Gornji Milanovac

U Gornjem Milanovcu probu male mature radilo 386 osnovaca

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Gornji Milanovac - Na teritoriji cele Srbije u osnovnim školama 9. i 10. aprila urađeni su probni testovi iz matematike, srpskog i kombinovani test. Na području milanovačke opštine, onlajn probu male mature radilo je ukupno 386 dece završnih razreda… »

Čačak blizu trocifrenog broja novozaraženih u jednom danu

Morava info pre 2 sata
ČAČAK, LUČANI, GORNJI MILANOVAC, IVANJICA – Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Moravičkom okrugu potvrđeno je još 125 slučajeva zaraze koronavirusom. Kovid-19 potvrđen je kod 84 osobe iz Čačka (od 260 testiranih), 18 iz Gornjeg… »

U gornjomilanovačkoj bolnici hospitalizovano je 39 pacijenata

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Gornji Milanovac - Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu smešteno je 39 pacijenata. U poslednja 24 sata obavljena su tri prijema na bolničko i pet otpusta na kućno lečenje. Nažalost preminulo je jedno lice. Od ukupnog broja… »

Partizanovo dete najbolji igrač 31. kola Superlige Srbije!

Sportske.net pre 19 sati
Za najboljeg igrača 31. kola Superlige Srbije izabran je fudbaler Metalca Igor Maksimović. Ofanzivni vezista bio je ključni igrač u pobedi svog tima nad Radnikom u Surdulici gde je bilo 2:1. Maksimović je postigao veoma lep pogodak i na to dodao… »

Izrada projektne dokumentacije za Severnu obilaznicu u toku

RTK pre 22 sata
Jedna od kapitalnih investicija koja predstavlja i rešenje problema tranzitnog saobraćaja je izgradnja Severne obilaznice koja je značajna za grad Kragujevac, ali i Kraljevo, Gornji Milanovac , opštine Knić i Batočina. U toku je izrada planske i… »

Za buduće gimnazijalce 120 slobodnih mesta

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Gornji Milanovac - U narednoj školskoj godini Gimnazija “Takovski ustanak” planira upis 120 učenika, kao i prethodne školske godine, po trideset učenika u četiri odeljenja. To su dva odeljenja opšteg, jedno odeljenje opšteg smera-engleskog… »

Sa analize stigli rezultati 365 uzoraka iz Moravičkog okruga, svaki četvrti pozitivan na koronu

Morava info pre 1 dan
ČAČAK, LUČANI, GORNJI MILANOVAC, IVANJICA – Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Moravičkom okrugu potvrđeno je još 100 slučajeva zaraze koronavirusom. Kovid-19 potvrđen je kod 59 osoba iz Čačka (od 233 testiranih), 16 iz Gornjeg… »

U gornjomilanovačkoj bolnici hospitalizovana 42 pacijenta

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Gornji Milanovac - Na odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu smeštena su 42 pacijenta. U poslednja 24 sata na bolničko lečenje primljeno je osam, a na kućno otpušteno pet pacijenata, navodi dr Predrag Šutić direktor ove Zdravstvene… »

Dokumenti u istorijskom arhivu u Čačku kriju sa kim su Obrenovići vodili sudske sporove FOTO

B92 pre 1 dan
U Međuopštinskom istorijskom arhivu čuva se arhivska građa sa teritorije grada Čačka i opština Gornji Milanovac i Lučani. U depou se čuva 561 fond od čega je 21 od izuzetnog značaja, a 60 fondova je proglašeno kulturnim blagom od velikog… »

„Robin Hud” za najmlađe u velikoj sali Kulturnog centra

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Gornji Milanovac - Polaznici Dramske radionice Kulturnog centra u utorak, 13. aprila u 19 sati u velikoj sali Kulturnog centra imaće javni čas u okviru koga će izvesti predstavu „Robin Hud“, Branka Milićevića. Adaptaciju teksta, muziku i režiju… »

Vesti dana »

Veći broj preminulih u odnosu na juče

Nova pre 28 minutajoš 10 povezanih

Pfizer ubrzano isporučuje 50 miliona vakcina EU

Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 12 povezanih

Đoković pobedio Sinera na startu turnira u Monte Karlu

Politika pre 17 minutajoš 45 povezanih