Gornji Milanovac

Nabavka i postavljanje mobilijara za potrebe uređenja šetališta pored Despotovice u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije pre 28 dana
Gornji Milanovac - Postavljanje mobilijara ( klupe, kante i žardinjere) vrši se u dužini od 380 metara od mosta ka Takovskom igralištu do mosta gde se Ivički potok uliva u Despotovicu. Postavljanje barikadnih ukrasnih stubova vrši se u dužini od… »

I protiv Bana 100%

Zoom UE pre 29 dana
POŽEGA – Sloga u 14. kolu Srpske lige Zapad dočekuje Bane iz Raške, a utakmica se igra u subotu 7.novembra u 13 sati. Sloga je veoma uspešno prebrodila i Gornji Milanovac i iz grada Eurokrema donela slatka tri boda. Ono što sledi jeste novi izazov… »

Veliki dan za Gornji Milanovac: Otvoren prvi tržni centar u ovoj opštini, obezbeđeno 200 novih radnih mesta (FOTO)

RINA pre 29 dana
Gornji Milanovac – Opština Gornji Milanovac dobila je svoj prvi tržni centar, a završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije široke lepeze investicionih aktivnosti Bermilton grupe koji treba da doprinese ubrzanom razvoju Srbije i povećanju… »

Korona u Vojvodini, zaražen iskusni vezista

Nova pre 29 dana
Fudbaleri Vojvodine u okviru 14. kola Superlige gostovaće Metalcu, a Nenad Lalatović na raspolaganju neće imati Petra Bojića, iskusnog vezistu koji je zaražen koronavirusom. “Simić je odsutan već duže vreme, a nažalost, povređen je i Topić… »

Otvoren prvi tržni centar u Gornjem Milanovcu, obezbeđeno 200 radnih mesta

B92 pre 29 dana
Gornji Milanovac -- Opština Gornji Milanovac dobila je svoj prvi tržni centar, a završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije investicionih aktivnosti Bermilton grupe. "Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i učešće tržnog centra… »

Otvoren „Shop park” u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije pre 29 dana
Gornji Milanovac - Prvi Shop park u Gornjem Milanovcu otvoren je danas tačno u podne. Ovom prilikom prisutnima su se obratili Dejan Kovačević predsednik opštine, Dejan Veljović načelnik opštinske uprave, Andrej Bele predstavnik kompanije Bermilton… »

Većnici sutra o zimskom održavanju ulica i uređenju vodotokova

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Gornji Milanovac - Predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević sazvao je za sutra petu sednicu Opštinskog veća na kojoj će se naći devet tačaka na dnevnom redu. Posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice razmatraće se nacrt i… »

Sutra se otvara Šop park u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Gornji Milanovac - Na desetine brendova, domaćih i stranih , od sutra će imati priliku da stanovnicima Gornjeg Milanovca ponude bogat asortiman svojih proizvoda. Neki od njih , po prvi put u Moravičkom okrugu odlučili su da svoja prodajna mesta otvore… »

Umetničke slike iz Fonda Likovne kolonije – Za Anikin dug i lep život

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Gornji Milanovac - Kulturni centar Gornji Milanovac u okviru dalje podrške akciji “Za Anikin dug i lep život” ponudio je na prodaju deo radova iz fonda Likovne kolonije “Mina Vukomanović Karadžić”. Umetnička dela zapaženih srpskih umetnika… »

Završetak prve faze radova na izgradnji kanalizacione mreže u Grabovici očekuje se 10. novembra

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
Gornji Milanovac - Izgradnja kanalizacione mreže u delu ulice Rajka Milovanovića u Gornjem Milanovcu je u toku, te su u prvoj fazi obuhvaćeni radovi dužine 157,4 metra. „Radovi na izgradnji kanalizacione mreže obuhvataju prosecanje postojeće… »

Vesti dana »