Gornji Milanovac

Privredi Gornjeg Milanovca nedostaju sva inženjerska i zanatska zanimanja

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Gornji Milanovac - Na evidenciji Ispostave Nacionalne službe za zapošljavanje u Gornjem Milanovca nalazi se 1.700 lica od kojih su 1.100 žene. Na birou za zapošljavanje u Gornjem Milanovcu već duže vreme nema inženjera, farmaceuta, arhitekata… »

Indijci će konačno videti sve lepote Srbije: Snima se film na lokacijama od Subotice do Bajine Bašte

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Gornji Milanovac – I dok su Srbi živeli život i ispratili sve muke glavne junakinje iz serije “Mala nevesta”, većina Indijica nije ni znala da Srbija kao zemlja uopšte postoji. Međutim, sada je došlo vreme za preokret jer su filmski reditelji… »

Indijci će konačno videti sve lepote Srbije: Snima se film na lokacijama od Subotice do Bajine Bašte

RINA pre 26 dana
Gornji Milanovac – I dok su Srbi živeli život i ispratili sve muke glavne junakinje iz serije “Mala nevesta”, većina Indijaca nije ni znala da Srbija kao zemlja uopšte postoji. Međutim, sada je došlo vreme za preokret jer su filmski reditelji… »

Gavrovića čardak iz 19. veka premešten u crkvenu portu u Pranjanima

Morava info pre 25 dana
GORNJI MILANOVAC, PRANJANI – Gavrovića čardak izgrađen sedamdesetih godina 19. veka uspešno je premešten iz jednog domaćinstva u Pranjanima kod Gornjeg Milanovca, u crkvenu portu. Čardak je izgrađen u domaćinstvu Momčila Gavrovića, a posle… »

Na ovom mestu sastali su se Tito i Brežnjev: Brdo mira, svedok srpsko - ruskog bratstva

Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Gornji Milanovac - S jeseni 1944. godine pripadnici Crvene armije učestvovali su u oslobađanju takovsko - rudničkog kraja i ovog dela Srbije i tada je oko 500 sovjetskih boraca položilo život za slobodu našeg naroda. Danas zemni ostaci 408… »

Srpski Holivud podignut na kredit: Ivo Car od običnog brda za 12 godina napravio čudo

Morava info pre 28 dana
GORNJI MILANOVAC – Srbija ima svoj Holivud i to u srcu Šumadije, na Rudniku, u selu Mutanj. Ovaj naš domaći nikao je na kredit i to zahvaljujući entuzijazmu jednog čoveka. Kao veliki filmofil, Ivan Jakovljević nije bio lenj, pa je želeo da selu u… »

Na Suvoboru parovi noći provode u drvenoj kaci: Zanoći dvoje, a ode troje

Glas Zapadne Srbije pre 29 dana
Gornji Milanovac – Možda ste nekad prenoćili u čardaku, ili zaspali ispod otvorenog prozora drvenog vajata, ali u pravoj hrastovoj kaci u kojoj je nekada ključala šljivovica – sigurno niste bili! “Gosti iz inostranstva samo žele da spavaju u… »

Srpski Holivud podignut na kredit: Ivo Car od običnog brda za 12 godina napravio čudo (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 29 dana
Gornji Milanovac – Srbija ima svoj Holivud i to u srcu Šumadije – na planini Rudnik, u selu Mutanj. Međutim ovaj naš domaći nikao je, a kako drugačije, nego na kredit i to zahvaljujući entuzijazmu samo jednog čoveka. Kao veliki filmofil, Ivan… »

Srpski Holivud podignut na kredit: Car Ivo od običnog brda za 12 godina napravio čudo

B92 pre 29 dana
Gornji Milanovac -- Srbija ima svoj Holivud i to u srcu Šumadije, na Rudniku, u selu Mutanj. Ovaj naš domaći nikao je na kredit i to zahvaljujući entuzijazmu jednog čoveka. Kao veliki filmofil, Ivan Jakovljević nije bio lenj, pa je želeo da selu u… »

U četvrtak usporen saobraćaj na deonici auto-puta Preljina – Ljig

Morava info pre 29 dana
GORNJI MILANOVAC – U četvrtak će se u vremenu od 11 do 18 sati izvoditi radovi na održavanju putne ITS opreme u zoni tunela Šarani, saopšteno je iz Puteva Srbije. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem… »

Vesti dana »