Edi Rama

Predsedavajući OEBS-a Edi Rama nudi pomoć dijalogu u Belorusiji

Insajder 28.08.2020
Predsedavajući OEBS-a, premijer Albanije i njen ministar za Evropu i spoljne poslove Edi Rama, danas je ponudio pomoć Belorusiji koja je u dubokoj krizi posle spornih predsedničkih izbora 9. avgusta. OEBS je danas saopštio da je Rama poručio da će… »

Nakon izjava ljubavi Đukanoviću, podržao Albansku listu!

Alo 28.08.2020
„Dokazani prijatelj“ crnogorskog režima, albanski premijer Edi Rama, prekjuče je uputio podršku MMilu Đukanoviću i DPS-u na predstojećim izborima. On je snimio VIDEO podrške Demokratskoj partiji socijalista, u kojem se obraća na engleskom… »

Napeto pred izbore u CG: Rama podržao Mila! Glasaju i pokojnici, opozicija upozorava na malverzacije pred glasanje

Kurir 27.08.2020
Kako se približava dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u medijima i na društvenim mrežama pojavljuje se sve više navoda o navodnim malverzacijama koje priprema režim. Od "uvoza" fantomskih birača, preko štampanja lažnih ličnih dokumenata, do… »

Rama uz mila, a glasaju i pokojni: Đukanoviću podrška iz Tirane, opozicija upozorava na malverzacije pred izbore

Večernje novosti 27.08.2020
KAKO se približava dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, u medijima i na društvenim mrežama pojavljuje se sve više navoda o navodnim malverzacijama koje priprema režim. Od "uvoza" fantomskih birača, preko štampanja lažnih ličnih dokumenata, do… »

Rama i Tači podržali Đukanovića uoči izbora, Vulin: Crtaju granicu “velike Albanije”

RTS 26.08.2020
Premijer Albanije Edi Rama i kosovski predsednik Hašim Tači uputili su poruke podrške Milu Đukanoviću uoči izbora u Crnoj Gori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje da su izbori značajni za srpski narod, dok ministar odbrane Aleksandar… »

Rama: Dragi Milo, hvala što postojiš

RTS 26.08.2020
Premijer Albanije Edi Rama u video-poruci objavljenoj na Fejsbuku, uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, 30. avgusta, veliča sve što je, kako je rekao, Milo Đukanović do sada uradio za Crnu Goru i region, posebno za Albance u toj zemlji i na… »

„Ko neće brata za brata imaće tuđina za gospodara“

Vesti online 26.08.2020
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na podršku koju je albanski premijer Edi Rama uputio Demokratskoj partiji socijalista i njenom lideru Milu Đukanoviću uoči izbora u Crnoj Gori, kao i na poziv predsednika Kosova Hašima Tačija… »

Simbol velike Albanije: Ko je čovek na slici iza Edija Rame dok šalje podršku Milu /video/

Sputnik 26.08.2020
U video-poruci podrške DPS-u Mila Đukanovića premijer Albanije Edi Rama govorio je srpskim jezikom pozicionirajući se pored albanske zastave i ispred slike Ismaila Ćemalija. Ismail Ćemali je albanski državnik koji je učestvovao u pisanju albanske… »

Vulin o Tačijevoj i Raminoj podršci Đukanoviću: Crtaju granice velike Albanije

N1 Info 26.08.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da kada premijer Albanije i "predsednik takozvanog Kosova" podrže Mila Đukanovića i DPS na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, "onda nije tajna da crtaju granice 'velike Albanije' i da se smatraju… »

Premijer Albanije podržao Đukanovića i njegovu DPS pred nedeljne izbore u Crnoj Gori

Beta 26.08.2020
Uz "Pozdrav iz Tirane, dragi prijatelji!" - na srpskom, i predizbornu parolu crnogorske Demokratske partije socijalista "Odlučno za Crnu Goru!" koju je ponovio nekoliko puta, premijer Albanije Edi Rama je danas video-porukom podržao stranku predsednika… »

Vesti dana »