Gornji Milanovac

Petoro poslanika iz Čačka danas položilo zakletvu u Narodnoj skupštini

Morava info pre 2 sata
ČAČAK, GORNJI MILANOVAC, LUČANI – Među 250 narodnih poslanika koji su danas položili zakletvu za novi saziv Skupštine Srbije nalazi se sedmoro iz Moravičkog okruga. U republičkom parlamentu naredne četiri godine iz okruga će sedeti samo… »

Milenu i Milana život naterao da prerano odrastu: Umesto želja svojih vršnjaka, maštaju o vadilici za krompir

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Gornji Milanovac – Na porodičnom imanju Jeftovića u selu Teočin kod Gornjeg Milanovca živi dvoje mladih, po mnogo čemu posebnih ljudi. Milena (16) i Milan (14) ostali su bez oca kog je pokosila opaka bolest, a brigu o njima sada vodi baka Ljubinka… »

Mladi heroji iz sela Teočin: Milena i Milan ostali bez oca, žive sami sa bakom i obrađuju pet hekatara zemlje (VIDEO)

RINA pre 8 sati
Gornji Milanovac – Na porodičnom imanju Jeftovića u selu Teočin kod Gornjeg Milanovca živi dvoje mladih, po mnogo čemu posebnih ljudi. Milena (16) i Milan (14) ostali su bez oca kog je pokosila opaka bolest, a brigu o njima sada vodi baka Ljubinka… »

Junaci našeg vremena: deca kojima je baka zamenila roditelje obrađuju pet hektara zemlje

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Gornji Milanovac - Ljubinka Jeftović iz sela Teočin izgubila je dva sina, i zato je sada i otac i majka, iako su još deca obrađuju hektare i hektare zemlje na Suvoboru. Šesnaestogodišnja Milena zrelija je i sposobnija od mnogih devojaki, sjajna je u… »

Još jedan smrtni ishod u čačanskoj bolnici: Od posledica kovid infekcije preminula pacijentkinja iz Milanovca

Morava info pre 1 dan
ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Danas je u respiratornom centru čačanske bolnice preminula je pacijentkinja iz Gornjeg Milanovca B. N. (81). Ona je imala tešku respiratornu infekciju izazvanu koronavirusom. U paviljonima čačanske bolnice koji su… »

Radovi na izgradnji piste i Memorijalnog kompleksa - sve će biti završeno za mesec dana FOTO

B92 pre 3 dana
Gornji Milanovac -- Svetozara Papića probudila je buka teške mehanizacije, jer on je prvi komšija Dražine nekadašnje vazdušne luke kojoj život duguje na stotine američkih domova. Svi meštani Suvobora znaju koliko je važno sačuvati sećanje na… »

Pranjance probudili najlepši zvuci teške mehanizacije: Započeli radovi na izgradnji piste i Memorijalnog kompleksa, sve će…

RINA pre 3 dana
Gornji Milanovac – Svi meštani Suvobora znaju koliko je važno sačuvati sećanje na njihove pretke koji su na Galovića polju u Pranjanima na improvizovanom gorskom aerodromu spašavali savezničke pilote u Drugom svetskom ratu. Da njihovo junaštvo… »

Zvonko Tufegdžić, direktor Regionalne privredne komore Kraljevo: ,,Državne mere spasile privredu“

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Kraljevo-Regionalna privredna komora Kraljevo, koja pokriva područja Raškog i Moravičkog okruga, odnosno gradove: Kraljevo,Čačak i Novi Pazar i opštine:Gornji Milanovac, Vrnjačka Banja, Lučani, Raška, Tutin i Sjenica, sa 6.229 preduzeća i 19.770… »

U slavu prošlih i za nauk budućim generacijama: Pista i memorijalni kompleks vraća slavu Pranjanima

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Gornji Milanovac - Nekada improvizovana pista na Galovića polju, koju su sagradili meštani kako bi 1944. godine spasili savezničke američke pilote, posle sedam i po decenija ponovo će biti stavljena u funkciju. Započeti su radovi na pisti i… »

Bolji posao - više novca: Poslednja ponuda za ovaj jul

Kamatica pre 3 dana
Kompanija: Telekom Srbija a.d. Pozicija: Koordinator terenske prodaje Uslovi: Dobre organizacione i motivacione sposobnosti, minimum VI stepen stručne spreme, srednji nivo znanja MS Office, srednji nivo engleskog jezika Lokacija: Aranđelovac, Gornji… »

Vesti dana »