Gornji Milanovac

Još četiri žrtve korone: Epidemiološka situacija u Moravičkom okrugu

Večernje novosti pre 4 dana
USLED infekcije korona virusom u poslednja 24 sata na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku bilo je čak četiri smrtna slučaja. Preminula su dva pacijenta iz Čačka - V.S. (63) iz Čačka, Đ.B. (87) iz Čačka, L.A. (60) iz Ivanjice i M.A. (57)… »

Još jedan crn dan u Čačku: Na kovid odeljenjima preminule četiri osobe

Srbija danas pre 4 dana
Evidentirano je 22 prijema, 17 otpusta, jedan transport za Beograd, jedan transport za Gornji Milanovac i 4 prevoda u Plavu halu. Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano je 197 pacijenta pozitivnih i suspektnih na koronas… »

Epidemiolog Luković: Epidemiološka situacija u Čačku teška, bolnica preopterećena

Danas pre 5 dana
Epidemiološka situacija u Čačku je „veoma teška“ i zdravstveni sistem u poslednjih sedam dana „trpi stravičan pritisak na svim poljima“, rekao je danas novnarima rukovodilac Radnog tima za praćenje korona virusa epidemiolog Mihailo Luković… »

Potpisani prvi ugovori o izgradnju širokopojasne mreže u selima Srbije

Novi magazin pre 7 dana
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije saopštilo je danas da su sa operatorima potpisani prvi ugovori o zajedničkoj izgradnji širokopojasne komunikacione mreže u seoskim područjima, što je od ključnog značaja za uključivanje… »

Matić: Uskoro brz internet za 5.500 domaćinstava u selima širom Srbije

N1 Info pre 7 dana
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije saopštilo je da su sa operatorima potpisani prvi ugovori o zajedničkoj izgradnji širokopojasne komunikacione mreže u seoskim područjima, što je od ključnog značaja za uključivanje svih… »

U čačanskoj bolnici umrla dva kovid pacijenta, hospitalizovano 167

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 167 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 10 na respiratorima. U protekla 24 časa bio je prijem 21… »

U toku zamena rasvete na gradskom i seoskom području

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac već treću godinu za redom ulaže značajna sredstva u održavanje i zamenu ulične rasvete kako na gradskom tako i na seoskom području. Do sada je za ovu namenu opredeljeno 60 miliona dinara. Danas je… »

Hospitalizovano 183 kovid pacijenta, 13 osoba u teškom stanju

Alo pre 8 dana
Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku trenutno je hospitalizovano 167 pacijenata suspektnih i pozitivnih na koroma virus. U respiratornom centru smešteno je njih 19, od kojih je 10 na respiratorima. Evidentirano je 21 prijem, i osam otpusta 8… »

Gornji Milanovac: Peticijom traže od opštine da obezbedi novac za lečenje devojčice Anike Manić

Danas pre 8 dana
Peticija grupe građana Gornjeg Milanovca, kojom od opštinskih vlasti traže da iz lokalnog budžeta obezbede nedostajuća sredstva za lečenje devojčice iz tog grada Anike Manić, dostupna je od danas i u onlajn formatu. Kako je objavio lokalni portal… »

Peticijom traže od opštine da obezbedi novac za lečenje Anike Manić

N1 Info pre 8 dana
Peticija grupe građana Gornjeg Milanovca, kojom od opštinskih vlasti traže da iz lokalnog budžeta obezbede nedostajuća sredstva za lečenje devojčice iz tog grada Anike Manić, dostupna je i u onlajn formatu. Kako je objavio lokalni portal… »

Vesti dana »