci"

B92 pre 26 dana
Albanski premijer Edi Rama sastao se danas sa kandidatom DPK za premijera i vršiocem dužnosti predsednika te stranke Enverom Hodžajem, prenosi RTK Live. Posle sastanka u Tirani, Rama je rekao da su Hašim Tači i Kadri Veselji taoci, zajedno sa delom… »

Edi rama napao Rusiju zbog pomoći: Ambasada u Tirani mu odgovorila

Pravda pre 26 dana
Ruska ambasada u Tirani reagovala je danas na izjavu albanskog premijera Edija Rame, koji je Sputnjik V nazvao smešnom provokacijom, porukom da je namera bila da im se pomogne. Ambasada je saopštila da je ponudom vakcina reagovala na objavu na Tviteru… »

Albanski premijer rekonstruisao vladu uoči izbora

Novi magazin pre 27 dana
Albanski premijer Edi Rama je danas rekonstruisao Vladu uoči parlamentarnih izbora planiranih za narednu godinu. Rama nije naveo razloge rekonstrukcije Vlade. Rekao je da je šef diplomatije Gent Cakaj podneo ostavku i da će ga zameniti bivši ministar… »

Rama: Ponuda Rusije da nam dostavi vakcine je provokacija

RTV pre 27 dana
TIRANA - Albanski premijer Edi Rama ocenio je danas da je ponuda Rusije, da distribuira Albaniji vakcinu protiv korona virusa "Sputnjik Ve", smešna provokacija. On je tako reagovao na ponudu ambasada Rusije u Tirani, koja je u ponedeljak poručila preko… »

Rama besan na EU: Ostavili ste nas na cedilu, odvija se veliki rat u pozadini nabavki vakcina!

Pravda pre 31 dana
Albanski premijer Edi Rama kritikovao je EU zbog raspodele vakcina protiv korona virusa navodeći da je Unija ostavila zemlje Zapadnog Balkana da čekaju na zalihe vakcina, dok države članice ne obezbede dovoljne količine za svoje građane. On je na… »

Rama besan Na EU: Ostavili ste nas na cedilu, odvija se veliki rat u pozadini nabavki vakcina

Srbija danas pre 31 dana
On je na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak rekao da je EU donela "nesrećnu odluku" da zemljama Zapadnog Balkana isporuči takozvane "viškove vakcina". Albanski premijer Edi Rama kritikovao je EU zbog raspodele vakcina protiv korona virusa… »

Edi Rama besan Na EU: "Ostavili ste nas da čekamo na zalihe vakcina dok ne obezbedite dovoljne količine za svoje građane"

Blic pre 31 dana
Albanski premijer Edi Rama kritikovao je EU zbog raspodele vakcina protiv korona virusa navodeći da je Unija ostavila zemlje Zapadnog Balkana da čekaju na zalihe vakcina, dok države članice ne obezbede dovoljne količine za svoje građane. On je na… »

Vesti dana »