Gornji Milanovac

„Dan belog štapa” obeležen u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije 14.10.2019
Gornji Milanovac - Međunarodni dan slepih, pod nazivom „Dan belog štapa” danas se prvi put obeležava u Gornjem Milanovcu od kako postoji međuopštinska organizacija slepih Moravičkog okruga od 1956. Uz podršku prdsednika opštine okupljeni su… »

Počelo asfaltiranje Ulice Nikole Lunjevice

Glas Zapadne Srbije 14.10.2019
Gornji Milanovac - U avgustu su započeti radovi na kompletnoj rekonstrukciji Ulice Nikole Lunjevice. Prošle nedelje krenulo se s asfaltiranjem deonice dužine 435 metara, od Kasarne do raskrsnice s Ulicom 7. jula. Planirano je da Ulica Nikole Lunjevice… »

Nov asfalt na dva putna pravca u Mesnoj zajednici Dragolj

Glas Zapadne Srbije 14.10.2019
Gornji Milanovac - Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, građevinska sezona u opštini Gornji Milanovac ne jenjava. U Mesnoj zajednici Dragolj započelo je asfaltiranje dva nekategorisana putna pravca. Najpre, radovi su obuhvatili deonicu od… »

Lažna vest o zagađenju Despotovice

Morava info 14.10.2019
GORNJI MILANOVAC – Informacija da je protekle sedmice u reku Despotovicu prosuta otrovna supstanca od koje je uništen živi svet u vodi, nije tačna, potvrdio je danas agenciji MNA opštinski inspektor iz Gornjeg Milanovca Đorđe Đoković. Prema… »

Televizija GM Plus od danas i putem zemaljske frekvencije sa Rudnika

Glas Zapadne Srbije 14.10.2019
Gornji Milanovac - Program Televizije GM Plus od danas je moguće pratiti i posredstvom zemaljske frekvencije sa alotmenta Rudnik-Crni Vrh u drugom multipleksu (MUX2). Kao što je i bilo najavljeno televizijski program TV GM Plus od danas se distribuira i… »

SNS Gornji Milanovac Dverima: Borite se za vlast programom a ne nasiljem

Glas Zapadne Srbije 12.10.2019
Gornji Milanovac - OO SNS Gornji Milanovac oglasio se saopštenjem u kojem osuđuju ponašanje predstavnika Dveri. U saopštenju se dalje kaže: "Najoštrije osuđujemo divljački upad Boška Obradovića, Nebojše Stankovića i njihovih saboraca u zgradu… »

Opozicija nastavlja sramnu kampanju bojkota po Srbiji

Studio B 11.10.2019
Opozicija nastavlja sramnu kampanju bojkota po Srbiji, uznemiravajući građane i zaposlene u državnim institucijama. Da će građani dići svoj glas protiv takvog bezumlja, pokazali su i zaposleni u opštini u Gornjem Milanovcu. Naime, tokom lepljenja… »

Obradović započeo kampanju bojkota u Milanovcu: Bojkot nije odustajanje, već borba za slobodu

Morava info 11.10.2019
GORNJI MILANOVAC – Predsednik Dveri Boško Obradović obišao je Gornji Milanovac i u okviru kampanje bojkota razgovarao sa građanima na pijaci. Obradović je poručio da vlast fingiranim dijalogom u Narodnoj skupštini kupuje vreme i da je bojkot… »

Boško Obradović pokušao da upadne u opštinu, portir ga izbacio napolje! (VIDEO)

Alo 11.10.2019
Opozicija ne prestaje da uznemirava građane po Srbiji lepljenje svojih plakata sa natpisom "Bojkot", a sada su pokušali da upadnu u opštinu Gornji Milanovac. Tom prilikom, portir je izbacio Boška Obradovića napolje. Naime, došlo je do verbalnog… »

Božimir za struju duguje samo Bogu: Takovskog domaćina ogrejalo sunce

Glas Zapadne Srbije 10.10.2019
Gornji Milanovac – Porodicu Milosavljević iz takovskog sela Drenova pre nekoliko godina ogrejalo je sunce. U seosku kuću, Stana i Božimir vratili su se iz grada, nakon što su pre 14 godina ostali bez posla. „Kuća je stara skoro 200 godina, a oko… »

Vesti dana »