Gornji Milanovac

Kraj: Metalac - Partizan 1:1

Mozzart sport pre 19 dana
Pratite dešavanja iz Gornjeg Milanovca na portalu MOZZART Sport. SUPERLIGA SRBIJE, DESETO KOLO METALAC – PARTIZAN 1:1 (0:0) /Antonijević 81 - Stevanović 46/ Gornji Milanovac Stadion Metalca Igra se bez prisustva publike Sudija: Milan Ilić Žuti… »

Lazetić protiv "svog" Partizana na TV B92

B92 pre 19 dana
Ovog vikenda nastavlja se Linglong Superliga Srbije, a televizija B92 će opet realizovati prenos. Gledaoci TV B92 moći će da prate utakmicu između fudbalera Metalca i Partizana u 10 kolu domaćeg prvenstva. Crno-beli ulaze kao favoriti u taj meč, sa… »

Sukačev i Milisavljević potpisali za Metalac

Sportski žurnal pre 19 dana
Obojica igraju u veznom redu, Sukačev je potpisao na dve, a Milisavljević na tri godine. Metalac je uoči meča sa Partizanom doveo dvojicu novajlija. U Gornji Milanovac stigli su: Nikola Sukačev (22) iz Grashopersa i Miloš Milisavljević (28) iz… »

Amerikancu iz Nju Orleansa, zbog dve žene, Srbija postala zemlja snova

Glas Zapadne Srbije pre 21 dan
Gornji Milanovac – Dok su mnogi Srbi otišli u Ameriku, želeći da ostvare svoj san, jedan Amerikanac je za zemlju snova izabrao upravo Srbiju. Ejndžel Levis iz Nju Orleansa pre nekoliko meseci stigao je u selo Teočin, koje se nalazi na teritoriji… »

Amerikanac u srpskom selu kupio propalu udžericu i u njoj otvorio bar u kom služi samo srpsku rakiju

Telegraf pre 21 dan
- Ja ljudima ne pričam mnogo o Srbiji, ne želim da je promovišem zato što bi se sjatio ko zna ko - kaže ovaj simpatični Amerikanac. I dok su mnogi Srbi otišli u Ameriku, želeći da ostvare svoj san, jedan Amerikanac je za zemlju snova izabrao… »

Ovom amerikancu Srbija je zemlja snova: Ejndžel Levis u selu Teočin kupio trošnu kuću i u podrumu otvorio bar (foto)

Srbija danas pre 21 dan
Ejndžel je bio nastanjen od Londona, Berlina, Amsterdama i Kostarike gde je proveo čak dve godine, ali kako kaže Srbija je njegovo utočište i mesto gde planira da dočeka starost. I dok su mnogi Srbi otišli u Ameriku, želeći da ostvare svoj san… »

Srbija je zemlja snova: Endžel Levis iz Nju Orleansa doselio se u Teočin, u podrumu oronule kuće otvorio bar u kom se služi…

Top press pre 20 dana
Gornji Milanovac – I dok su mnogi Srbi otišli u Ameriku, želeći da ostvare svoj san, jedan Amerikanac je za zemlju snova izabrao upravo Srbiju. Endžel Levis iz Nju Orleansa pre nekoliko meseci stigao je u selo Teočin, koje se nalazi na teritoriji… »

Amerikanac Ejndžel kupio kuću u srpskom selu, u podrumu napravio kafanu za komšije, a Srbija je njegova zemlja snova!

Alo pre 20 dana
„Mislim da ona može biti najbolja zemlja na planeti jer ima prirodne resurse, pametne ljude, a nigde u svetu hrana nije ovako kvalitetna, niti su vazduh i voda ovako zdravi. Ja ljudima ne pričam mnogo o Srbiji, ne želim da je promovišem zato što bi… »

Televizija Gornji Milanovac proslavila svoj prvi rođendan (VIDEO)

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Gornji Milanovac - Pre godinu dana, 1.oktobra 2019. u etar je posle 11 godina ponovo otišao signal lokalne televizije. Prva informativna emisija emitovana je iz Studija u 18.30 minuta i od tada, gledaoci sa područja gornjomilanovačke opštine ali i… »

Dok Srbi beže u Ameriku, ejndželu je Srbija zemlja snova: Amerikanac kupio seosku udžericu i prodaje "prepečenicu"

Mondo pre 20 dana
EJndžel Levis u selu Teočin kupio propalu udžericu i u podrumu otvorio bar u kom se služi samo srpska rakija. EJndžel Levis u selu Teočin kupio propalu udžericu i u podrumu otvorio bar u kom se služi samo srpska rakija. I dok su mnogi Srbi otišli… »

Vesti dana »