Gornji Milanovac

My life story - stevan stojanović: On Red Star and Bari, a suitcase full of money from Marseille, his wife, Belgium, Piksi,...

Kurir pre 6 dana
A career for the movies. He has kept goal against the greatest. A European champion. Received a suitcase full of money to sell a match, which he could have lived comfortably on for the rest of his life. Defended that goal line too. Changed clubs, but not… »

Čačak se bori sa koronom: Veliki pritisak obolelih iz Gornjeg Milanovca

Srbija danas pre 6 dana
U Čačku je zabeležen i rekordan broj pregleda u kovid ambulantama. U Opštoj bolnici Čačak, na kovid odeljenjima, trenutno je hospitalizovano 153 pacijenata, od kojih je devet u respiratornom delu na mehaničkoj ventilaciji, a jedan broj njih je… »

OO SPS GM: Bivša načelnica Opštinske uprave nikada nije bila član naše stranke

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Gornji Milanovac - Povodom hapšenja bivše načelnice Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije Gornji Milanovac želi da podseti javnost da iako je pomenuta, bila načelnica Opštinske uprave u periodu… »

Spremno dočekuju sneg u gornjem milanovcu: Uvedena dežurstva u zimskoj sezoni (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
JAVNO preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac obavilo je u ponedeljak smotru mehanizacije za zimsku sezonu, koja je zvanično počela 15. novembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Ovom prilikom sa pripremljenošću zimske službe upoznali… »

Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac spremno za zimsku sezonu

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Gornji Milanovac - Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac obavilo je danas smotru mehanizacije za zimsku sezonu, koja je zvanično počela 15. novembra i trajaće do 15. marta 2021. godine. Ovom prilikom sa pripremljenošću zimske… »

Magla u zapadnoj Srbiji: Evo na kojim putnim pravcima je potreban oprez

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prema Izveštaju Zimske službe svi važni putni pravci su prohodni i nema snega. Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova , kotlina, klisura… »

SNS Gornji Milanovac - Pravda je spora, ali dostižna i svi moraju da odgovaraju za svoj rad

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Gornji Milanovac - OO SNS U Gornjem Milanovcu izdao je saopštenje u kojem se pita zbog čega se Milisav Mirković nije oglasio povodom hapšenja bivše načelnice OU Gornji Milanovac koja je druga na listi GG „ Pobedi i spasi opštinu Gornji… »

Šumadijski prag: Kamenica

RT Kragujevac pre 8 dana
Selo Kamenica udaljeno je od Kragujevca oko 30 kilometara i nalazi se na obroncima Rudnika. Graniči se sa selima opštine Knić i Gornji Milanovac. U selu se nalazi izdvojeno odeljenje Osnovne škole „21. oktobar„ a u centru je i novoizgrađena crkva… »

Bajker sa Rudnika zaista ima ogromno srce: Nakon rodne kuće, za Anikino zdravlje ponudio na prodaju još jednu njemu veoma…

RINA pre 8 dana
Gornji Milanovac, Rudnik – Miloš Mijailović (31) sa Rudnika pre nekoliko dana zapalio je društvene mreže svojom objavom na fejsbuku, u kojoj je napisao da prodaje porodičnu kuću kako bi se sakupio novac za lečenje male Anike Manić iz Gornjeg… »

Bajker sa Rudnika ponovo u humanitarnoj akciji

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Gornji Milanovac, Rudnik – Miloš Mijailović (31) sa Rudnika pre nekoliko dana zapalio je društvene mreže svojom objavom na fejsbuku, u kojoj je napisao da prodaje porodičnu kuću kako bi se sakupio novac za lečenje male Anike Manić iz Gornjeg… »

Vesti dana »

Od danas restorani, kafići, tržni centri rade do 18 sati

Politika pre 0 minutajoš 15 povezanih

Da li je ovo Trampov kraj?

Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih

Zvezdina "dupla" pobeda u derbiju

Sportske.net pre 2 satajoš 13 povezanih