Gornji Milanovac

Mihajlovićeva: Za Memorijalni kompleks operacije „Halijard” na Galovićima, 70 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Gornji Milanovac - Zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, i uz ogromno zalaganje Ministarstva građevinarstva, za samo mesec dana izgrađen je memorijalni kompleks kakav srpski i američki narod i zaslužuju, navodi se u saopštenju… »

Otvoren aerodrom u Pranjanima: Meštani poklonili Vučiću komad zemlje u znak zahvalnosti

Top press pre 4 dana
Gornji Milanovac – Ništa ne govori o prijateljstvu Srba i Amerikanaca kao Misija Halijard u kojoj su meštani sela Pranjana spasavali savezničke pilote i pružili im topao dom i hranu onda kad je to bilo najpotrebnije, prenosi agencija RINA. Svake… »

Vučić: Sa Trampom ću popiti rakiju u kojoj su američki piloti uživali pre 76 godina

Morava info pre 4 dana
GORNJI MILANOVAC, PRANJANI – Siguran sam da Srbi više nikada neće jedni o drugima govoriti loše, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dodajući da je došlo vreme našeg jedinstva, ali da to ne znači jednoumlje. – Svako od nas… »

Vučić: Spremni za razgovore, ali za "tango je potrebno dvoje"

RTV pre 4 dana
GORNJI MILANOVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna za razgovore sa Prištinom, za teška rešenja, ali i dodao da je za „tango potrebno dvoje“. Vučić je, u Pranjanima, u izjavi novinarima, kazao da je Srbija… »

Mihajlovićeva u Pranjanima: Za Memorijalni kompleks operacije „Halijard” 70 miliona dinara

RINA pre 4 dana
Gornji Milanovac - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, prisustvovala je danas sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem obeležavanju 76. godišnjice Operacije… »

Vučić: Prenos posmrtnih ostataka Pupina bio bi važan za nas

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Gornji Milanovac - Prenos posmrtnih ostataka velikog srpskog naučnika Mihajla Pupina u Srbiju bila bi velika stvar, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom inicijative, da se Pupinovi posmrtni ostaci vrate u Srbiju, što je bio i njegov… »

Vučić: Odnosi sa SAD u usponu, verujem da će biti još bolji

Dnevnik pre 4 dana
GORNjI MILANOVAC: Odnosi Srbije i SAD su u usponu, verujem da će biti još bolji, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i istakao da je važno da jedni prema drugima pokažemo mnogo poštovanja i uložimo mnogo truda i energije u razvoj odnosa… »

Za Memorijalni kompleks u Pranjanima 70 miliona dinara

B92 pre 4 dana
Gornji Milanovac -- Za samo mesec dana izgrađen je memorijalni kompleks kakav srpski i američki narod i zaslužuju, izjavila je danas ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. Mihajlovićeva je istakla da vrednost celog kompleksa, koji obuhvata… »

"Srbija napreduje brže od drugih, ne samo u regionu" VIDEO

B92 pre 4 dana
Gornji Milanovac -- "Srbija napreduje brže od drugih, ne samo u regionu", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju aerodroma u Pranjanima. "Za to su nam potrebni prijatelji, kompromisi, sporazumi, za to nam treba mir", istakao je… »

Misija Halijard - 76. godina od podviga srpskog naroda; Vučić: U Pranjanima potvrđujemo snagu prijateljstva sa saveznicima

RTV pre 4 dana
GORNJI MILANOVAC - Na Galovića polju u Pranjanima danas se obeležava 76. godina od Misije Halijard, a u okviru ceremonije svečanog obeležavanja, zvanično će biti otvoren i aerodrom izgrađen u čast jedne od najvećih akcija spašavanja savezničkih… »

Vesti dana »