Herceg Novi

Kako je Ana Mihajlovski izgledala pre 17 godina: Na početku karijere je doživela neprijatnost zbog koje nije spavala noćima

Blic 19.02.2020
Ana Mihajlovski svoju voditeljsku karijeru započela 2003. godine u emisiji "Leteći start" koju je vodila sa Milanom Kalinićem. Naime, Ana je nakon toga vodila "48 sati svadba", kao i festival Sunčane skale u Herceg Novom, a najveću popularnost je… »

Nova pucnjava u crnoj gori: U Zeti ranjen Bojan Anđušić! Hitno prebačen na Klinički centar!

Kurir 19.02.2020
Tridesetjednogodišnji Bojan Anđušić ranjen je u pucnjavi u Zeti koja se je dogodila večeras oko 19 časova. Kako navode Vijesti, on je transportovan u UB KCCG. Policija je na licu mesta i u toku je uviđaj. On je zadobio lakše telesne povrede u… »

Crnogorski mediji: Policija otkrila ko je ubio Roganovića i ranio Krstovića

Blic 19.02.2020
Crnogorska policija rasvijetlila je nedavno ubistvo Šćepana Roganovića, saznaje televizija Vijesti iz vrha crnogorske policije. Isti sagovornik dodaje da je pored ovog zločina rasvijetljeno i ranjavanje Igora Krstovića. Za sada nema zvaničnog… »

Svi mu okreću leđa! I papa otpisao Mila! Đukanović u sve većem problemu!

Srbija danas 19.02.2020
Papa Franja zbog masovnih protesta građana otkazao posetu Crnoj Gori koja je bila najavljena još prošle godine. Sve veće litije u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović u velikom je problemu zbog sve… »

Lažne brade, silikonske maske, perike i kape: Ubica Roganovića kačketom je krio lice, a evo kako su se krili drugi…

Blic 18.02.2020
Ubica škaljarca Šćepana Roganovića, koji je likvidiran pre četiri dana na stepeništu kod Kanil kule u Herceg Novom, u trenutku pucnjave na glavi je imao kačket, najverovatnije kako bi sakrio lice od sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada. Skrivanje… »

Zbog komentara o ubistvu Roganovića pokrenuta istraga: Nepoznata osoba objavila incijale umešanih

Telegraf 17.02.2020
Šćepan Roganović ubijen je 13. februara u Herceg Novom, na skalama pored Kanli kule. Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz… »

Maslenikov: Herceg Novi centar ruske kulture

Alo 17.02.2020
Crna Gora. Ambasador Ruske Federacije u Crnoj Gori, Vladislav Maslenikov, boravio je u prvoj zvaničnoj poseti Opštini Herceg Novi, gde je predsedniku Stevanu Katiću zahvalio na saradnji te opštine sa gradomovima Ribinsk i Sankt Peterburg, kao i na… »

Dr Goran Komar došao do dragocenih otkrića: Groblja dokaz premoćnog prisustva Srba na severozapadu Bosne

Večernje novosti 17.02.2020
Baveći se istraživanjem stećaka dugi niz godina, Goran Ž. Komar između ostalog otkrio da se fenomen stećaka vezuje za prostore pod dominacijom Kotromanića. Goran Ž. Komar, istraživač naše ćirilične baštine i nadgrobnih spomenika, živi i… »

Inicijali ubica osvanuli na fejsbuku? Policija proverava ko je objavljivao komentare u vezi sa ubistvom škaljarca u Herceg…

Blic 17.02.2020
Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, zbog čega je saslušano više osoba, piše podgorički Dan. Pozivajući se na više izvora, podgorički… »

Rektor Cetinjske bogoslovije poručio u Herceg Novom: Mi upravo, braneći svetinje, branimo i ovu državu!

Kurir 17.02.2020
U Herceg Novom je održan moleban i litija koju je predvodio otac Gojko Perović, rektor Cetinjske bogoslovije. Nepregledna kolona gradom pokazuje masovnost ovog skupa. Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović poručio je juče ispred manastira… »

Vesti dana »