Gornji Milanovac

U Takovu održana promocija najmlađe klase podoficira Vojske Srbije

Morava info 27.09.2019
GORNJI MILANOVAC – Svečanost promocije najmlađe klase podoficira, nakon završetka osnovnog kursa za podoficire i klase srednjih vojnih škola, Vojska Srbije danas po prvi put organizovala u istorijskom Takovu kod Gornjeg Milanovca. Najbolji… »

Muškarca našli mrtvog u šumi

Glas Zapadne Srbije 26.09.2019
Gornji Milanovac - Dragan V. (70) nastradao je u ataru sela Gornji Banjani, kod Gornjeg Milanovca. Njegovo beživotno telo pronađeno je u šumi, a kako javlja pink.rs, prvi rezultati istrage ukazuju na to da je na Dragana najverovatnije palo stablo koje… »

Asfaltirana dva nekategorisana puta – u Koštunićima i Majdanu

Glas Zapadne Srbije 26.09.2019
Gornji Milanovac - Građevinska sezona u Gornjem Milanovcu u punom je jeku. Nakon niza uspešno asfaltiranih nekategorisanih puteva širom milanovačke opštine, na red je došao i nekategorisani put u Mesnoj zajednici Koštunići. Završeno je… »

Narodnjaci oterali divlje svinje: Slobodan i Milovan našli spas za kukuruz (FOTO)(VIDEO)

RINA 26.09.2019
Gornji Milanovac - Kompozitorima velikih narodnih hitova verovatno nikada ne bi palo na pamet da će se njihove pesme jednog dana koristiti za teranje divljih svinja iz kukuruza, ali - i to se dogodilo! Slobodan Jevtović iz sela Kriva Reka dosetio se… »

Večeras počinju Dani Mije Aleksića

Glas Zapadne Srbije 25.09.2019
Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac i Kulturni centar zajednički organizuju manifestaciju “ Dani Mije Aleksića , u čast velikana srpskog glumišta Milosava Mije Aleksića, koji je rođen u Gornjoj Crnući (Gornji Milanovac). Mija Aleksić je… »

Galerija “Nadežda Petrović“ sa dve izložbe na “Danima Mije Aleksića“

Morava info 25.09.2019
GORNJI MILANOVAC – U okviru “Dana Mije Aleksića“, koji će se od 25. septembra do 1. oktobra održati u Gornjem Milanovcu, Umetnička galerija “Nadežda Petrović“ – Čačak uzela je učešće sa dve izložbe radova iz bogatih zbirki koje… »

Kolektiv Jomila ispratio kolege u Mali

Glas Zapadne Srbije 25.09.2019
Gornji Milanovac - Kolektiv preduzeća „Jomil” iz Koštunića sinoć je ispratio dvojicu kolega u državu Mali. Mileta Damljanović i Vladimir Savić će tamo provesti šest meseci, a ovo nije prvi put da ova firma svoje zaposlene šalje na privremeni… »

Asfaltiran put u Mesnoj zajednici Pranjani

Glas Zapadne Srbije 25.09.2019
Gornji Milanovac - Nakon uspešno završenih radova na asfaltiranju nekategorisanih puteva u mesnim zajednicama Gornji Branetići i Grabovica, postavljanje asfalta završeno je i u Mesnoj zajednici Pranjani. U pitanju je nekategorisani put u zaseoku… »

Izložba Ivane Vidić u Vranju

OK radio 24.09.2019
U sredu, 25. septembra, u maloj sali Galerije Narodnog muzeja Vranje biće otvorena izložba radova Ivane Vidić, magistra grafike iz Beograda. Ova umetnica diplomirala je 1995. godine na Grafičkom odseku Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu… »

Narodnjacima teraju sa njiva divlje svinje!

Glas Zapadne Srbije 24.09.2019
Gornji Milanovac - Iako su mnogi domaćini u selima iznad Gornjeg Milanovca odustali od sejanja kukuruza, jer nikako ne uspevaju da ga odbrane od sve brojnijih čopora divljih svinja, Slobodan Jevtović (51) i Milovan Đurđević (55) iz Krive Reke… »

Vesti dana »