Herceg Novi

Roganovićev ubica na poternici: Policija traga za Novljaninom koji je organizovao ubistvo trećeg člana ozloglašene porodice

Blic 23.02.2020
Policija je raspisala lokalnu poternicu za Novljaninom Krstom Vujićem koji se, prema nezvaničnim informacijama, sumnjiči za naručivanje ubistva sugrađanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz policijskih izvora. Policija je rasvetlila ubistvo… »

Verni narod je neuništiv: Crna Gora oborila rekorde, najmasovnije litije do sada (foto/video)

Srbija danas 23.02.2020
Širom Crne Gore i danas su se održali molebani i litije. Prva litija je krenula iz Barica do Hrama Hristovog Roždestva u Mojkovcu. Sveštenstvo je poručilo da je večerašnje okupljanje u Podgorici najbrojnije do sada. Pozdravili su brojne… »

U Crnoj Gori zbog koronavirusa pod nadzorom 29 osoba

RTS 22.02.2020
U Crnoj Gori je zbog koronavirusa pod nadzorom 29 osoba, rekao je Marko Bakić iz Instituta za javno zdravlje. Kaže da će crnogorski državljanin koji se nalazi na brodu "Dajmond princes", u najkraćem roku biti prebačen u nadležnu bolnicu na kopnu… »

Sklopljen “mozaik” o ubistvu Roganovića, zna se i ko je naručilac

Večernje novosti 22.02.2020
Naručilac za kojim se intezivno traga i njegovu ekipu, operativno važe za članove škaljarskog klana iz Herceg Novog. Na osnovu prikupljenih dokaza crnogorski istražitelji sumnjaju da je Novljanin Krsto Vujić organizovao i naručio ubistvo… »

Komentar na portalu otkrio ubicu Šćepana Roganovića?! Policija u Herceg Novom rasvetlila surovu likvidaciju

Srbija danas 22.02.2020
Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo sugrađanina Šćepana Roganovića, koji je ubijen 13. februara na stepenicama kod Kanli kule u Herceg Novom. Policija veruje da su u ubistvu učestvovale još najmanje dve… »

Nove informacije o jezivom ubistvu u Herceg Novom: Komentar na portalu okrio ubicu Roganovića

Večernje novosti 21.02.2020
Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo sugrađanina Šćepana Roganovića, koji je ubijen 13. februara na stepenicama kod Kanli kule. Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo… »

Ubistvo rasvetljeno, ali policija ćuti: Privedene tri osobe umešane u likvidaciju pripadnika ozloglašene porodice roganović

Blic 21.02.2020
Policija je rasvetlila ubistvo Novljanina Šćepana Roganovića koji je likvidiran 13. februara u Herceg Novom. Crnogorskom mediju "Dan" potvrđena je ova informacija, a iako je ubistvo rasvetljeno, iz policije ne žele javno da pričaju o tome jer je "u… »

Muškarac iz Herceg Novog, poznat od ranije policiji, likvidirao Roganovića: Šćepan još jedna nevina žrtva rata kotorskih…

Srbija danas 21.02.2020
Sagovornik iz istrage tvrdi da su prikupljeni dokazi na osnovu kojih se veruje da su osumnjičeni počinili ovaj zločin, ali i dokazi o tome ko je kakvu ulogu imao. Miloš Đ. iz Herceg Novog uhapšen je pod sumnjom da je saučesnik u ubistvu Šćepana… »

Komentar na portalu otkrio ubicu Šćepana Roganovića! Policija u Herceg Novom rasvetlila surovu likvidaciju?

Kurir 21.02.2020
Novljanin Miloš Đuričković uhapšen je zbog sumnje da je umešan u ubistvo sugrađanina Šćepana Roganovića, koji je ubijen 13. februara na stepenicama kod Kanli kule u Herceg Novom. Policija veruje da su u ubistvu učestvovale još najmanje dve… »

Zbog ubistva Šćepana Roganovića traži se K.V: Novljanin se sumnjiči za organizaciju, a Đurković za uništavanje tragova!

Kurir 21.02.2020
Novljanin K.V. osumnjičen je da je organizovao ubistvo Šćepana Roganovića i za njim se intenzivno traga, tvrde dobro upućeni sagovornici “Vijesti”. Istražitelji su, prema istim informacijama, na pragu da rasvetle ubistvo od 13. februara, odnosno… »

Vesti dana »