Gornji Milanovac

Počela prva faza radova pred oslikavanje crkve Svete Trojice

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Gornji Milanovac - Pre dva dana započeti su radovi koji predhode oslikavanju crkve Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Kako do sada ovaj Hram nikada nije oslikavan, čitav poduhvat je od velikog značaja, kako za sveštenstvo tako i za sve građane… »

Jedinstvena pošiljka iz Srbije, preko okeana, stiže do Bele kuće: Seljani sa Suvobora pozivaju Trampa u goste (FOTO)

RINA pre 12 dana
Gornji Milanovac - Ovi Srbi u goste pozivaju Donalda Trampa: Gornji Milanovac – Meštani suvoborskih sela, uputili su prijateljsko pismo predsedniku Sjedinjenih Amerikih Država, Donaldu Trampu, s pozivom da ih poseti u prvoj odgovarajućoj prilici… »

Meštani Pranjana i suvoborskih sela uputili pozivno pismo predsedniku Amerike: Srpski i američki narod ne žele biti…

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Gornji Milanovac – Meštani suvoborskih sela, uputili su prijateljsko pismo predsedniku Sjedinjenih Amerikih Država, Donaldu Trampu, s pozivom da ih poseti u prvoj odgovarajućoj prilici. Razlog je jedan izuzetan istorijski događaj, operacija… »

Priča o jedinom kovaču u rudničko - takovskom kraju

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Gornji Milanovac - Đorđe Đorđević iz gornjomilanovačkog sela Nevade, jedini je kovač u rudničko - takovskom kraju i ovim zanatom bavi se od rane mladosti i tvrdi da njegovoumeće ne može da zameni ni jedna mašina. Iako je duboko zagazio u sedmu… »

Emotivna proslava u Gornjem Milanovcu koja tera suze na oči

Alo pre 13 dana
Danas je, polaganjem venaca na spomenik "Sloboda" na Trgu Kneza Mihaila, obeležena 76.godišnjica oslobođenja rudničko-takovskog kraja od fašizma. Na simboličnoj ceremoniji, organizovanoj u skladu sa epidemiološkim merama, vence su položili… »

Divlje svinje nanose veliku štetu na usevima rudničko-takovskog i suvoborskog kraja

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Gornji Milanovac - Ova gladna divljač preti da ugrozi celokupnu letinu, a zabrinuti meštani kažu da im je do berbe preostalo samo da obilaze njive i sagledaju posledice koje ostaju posle naleta divljači u kukuruzišta. Poljoprivrednik Dragan Erić ne… »

Na današnji dan oslobođen Gornji Milanovac od fašizma: Naš je dug da se sećamo i da poštujemo žrtve

RINA pre 13 dana
Gornji Milanovac - Danas je, polaganjem venaca na spomenik „Sloboda“ na Trgu Kneza Mihaila, obeležena 76.godišnjica oslobođenja rudničko-takovskog kraja od fašizma. RINA… »

Obeležen dan oslobođenja Gornjeg Milanovca

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Gornji Milanovac - Danas je, polaganjem venaca na spomenik „Sloboda“ na Trgu Kneza Mihaila, obeležena 76.godišnjica oslobođenja rudničko-takovskog kraja od fašizma. Na simboličnoj ceremoniji, organizovanoj u skladu sa epidemiološkim merama… »

Najezda divljih svinja po Srbiji: Ljudi više ne znaju šta da rade, uništavaju sve pred sobom!

Mondo pre 13 dana
Da jedno zlo nikada ne ide samo, najbolje znaju poljoprivrednici Zapadne Srbije. Da jedno zlo nikada ne ide samo, najbolje znaju poljoprivrednici Zapadne Srbije. Pored vremenskih nepogoda koje su pogodile opštinu Gornji Milanovac i u mnogome smanjen… »

Divlje svinje ponovo haraju zapadnom Srbijom

Glas Zapadne Srbije pre 13 dana
Gornji Milanovac - Da jedno zlo nikada ne ide samo, najbolje znaju poljoprivrednici zapadne Srbije. Pored vremenskih nepogoda koje su pogodile opštinu Gornju Milanovac i u mnogome smanjen prinose ratarskih kultura, ovih dana štetu prave i divlje svinje… »

Vesti dana »