Gornji Milanovac - vesti

Direktor Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu nezakonito na funkciji

Morava info pre 27 minuta
GORNJI MILANOVAC – Aleksandar Čivović, direktor Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, osim što je nezakonito izabran 2016. godine, i dan danas se protivno odredbama zakona nalazi na toj funkciji, konstatovano je u izveštaju Državne revizorske institucije, koja je kontrolisala rad milanovačkog Doma... »

Direktor Doma zdravlja Gornji Milanovac nezakonito na funkciji

Danas pre 2 dana
Aleksandar Čivović, direktor Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, osim što je nezakonito izabran 2016. godine, i dan danas se protivno odredbama zakona nalazi na toj funkciji, konstatovano je u izveštaju Državne revizorske institucije, koja je kontrolisala rad milanovačkog Doma zdravlja.
Paradoksalno, Ćivović je stručni ispit i licencu dobio tek nakon imenovanja za v.d. direktora, a na v.d. funkciji ostao je i nakon isteka šestomesečnog mandata, navodi se u izveštaju DRI, prenosi gminfo.rs Naime, Skupština... »

Gornji Milanovac: Kako izgledaju protesti van Beograda

B92 pre 2 dana
Protesti "1 od 5 miliona” proširili su se van glavnog grada - BBC na srpskom vodi vas u Gornji Milanovac.
Ulice Beograda nisu jedine na kojima se iz vikenda u vikend okupljaju građani Srbije, pod parolom "1 od 5 miliona". Protestne šetnje održavaju se u više desetina gradova širom zemlje, a među njima je šest nedelja i Gornji... »

Gornji Milanovac: organizatori kažu oko 300 očevidci oko 100 učesnika

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Gornji Milanovac - Večeras su protesti održani i u Gornjem Milanovcu, a prema rečima Nenada Gojkovića, predsednika OO DS u Gornjem Milanovcu, glavnom gradskom ulicom prošetalo je oko 250 demonstranata. “Ima nas do 300, ne više, zahteve nismo ponavljali, a u večerašnjoj šetnji pridružili su nam se... »

Obeležen Dan državnosti Republike Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Gornji Milanovac - Polaganjem venaca na trgu kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu na bistu vojvodi Živojinu Mišiću obeležen je Dan državnosti – Sretenje. Ispred opštine Gornji Milanovac venac je položio predsednik Skupštine opštine Lazar Nikolić. Takođe, ovom prilikom vence su položili i predstavnici... »

SNS: Milisav Mirković, samozvani “spasilac opštine”, zloupotrebljavao je svoj položaj i nasumice delio pare naših građana

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Gornji Milanovac – Milisav Mirković večiti državni službenik sa završenom gimnazijom i samozvani lider neregistrovanog Udruženja građana „ Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac“ pokušava svakodnevno da lažima i prevarama obmanjuje javnost preko saopštenja koje mu piše propali kafedžija i... »

Lazar Nikolić: Najoštrije osuđujem pretnje odbornicima i sekretaru na društvenim mrežama

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Gornji Milanovac (RINA) - Predsednik skupštine opštine Gornji Milanovac Lazar Nikolić najoštrije je osudio, kako kaže sramne i nikada do sada viđene postupke i načine ophođenja u Opštini Gornji Milanovac. „Komentari upućeni odbornicima i sekretaru Skupštine uz objavljenu fotografiju istih pokazuju... »

Pojedini delovi opštine Gornji Milanovac i dalje bez struje

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Gornji Milanovac - Nakon jučerašnjeg celodnevnog angažovanja svih raspoloživih kapaciteta ogranka EPS ’’Distribucija’’ Čačak u Gornjem Milanovcu još uvek nije normalizovano snabdevanje električnom energijom stanovništva na ugroženom delu teritorije opštine Gornji Milanovac, saopšteno je iz... »

Počela da radi apoteka u milanovačkom Domu zdravlja

Morava info pre 5 dana
GORNJI MILANOVAC – Nakon što je polovinom prethodne godine potpisan ugovor sa kompanijom “Femili farm“ iz Beograda o zakupu objekata Apotekarske ustanove Gornji Milanovac, sa radom je počela i prva apoteka na gradskom području koja se nalazi u okviru Doma zdravlja Gornji Milanovac. Predsednik... »

Savez za Srbiju: Zahtevamo da se izabere direktor JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Gornji Milanovac – Savez za Srbiju u saopštenju dostavljenom medijima izneo je svoj zahtev za izbor direktora JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac. U saopštenju se navodi: “ Želimo da pojasnimo i obrazložimo ovaj zahtev, jer naši građani ili ne znaju, ili po običaju, iz raznoraznih razloga... »

Maduro: Tramp je nacista, lekove ćemo iz Rusije (video)

Mondo  pre 39 minuta  još 8 povezanih

Sunčano i toplo

Dnevnik  pre 1 sat  još 8 povezanih

Srbija će plaćati kredite Kosova do 2041. godine

B92  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.