Gornji Milanovac

Evo za koliko para Milivoje prodaje centar sela Brezna na Suvoboru

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Gornji Milanovac - Srbiju je pre nekoliko dana obišla vest da jedan čovek prodaje centar srpskog sela na obroncima Suvobora, prenosi RINA. Milivoje Filipović, povratnik iz Francuske uložio je svoju ušteđevinu u kupovinu Doma kulture, pošte… »

Kovačević dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević“

Morava info pre 22 dana
GORNJI MILANOVAC – Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, ovogodišnji je dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za doprinos razvoju i unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije. Kovačeviću je priznanje… »

Istorijske tajne planine Rudnik otkrivaju arheolozi

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Gornji Milanovac - Bivolji rogovi i ćirilični natpisi svedoče o jačini srpske države u srednjem veku kada je planina Rudnik bila središte tadašnjeg životnog kraja. Istorijske tajne poslednjih godina otkrivaju arheolozi Filozofskog fakulteta i… »

Selo na prodaju - onome ko bi hteo da ga sačuva od zaborava

N1 Info pre 23 dana
Selo na prodaju - zvuči krajnje čudno, ali istinito. Ukoliko želite i imate novca, možete da postanete vlasnik centra sela Brezna kod Gornjeg Milanovca. Tako bi vaše vlasništvo postali dom kulture, mesna zajednica, prodavnicu, pola pošte u kojoj su… »

Sa ovog mesta puca pogled na srpsku istoriju: Meštani Suvobora poklonili Vučiću plac zemlje

Top press pre 23 dana
Gornji Milanovac – Plac od 25 ari, koji su meštani Pranjana u subotu poklonili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, sa željom da im postane komšija nalazi se na suvoborskom visu, na koti Mramor. Parcela ima nevorovatan pogled, pre svega, na srpsku… »

Mali Miloš predsedniku Srbije doneo poklon iz beča: Vučić mu ispunio želju da prvi put leti avionom a sad mu se odužio…

Kurir pre 23 dana
GORNJI MILANOVAC - Prilikom otvaranja aerodroma „Morava“ u Lađevcima, dečak Miloš Stevanović po prvi put video je predsednika Vučića, koji mu je tada dao obećenje da će prvi put leteti avionom. Rečeno - ispunjeno, a mali Miloš ostvario je… »

Mali Miloš odužio se predsedniku za ispunjenu želju: Poklon iz Beča dugo čekao u fioci (FOTO)

RINA pre 23 dana
Gornji Milanovac – Prilikom otvaranja aerodroma „Morava“ u Lađevcima, dečak Miloš Stevanović po prvi put video je predsednika Vučića, koji mu je tada dao obećenje da će prvi put leteti avionom. Rečeno – ispunjeno, a mali Miloš ostvario… »

Mali Miloš se poklonom iz Beča zahvalio predsedniku za ostvarenu želju

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Gornji Milanovac – Prilikom otvaranja aerodroma „Morava“ u Lađevcima, dečak Miloš Stevanović po prvi put video je predsednika Vučića, koji mu je tada dao obećenje da će prvi put leteti avionom. Rečeno – ispunjeno, a mali Miloš ostvario… »

Mariji Vulić glavna nagrada na 6. Međunarodnom festivalu kratkog filma u Gornjem Milanovcu

Danas pre 23 dana
Glavna nagrada 6. Međunarodnog festivala kratkog filma „Kratka forma 2020” Gran Pri, prema odluci žirija, pripala je animiranom filmu Marije Vulić „Trkija”, saopštio je danas Kulturni centar u Gornjem Milanovcu. Na šestom Međunarodnom… »

Vraća se publika! Večiti derbi možda sa navijačima

Mozzart sport pre 23 dana
Stav Miljka Ristića. Za vikend Crvena zvezda dočekuje Napredak, Partizan putuje u Gornji Milanovac na megdan Metalcu, odlaze zatim srpski klubovi na dvonedeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacije, a kad se vrate na teren možda će ih obradovati… »

Vesti dana »