Gornji Milanovac

Nov asfalt u Mesnoj zajednici Teočin

Glas Zapadne Srbije pre 21 dan
Gornji Milanovac - U okviru planiranih infrastrukturnih projekata za ovu građevinsku sezonu, završeni su i radovi na asfalitanju nekategorisanog puta u Mesnoj zajednici Teočin. Asfaltirana je deonica puta u zaseoku Živanovići, dužine 400 metara, a… »

Karađorđe i Miloš na istom mestu rešavali sudbinu Srba: Vraćevšnica čuva istoriju (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 23 dana
Gornji Milanovac – Jedino mesto u Srbiji gde su se “Bogu i narodu” zaklinjali i knez Miloš Obrenović i vožd Karađorđe jeste manastir Vraćevšnica, koji se nalazi 20 kilometra od centra Gornjeg Milanovca. Smešten u gustoj šumi i skriven od… »

Promocija knjige: “Krst na križu”

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Gornji Milanovac - Književno društvo ,,Zapis” i Kulturni centar Gornji Milanovac u četvrtak, 24.oktobra 2019. godine u Modernoj galeriji organizuju prikaz knjige “Krst na križu” i razgovor sa autorom Ratkom Dmitrovićem,publicistom i novinarom… »

Projekcija filma “Zaboravljeno vreme“: Putovanje sa Pecom Popovićem kroz godine kada je rokenrol bio važan

Morava info pre 22 dana
GORNJI MILANOVAC – U velikoj sali Kulturnog centra Gornjeg Milanovca, u petak 25. oktobra, sa početkom u 19:30, biće prikazan dokumentarni film “Zarobljeno vreme“, čiji je glavni protagonista legendarni rok novinar Petar Peca Popović. Priča o… »

Najrazvijenija opština u bivšoj Jugoslaviji zadržala taj status i danas

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Gornji Milanovac - Jaka industrija i slavna istorija glavne su odlike Gornjeg Milanovca. Ova opština je po svojoj razvijenosti bila u samom vrhu još u vreme bivše Jugoslavije i taj status sačuvala je do danas. Prolazak autoputa otvorio je mogućnost… »

Prijateljstvo Norveške i Gornjeg Milanovca: Sledi učvršćivanje privredne saradnje

RINA pre 23 dana
Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević boravio je u zvaničnoj poseti komuni Vefsn u Norveškoj, i to na poziv Jana Arnea, koji je poslednjih 18 godina bio predsednik opštine. Poseta je počela zajedničkim polaganjem… »

Ona je odgajila čak pedesetoro dece: Milica iz Brđana je žena heroj

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Gornji Milanovac – Za Milicu Spasojević može se reći da ima ogromno srce u kom živi armija dece, jer ova žena iz sela Brđani odgajila je preko pedesetoro mališana, od kojih je rodila samo troje. Davnih šezdesetih godina, uz podršku muža Filipa… »

Asfaltirana tri putna pravca u Mesnoj zajednici Jablanica

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Gornji Milanovac - Građevinska sezona u Gornjem Milanovcu u punom je jeku. Nakon niza uspešno asfaltiranih nekategorisanih i lokalnih puteva širom milanovačke opštine, u okviru ispunjavanja planiranih infrastrukturnih projekata za ovu građevinsku… »

Vremeplov: Nemačka "kaznena ekspedicija" streljala više hiljada srpskih civila

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - 1941 - Nemačka "kaznena ekspedicija" streljala je u Kragujevcu u Drugom svetskom ratu, u znak odmazde, više hiljada srpskih civila. Povod za streljanje bili su nemački gubici u borbi sa jedinicama pokreta otpora 16. oktobra na putu Kragujevac… »

Ona je odgajila čak pedesetoro dece: Milica iz Brđana je žena heroj (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 24 dana
Gornji Milanovac – Za Milicu Spasojević može se reći da ima ogromno srce u kom živi armija dece, jer ova žena iz sela Brđani odgajila je preko pedesetoro mališana, od kojih je rodila samo troje. Davnih šesdesetih godina, uz podršku muža Filipa… »

Vesti dana »

Srbija nije trošila zajednička sredstva SFRJ

RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Kraj: Mitrović i Radonjić "slomili" uporni Luksemburg

Večernje novosti pre 1 satjoš 4 povezane

Đoković predao krunu Nadalu

Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Na današnji dan, 15. novembar

B92 pre 1 satjoš 1 povezana