Gornji Milanovac

Teška situacija u čačanskoj bolnici, šestoro preminulih, 11 pacijenata na respirtorima

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 201 pacijent. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U protekla 24 časa bio je prijem 14… »

U opštoj bolnici u Čačku 6 preminulih: 201 hospitalizovan, 11 pacijenata na respiratoru

Kurir pre 19 sati
Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 201 pacijent. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U protekla 24 časa bio je prijem 14 pacijenta… »

Nastavljen crni niz u Čačku: Preminulo 6 osoba u danu od korone, još 11 kritično

Telegraf pre 18 sati
Najmlađa preminula osoba ima 56 godina. Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 201 pacijent. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U… »

Na korona virus pozitivna još 291 osoba u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 2 dana
Do večeras do 20 sati urađeno je još 890 uzoraka, PCR metodom i Antigenskim testovima, pozitivnih je 419 (Šumadijski okrug 416) Kragujevac 291 Aranđelovac 110 Topola 0 Rača 6 Knić 1 Batočina 7 Lapovo 1 Gornji Milanovac 1 Velika Plana 1 Jagodina 1… »

Gornji Milanovac dobio prvi bulevar - U planu gradnja stambenih zgrada pored saobraćajnice

Ekapija pre 3 dana
Rekonstruisana Ulica Vuka Karadžića u Gornjem Milanovcu i zvanično je otvorena za saobraćaj, a predsednik opštine Dejan Kovačević je istakao da je veoma zadovoljan novim izgledom ulice, bulevarskog tipa, prve u Gornjem Milanovcu gde je povećan… »

Opština Gornji Milanovac dobila svoj prvi bulevar: Brži protok saobraćaja i manje gužve

RINA pre 3 dana
Gornji Milanovac – Nakon rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića u Gornjem Milanovcu, ova opština dobila je prvi bulevar, a na ovaj način povećan je protok saobraćaja i smanjene gužve. „Vrednost radova je nešto više od 35 miliona dinara a… »

OO SNS u Gornjem Milanovcu: Svako ko krši zakon mora za to da odgovara

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Gornji Milanovac - Povodom izjave bivše načelnice OU u Gornjem Milanovcu i do skora aktuelne načelnice OU u Arilju da trpi progon i torturu od milanovačkog SNS-a, informativna služba OO SNS u Gornjem Milanovcu izdala je saopštenje u kome podseća… »

Opština Gornji Milanovac dobila svoj prvi bulevar FOTO

B92 pre 3 dana
Nakon rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića u Gornjem Milanovcu, opština je dobila prvi bulevar, a na ovaj način povećan je protok saobraćaja i smanjene gužve. "Vrednost radova je oko 35 miliona dinara, obuhvaćeni su kolovozi, razdelno ostrvo… »

Milanovac dobio prvi bulevar

Morava info pre 3 dana
GORNJI MILANOVAC – Rekonstruisana Ulica Vuka Karadžića u Gornjem Milanovcu u četvrtak zvanično otvorena za saobraćaj. Predsednik opštine Dejan Kovačević istakao je da je veoma zadovoljan novim izgledom ulice bulevarskog tipa, prve takve vrste u… »

Kovačević osudio napade na predsedenika Vučića i njegovu porodicu

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević oštro je osudio pretnje Srđana Noga upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. On je na na svom instagram profilu pozvao sve državne organe da odmah reaguju u… »

Vesti dana »